bazár, predaj, inzercia, predám

Prijmem Tesárov (šalovačov), murárov, železiarov do Nemecka

Kategória: Stavebníctvo

Prijmem partiu, ktorá vie šalovať, murovať, viazať železo.
4-5 členná.
Podmienka: ŽIVNOSTNÍCI všetci, základné náradie vlastné.
Jeden musí vedieť nemecky.
Práca v Nemecku.
Plat: od 19 eur/hod.
Ubytovanie hradené.
Prijmem Tesárov (šalovačov), murárov, železiarov do Nemecka
Podobné inzeráty
Prijmem Tesárov (šalovačov), murárov, železiarov do Nemecka
Prijmem Tesárov (šalovačov), murárov, železiarov do Nemecka. Ďalej obkladačov, na rôzne iné práce, napr. maliarske, a iné ... Na rôzne zákazky po Nemecku. Podmienky: Každý živnosť, Jeden musí vedieť nemecky. Ubytovanie hradené. Plat od 18-21 eur/hod.
Hľadáme Sadrokartonárov, murárov a šalovačov betonárov
Do nášho pracovného tímu hľadáme Sadrokartonárov, murárov, šalovačov a betonárov. Práca na živnosť Popis na sadrokartonárov: Hodinová mzda: 21 Eur/hod. Náradie vlastné Ubytovanie hradené Fakturácia: 7/14 50 - 60 hodín týždenne Miesto výkonu práce: Wulzburg Nástup ihneď. Popis na murárov: hľadáme 3 člennú skupinu murárov na výstavbu rodinných domov od základov. Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Duseldorf Cudzí jazyk nie je nutný. Murári: 2-3 murári můžu byť aj jednotlivci Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Wulburg Šaloveč betonár: hľadáme jedného šalovača, betonára s nástupom čo najskůr. Miesto výkonu práce: Ottweiler Hodinová mzda: od 18 do 20 Eur/hod. Pracuje sa 50 až 60 hodín týždenne Ubytovanie: zabezpečené a hradené! Fakturácia: každých 7 dní a splatnosť 14 dní Turnus: 4/1 týždeň Potrebné je mať základné náradie na výkon práce, automobil. V prípade Vášho záujmu nám pošlite životopis Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: E mail: job.eu84@ Kontakt:
Hľadáme murárov a šalovačov betonárov
Do nášho pracovného tímu hľadáme murárov, šalovačov a betonárov. Práca na živnosť Popis: hľadáme 3 člennú skupinu murárov na výstavbu rodinných domov od základov. Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Duseldorf Murári: 2-3 murári můžu byť aj jednotlivci Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Wulburg Šaloveč betonár: hľadáme jedného šalovača, betonára s nástupom čo najskůr. Miesto výkonu práce: Ottweiler Hodinová mzda: od 18 do 20 Eur/hod. Pracuje sa 50 až 60 hodín týždenne Ubytovanie: zabezpečené a hradené! Fakturácia: každých 7 dní a splatnosť 14 dní Turnus: 4/1 týždeň V každej skupine musí byť aspoň jeden nemecky hovoriaci. Potrebné je mať základné náradie na výkon práce, automobil. V prípade Vášho záujmu nám pošlite životopis Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: E mail: monika.bartakovics@ Kontakt:
Tesár, železiar
Dobrý deň, sme slovenská firma, ktorá už roky pôsobí aj v Nemecku. Rozširujeme náš pracovný tím a prijmeme do pracovného pomeru tesárov a železiarov. V Nemecku sa pracuje v slovenskom kolektíve, máme desiatky spokojných zamestnancov už dlhé roky, takže pri obojstrannej spokojnosti preferujeme najmä dlhodobú spoluprácu. Jazyk nie je podmienkou, na každej stavbe máme stavebného majstra, ktorý hovorí nemecky. Ubytovanie a cesta plne hradená zamestnávateľom. Práca je ponúkaná pre skúsených tesárov a železiarov. Termín pracovného pohovoru si môžete dohodnúť telefonicky:
hladame tesarov salovacov
Hľadáme tesárov šalovačov * na holandskú zmluvu alebo slovenská/holandská živnosť Práca je priamo pre holandskú agentúru. Vybraný záujemcovia budú mať nasledne ešte pohovor priamo so šéfom agentúry, kde si dohodnú podrobnejšie podmienky. Popis prace: všeobecné tesárske práce, montáž a demontáž klasického dreveného bednenia alebo systémového bednenia Peri, Doka a Hendrix, stojkovanie/kladenie prefa stropov Termín nástupu: asap Požiadavky: - VCA výhodou - anglický, alebo holandský jazyk (stačí na komunikatívnej úrovni) - poistenie hmotnej zodpovednosti v prípade živnostníka - prax + referencie - vodičský preukaz výhodou - vlastné auto výhodou - prilba, bezpečnostné topánky a komplet vlastné náradie pre živnostníka - pri slovenskej živnosti je potrebný formulár A1 miesto práce: Holandsko, Nord Brabant Záujemcovia posielajte vaše životopisy v anglickom jazyku na
Prijmem murárov,pomocníkov,sadzba 150 kč/hod.
Prijmem murárov,pomocnikov.Miesto výkonu prác,okolie Prahy.Ubytovanie zabezpečené,záloha každý deň.Po ukončení turnusu 15-22 dní,mzda sa vypláca na ruku.Nevolať neprispôsobivý, z osád.Prijmem inteligentných ĺudí,ktorí majú chuť pracovať.Tel.kontakt:.Email,nereagujem,volať do 21:30hod.Murári 150 kč,pomocník 130 kč.Spísana česka dohoda.