bazár, predaj, inzercia, predám

Prijmeme brigádničku do predajne

Kategória: Obchod a predaj

Prijmeme brigádničku do predajne v Tulipe.
Môže byť aj ZTP, dôchodkyňa, alebo študentka. tel.
Prijmeme brigádničku do predajne
Podobné inzeráty
Príjmeme brigadnicku
Príjmeme spoľahlivú a pracovitú brigádničku, môže byť aj časovo flexibilná  študentka,alebo dôchodkyňa poprípade čiastočný inv.dôchodca na výpomoc do OC MAX POPRAD ,prevádzka MINIT (fornetti)- sudové víno.Práca je nenáročná. Nástupná mzda je 3,80 € na hodinu v čistom. Nástup je možný ihneď. Životopis s fotom prosim zasielať na mail:barilamarian@ mobil:
Predavačka/brigádnička do obchodu so značkovým textilom
Prijmeme zodpovednú predavačku/brigádničku/študentku/vysokoškoláčku do predajne značky HE-Ó -na zástup počas dovolenky, PN do predajne dámskych odevov v Žiline. Požiadavky na uchádzača: Komunikatívna obsluha a sympatické vystupovanie. vzťah k móde... Zodpovednosť, Skúsenosti (prax v obore), Samostatnosť, Profesionalita, Spoľahlivosť, Chuť pracovať s ľudmi. Sympatické vystupovanie. Prosím zaslať životopis na email:kabaty@ poprípade volajte na tel.č.: Predajne sa nachádzaju v Žiline na: -Ul.Moyzesova 966 -Ul.Bottová 5
Vedúca predajne, predavačka do predajne  v Martine
Príjmeme do zamestnania predavačku a vedúcu predajne do rodinnej predajne v Martine. Ponúkame prácu v dobrom kolektíve a v serióznej rodinnej spoločnosti. Očakávame odbornosť a samostatnosť, milé a príjemné vystupovanie. Prosíme poslať stručný životopis mailom na parizekovajanka@ alebo cez SMS na , pozveme Vás na pohovor.
Príjmeme študentku alebo dôchodkyňa do stánku
Príjmeme súrne aj cez prázdniny spoľahlivú a pracovitú brigádničku, môže byť aj časovo flexibilná  študentka,alebo dôchodkyňa na výpomoc v Bardejove do predajneho stánku pri Tescu,prevádzka MINIT (fornetti)- sudové víno.Práca je nenáročná. Nástupná mzda je 3,80 € na hodinu v čistom. Nástup je možný ihneď. Životopis prosim zasielať na mail:barilamarian@ mobil:
Príjmeme predavačku do predajne potravín v Dubnici Nad Váhom
Prijmeme predavačku s praxou do predajne potravín a mäsových výrobkov v Dubnici nad Váhom na TPP. Plat od 816€ (brutto) + stravné lístky.Životopisy a žiadosti o prijatie do zamestnania posielajte na e-mail info@ - Viac informácií osobne alebo po telefóne.
Brigádnička
Príjmeme brigádničku do stánku Jedná sa o prácu cez víkendy Pracovná doba je od 8:00 do 20:00 Hodinová mzda je 3,50€ Denná výplata na konci smeny Stánok sa nachádza na Ondavskej ulici oproti novej nemocnici Ďalšie info pri osobnom kontakte alebo volať na telefónne číslo v inzeráte