bazár, predaj, inzercia, predám

Prijmeme šikovnú pani na upratovanie

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Prijmeme šikovnú pani na upratovanie- exterieru a interier. Mzda 4,00 €/1 hod. v čistom + 20% odmeny pri spokojnosti. Pracovná doba 2 - 3 hod. denne, soboty a nedele je voľno.
Sídlo firmy je v Galante.
informácie na tel. č.:
Prijmeme šikovnú pani na upratovanie
Podobné inzeráty
Prijmeme šikovnú pani na výpomoc  do kuchyne v Senci
Príjmeme šikovnú, milú a pracovitú pani na výpomoc do samoobslužnej kuchyne. Nápln práce: obaľovanie, príprava šalátov a výdaj jedál. Pracovná doba pondelok-piatok 5:30-14:00 hod. Víkendy a sviatky voľno.V prípade zaujmu volat. Na mail a sms nereagujem.Inzerat platí do zmazania.
Upratovanie - Nemecko,viacero lokalít - 13.00€ Brutto/hodina
Informácie o ponuke: Pre nášho overeného klienta hľadáme personál na upratovanie hotelov,rodinných domov.kancelárií,fitnes centier do Nemecka. Miesto výkonu práce : - Nemecko,viacero lokalít Termín nástupu: ihneď, alebo podľa dohody Obsadzovaná pozícia: - Chyžná/upratovanie Plat : - Hodinový plat od 13.00€ Brutto na hodinu + nadčasy - Fixný plat od 1300€ Netto mesačne + nadčasy Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: - Upratovacie miestnosti v hoteli. - Upratovanie spoločných priestorov. - Doplnenie zásob pre hostí. - Starostlivosť, správa a logistika bielizne. Chyžná : - Zodpovednosť za pravidelné upratovanie izieb, verejných a ostatných používaných priestorov v ubytovacích zariadeniach. - Vykonávanie dohodnutých upratovacích činností (vysávanie, utieranie prachu, vynášanie odpadkov, výmena posteľnej bielizne, umývanie okien a toaliet). - Zabezpečovanie čistoty na izbách a v ostatných priestoroch. - Dodržiavanie hygienických štandardov. - Výmena a dopĺňanie hygienických potrieb. Požiadavky na zamestnanca : - Nemecký jazyk A2/B1 (jeden z partie alebo páru) - Jednotlivec - nemecký jazyk A2/B1 - Vodičský preukaz výhodou Benefity: - Práca na nemeckú zmluvu, u certifikovaného zamestnávateľa s možnosťou prechodu na prácu TPP - Zabezpečené ubytovanie, ktoré netreba platiť dopredu - Zamestnávateľ za vás odvádza dane a prídavky podľa platnej legislatívy - Asistencia s vybavením zdravotného a sociálneho poistenia - Pomoc pri hľadaní dostupných možností pri vycestovaní zo Slovenska a ČR - Nástupy sú možné každý týždeň Ubytovanie : - Pri fixnom plate - zadarmo - Pri hodinovej mzde - 300€ na osobu / mesačne Doprava do práce : - Vzdialenosť od pracoviska je podľa dostupnosti - Zamestnávateľ hradí cestovné z ubytovania do práce Doplňujúce informácie: Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch. Ak by ste mali akékoľvek dodatočné otázky ohľadom pracovných ponúk, alebo prípade záujmu Nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom. Monika Schwarzová 0430 info@ Nájdete Nás- h
Hľadáme: Brigádnik – recepcia a upratovanie apartmánov v RK
Hľadáme zodpovedného a dobre zorganizovaného brigádnika na čiastočný úväzok na prácu s hosťami a upratovanie apartmánov počas leta v mesiacoch júl a august. Apartmánový dom sa nachádza v blízkosti centra Ružomberka a malej vlakovej stanice. Apartmány pozostávajú z jednej alebo dvoch izieb, kúpeľne a kuchynského kúta. V prípade potreby bývania je v apartmánovom dome dostupný byt pre zamestnancov. Náplň práce je rôznorodá, hlavne sa jedná o zabezpečenie upratania izieb, prácu s hosťami a iné práce podľa potreby. V rámci upratovania sú to najmä práce: - upratanie izieb (vysávanie, výmena prádla, utretie prachu, umývanie okien atď.) - upratovanie spoločných častí apartmánového domu - údržba okolitého pozemku (podľa potreby) V rámci práce s hosťami sa jedná najmä o: - odovzdávanie/preberanie izieb po hosťoch - základná komunikácia s hosťami (zodpovedanie otázok hostí cez rezervačný systém) V rámci ostatných prác sa jedná napríklad o: - výpomoc s prevádzkou - drobné nákupy rôzneho druhu Pracovná doba: - práca je počas pracovných dní a víkendov, pracovná doba nie je fixná, v závislosti od príchodu/odchodu hostí Požadované znalosti: - Práca s PC, stredne pokročilý Práca je vhodná aj pre absolventov alebo uchádzačov bez predošlých skúseností. Miesto výkonu prác Ružomberok Ponúkame Ubytovanie v apartmánovom dome v miestnosti pre zamestnancov Mzda 6 Eur/hod Predpokladaný rozsah prác je 2-3 hodiny denne. Vieme poskytnúť ubytovanie zdarma. Práca je vhodná aj pre študentov Životopis a popis predošlých pracovných skúseností poslať na: alex.kreze@, Predmet emailu: Ubytovanie RK tel. kontakt:
Farmer Kapušany príjme šikovnú čašníčku/čašníka na TPP
Reštaurácia a Steak house Kapušany príjme šikovnú a milú čašníčku na TPP. Bližšie informácie Vám radi poskytneme v správe alebo na tel. čísle
Prijmeme Donaskara rozvoz jedál v Snine
Prijmeme Donaskara rozvoz jedál v Snine Nástup ihneď. Ďalšie pozicie: Obsluhu do fastfoodu. Pomocnú silu v Kuchyni Čašníčku čašníka. Príjmeme aj brigádnikov. Nástup možný ihneď. Vodičský preukaz skupiny B +skusenosti.
Prijmeme brigádnikov čašníčky do Central Pub Snina
Príjmeme časníčku čašníka do reštaurácie / baru v Snine. Požiadavky: komunikatívnosť, zodpovednosť, flexibilita, zmysel pre poriadok. Prax je výhodou, prípadne zaučíme, nie je problém. Platové ohodnotenie + tringelty v plnej výške + strava zdarma+ zamestnanecké benefity. Príjmeme aj brigádnikov aj matky na 1/2 úväzok. Práca v Snine.