bazár, predaj, inzercia, predám

Príjmem stolára

Kategória: Priemysel a výroba

Príjmem šikovného stolára na výrobu nábytku, podla výkresovej dokumentacie, do výroby v Gbeloch. Bližšie informácie po telefóne, alebo pri osobnom stretnuti.
Príjmem stolára
Podobné inzeráty
Hľadám stolára na prácu s drevom- výroba drevených schodíšť
HĽADÁM STOLÁRA, plnohodnotného kolegu do stolárskej dielne. Vyrábame a montujeme drevené schodištia a obklady schodíšť, nič iné. Je to atypická práca. Robotu máme celoročne. Vyrábame 3-4 schodištia naraz, potom ich chodíme montovať. Drevo spracúvame od surového reziva. Vyžadujem určitú skúsenosť práce na stolárskych strojoch, vysokú zručnosť, chuť pracovať a rozmýšľať pri práci. Byť zodpovedný a spoľahlivý. Vek do 40 rokov, nefajčiar. Miesto výkonu práce Cinobaňa-Turíčky, 16km od Lučenca, 12km od Poltára. Keď sa naučíš samostatne pracovať a budeš vedieť vyrobiť a namontovať schody podľa podkladov, vieme sa dostať mesačne na 800-1200 eur. Nejde to hneď, chce to čas nabrať skúsenosti. Je vítané, ak si už vyrábal výrobky z masívu a si z blízkeho okolia. Hľadám len dlhodobú spoluprácu. Výslednú robotu si môžeš pozrieť na našej stránke .
Hladame stolára
Príjmeme stolara do výroby dverí a zárubní 10 €/hod ŽL. Nástup možný ihned Výroba sa nachadza : Vasilov 194
Prijmem vodiča kamiona LKW Michalovce
Prijmem vodiča kamiona s praxou. Nové kamióny, posuvné podlahy, ľahká manipulácia. Plat dohodou. Ak nedvíham poslať sms, pre vyťaženosť, ozvem sa späť. Prepravy hlavne v rámci Slovenska alebo Taliansko, Nemecko alebo dohodou turnusy. Víkendy sa dajú naplánovať doma vec dohody.
Stolár výroba nábytku na zákazku
Príjmeme do nášho fajn kolektívu zodpovedného stolára s praxou vo výrobe na zákazku. V Bratislave viac ako 30 rokov vyrábame nábytok na zákazku . Ponúkame nástupný plat od 1.800 € ale všetko závisí od teba . Možno oceníš niektoré s našich benefitov jedným je aj možnosť ubytovania. Neváhaj a kontaktuj nás p.sujansky@
Stolár
Príjmeme stolára na TPP do stolárskej dielne v Kysuckom Novom Meste. Kontakt: , .
Práca pre stolára -rezbára -maliara a restauratora
Novootvorená stolárska dielňa v Krivej na Orave príjme do svojho týmu šikovného človeka - nového kolegu. Ak ta baví práca s drevom ,práca na historických budovách napr. Krásna hôrka, Bojnický zámok … Hľadáme ľudí ,ktorý sú precízny majú predstavivosť a zmysel pre detail. Ak chceš mať prácu v zaujímavom prostredí neváhaj nás kontaktovať . Výučný list nie je podmienkou . Platobne podmienky po dohode. Prosíme volať od 8:00-16:00