bazár, predaj, inzercia, predám

Príjmem murárov

Kategória: Stavebníctvo

Príjmem 1-2 murárov na TPP alebo ŽIVNOSŤ.

Platobné podmienky - pri tel. rozhovore, príp. osobné stretnutie
Príjmem murárov
Podobné inzeráty
Prijmem murárov,pomocníkov,sadzba 150 kč/hod.
Prijmem murárov,pomocnikov.Miesto výkonu prác,okolie Prahy.Ubytovanie zabezpečené,záloha každý deň.Po ukončení turnusu 15-22 dní,mzda sa vypláca na ruku.Nevolať neprispôsobivý, z osád.Prijmem inteligentných ĺudí,ktorí majú chuť pracovať.Tel.kontakt:.Email,nereagujem,volať do 21:30hod.Murári 150 kč,pomocník 130 kč.Spísana česka dohoda.
Hľadáme Sadrokartonárov, murárov a šalovačov betonárov
Do nášho pracovného tímu hľadáme Sadrokartonárov, murárov, šalovačov a betonárov. Práca na živnosť Popis na sadrokartonárov: Hodinová mzda: 21 Eur/hod. Náradie vlastné Ubytovanie hradené Fakturácia: 7/14 50 - 60 hodín týždenne Miesto výkonu práce: Wulzburg Nástup ihneď. Popis na murárov: hľadáme 3 člennú skupinu murárov na výstavbu rodinných domov od základov. Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Duseldorf Cudzí jazyk nie je nutný. Murári: 2-3 murári můžu byť aj jednotlivci Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Wulburg Šaloveč betonár: hľadáme jedného šalovača, betonára s nástupom čo najskůr. Miesto výkonu práce: Ottweiler Hodinová mzda: od 18 do 20 Eur/hod. Pracuje sa 50 až 60 hodín týždenne Ubytovanie: zabezpečené a hradené! Fakturácia: každých 7 dní a splatnosť 14 dní Turnus: 4/1 týždeň Potrebné je mať základné náradie na výkon práce, automobil. V prípade Vášho záujmu nám pošlite životopis Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: E mail: job.eu84@ Kontakt:
Prijmem murarov a zateplovacov od Nitry
Prijmem murarov a zateplovacov od Nitry.mzda 7eur/hod.vyplata kazde dva tyzdne
Prijmem murarov
Prijmem murarov a zateplovacov od Topolcian.mzda 7eur/hod.vyplata kazde dva tyzdne
Prijmem Tesárov (šalovačov), murárov, železiarov do Nemecka
Prijmem Tesárov (šalovačov), murárov, železiarov do Nemecka. Ďalej obkladačov, na rôzne iné práce, napr. maliarske, a iné ... Na rôzne zákazky po Nemecku. Podmienky: Každý živnosť, Jeden musí vedieť nemecky. Ubytovanie hradené. Plat od 18-21 eur/hod.
Prijmem Murarov
Prijmem Murarov Bratislava 9€ platba každe 2 tyždne