bazár, predaj, inzercia, predám

prijmeme kvetinarku.

Kategória: Obchod a predaj

Prijmeme šikovnu kvetinarku do novootvorenej prevádzky v Martine. Požadujeme prax. Bližšie informácie cez telefón.
prijmeme kvetinarku.
Podobné inzeráty
Kvetinárka
Príjmeme kvetinárku viac info na č.
Kvetinárka, Florista do kvetinárstva BA - VÍKENDY BRIGÁDA
Do našej predajne v Bratislave na Karadžičovej ulici hľadáme aranžéra/aranžérku, kvetinára/kvetinárku. Nástup IHNEĎ práca na dohodu v sobotu: 7,30 EUR na hodinu v nedeľu: 9,30 EUR na hodinu 
pracovný čas každý druhý víkend (9:00 - 19:00) NÁPLŇ PRÁCE: predaj kvetín, predaj črepníkových kvetov, aranžovanie kytíc, predaj doplnkového sortimentu - črepníky, dekorácie, práca s pokladnicou, oceňovanie tovaru, vykladanie tovaru, čistenie rastlín, kódovanie tovaru POŽIADAVKY:
 Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: minimálne stredoškolské s maturitou, vzdelanie v odbore záhradníctvo, aranžér, flórista, predavač je výhodou nie PODMIENKOU! znalosť aranžovania kytíc výhodou - NIE PODMIENKOU! estetické cítenie spoľahlivosť komunikatívnosť zodpovednosť ochota učiť sa nové veci práca s počítačom - základy PONÚKAME: zľavu na nákup tovaru v našom kvetinárstve prácu v prijémnom - novom prostredí Vhodné pre absolventov - ÁNO INZERUJÚCA SPOLOČNOSŤ Flowers To Go s.r.o. Kontaktná osoba: Ing. Martina ŠULEK Ak Vás pracovná ponuka oslovila, životopis nám prosím pošlite e- mailom na adresu: info@
PRIJMEME PREDAVACKU na TPP/PPP
Do Gastro prevádzky v Ivanke pri Dunaji prijmeme: Predavačka na pol/cely prac uväzok. Podla dohody.. V prípade polovičného sa týžden robí týždeň je volno. Prac doba od 5.30h do 16.00h pon-pia, víkendy a sviatky volné. Plat: Tpp: 1200eur netto, polovicny: 600eur netto Benefity: strava a nápoje na pracovisku Víkendy a sviatky volno Bližšie info na tel.čisle:
Príjmeme študentku alebo dôchodkyňa do stánku
Príjmeme súrne aj cez prázdniny spoľahlivú a pracovitú brigádničku, môže byť aj časovo flexibilná  študentka,alebo dôchodkyňa na výpomoc v Bardejove do predajneho stánku pri Tescu,prevádzka MINIT (fornetti)- sudové víno.Práca je nenáročná. Nástupná mzda je 3,80 € na hodinu v čistom. Nástup je možný ihneď. Životopis prosim zasielať na mail:barilamarian@ mobil:
PRIJMEME PREDAVAČKU
Prijmeme predavačku do obchodu MATOVE AKCIE Mzda od 6€ na hodinu. V prípade záujmu treba zavolať na telefónne číslo :
Prijmeme čašníka - servírku
Do nášho kolektívu radi prijmeme čašníka - servírku. Nástup možný ihned. Najjlepšie so skúsenosťami, vyučený nemusí byť. Plat 5€/hod netto. Strava, oblečenie, pitný režim, káva su u nás grátis. Zamestnanecké benefity.