bazár, predaj, inzercia, predám

Prijmeme ala carte kuchára

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Pizzeria Piano vo Zvolene prijme kuchára na ala carte, na TPP. Robí sa dlhý, krátky týždeň od 9:30 do 22:00 hod. Mzda 100€ na deň.
Bližšie informácie na t.č. alebo na pizzapiano.zv@
Prijmeme ala carte kuchára
Podobné inzeráty
Hľadáme alá carte kuchara, 84€/deň
❗️Hľadáme nové posily na pozíciu:❗️ ▪️A la Carte kuchár Reštaurácia Čajka sa nachádza v Rači oproti Akadémii Policajného zboru. Platové podmienky: A la Carte kuchár 7.00€/hod. Netto Pre bližšie info Nás neváhajte kontaktovať: bislukas1@ /
Hladáme kuchára a pomocného kuchára
Dobŕy deň hladáme do podniku v Stupave kuchara na varenie menu a pomocneho kuchara olat dohodou pracivny cas od 7:00 do 15:00. Hladáme aj alacart kuchara pracovny cas od 14:00 - 22:00 kratky dlhy tazden plat dohodou.
Hľadáme samostatného kuchára
Dobrý deň, do našej reštaurácie Šrámek v Suchej nad Parnou hľadáme kuchára prípravu ala carte jedál. Práca na TPP, pracuje sa krátky dlhý týždeň od 9 do 22:00, objednávky dob21:30. Nástupný plat 1650€/netto/. Hľadáme samostatného, zodpovedného a najmä tímového človeka na dlhodobú spoluprácu. Na smene dvaja kuchári a pizzer. V prípade spokojnosti sa určite dohodneme. Pre viac info ma kontaktujte na t. č. . Ďakujem.
Hľadáme vyuceneho kuchára
Hľadáme vyuceneho kuchára s praxou do reštaurácie na prípravu denného menu a alá carte jedál, bližšie informácie osobne.
Príjmeme kuchára
Prijmeme skúseného, samostatného kuchára do našej prevádzky 100P Bar. Termín nástupu ihneď. Náplň práce: - varenie podľa predložených receptúr - príprava denného menu - príprava pokrmov s vysokým dôrazom na estetickú stránku servírovania - príprava mäsa /krájanie, mletie, balenie/ - príprava polotovarov a ponúkaných jedál a la carte - správne skladovanie surovín a kontrola ich čerstvosti - dodržiavanie správnych technologických postupov - koordinovanie mesačných inventúr - dodržanie stanovených hygienických štandardov a čistoty - koordinácia objednávok surovín a polotovarov pre výrobu jedál Pracuje sa krátky / dlhý týždeň. Mzda dohodou. Miesto práce: Kósu-Schoppera 6; 048 01 Rožňava Životopisy zasielať na e-mail: info.100p.bar@ Tel. č.:
Prijmeme  šéfkuchára,kuchára, pomocného kuchára
Novootvorená reštaurácia vo Zvolene prijme do kolektívu šéfkuchára (13€/hod ), kuchára (10€/hod.), pomocného kuchára (8€/hod.) Bude sa robiť 2 dni doobeda, 2 dni poobede, 2 dni voľno. Bližšie informácie na jobzvolenka@