bazár, predaj, inzercia, predám

Prijmeme šoférov do pekárne

Kategória: Doprava a logistika

Prijmeme šoférov na TPP na rozvoz pekárenských výrobkov. Nastup možný ihneď.
Pre viac Info volajte
Prijmeme šoférov do pekárne
Podobné inzeráty
Prijmeme Soférov
Prijmeme soférov kvoli rozsierenie vozového parku Práca je aktuálná Od 01.072023 HU-Gb-HU SK-GB-Sk kazdy sofer má vlastné auto nestriedá sa Plat 10-ho na ucet Flotta bővités miatt kamion sofőroket keresünk A munka 2023.07.01 aktuális. A következő destináciora HU-GB-HU SK-GB-SK minden sofőr saját kocsit kap nincs váltózás. Fizetés 10-én számlára.
Prijmeme šoféra
Prijmeme šoféra skupiny C na rozvoz chlad tovar po Praze a okoli. Ďalej prijmeme šoféra skupiny B na rozvoz masa po Praze . A Ďalej Prijmeme šoféra Skupiny C, Na Vyklápač po Praze a okoli Pre viac Info volaje 0
Príjmeme vodičov pre BOLT Taxi, nové autá-nadštandart platy
Príjmeme nových Taxi vodičov pre BOLT Taxi! Nové autá ŠKODA KAMIQ (najazdené 0km). Preplatenie vstupných nákladov! Pracujte pre flotilu Entrega, ktorá sa postará o všetky birokratické záležitosti. Pomôžeme Vám s vybavením taxi preukazu, zaškolíme Vás v aplikácii a poradíme Vám ako zarobíte čo najviac na základe našich doterajších skúseností :-) Prechod pod Flotilu Entrega zaberie menej ako 24 hodín (v najlepšom prípade iba 1-2 hodiny). Vyplácame pravidelne 1x za týždeň. Ako vodič/šofér v BOLT TAXI si viete zarobiť až 4000€ mesačne. Jazdite kedy chcete, v časoch, ktoré Vám vyhovujú! Pracovať môžete v týchto mestách: Bratislava, Trnava, Trenčín, Košice, Prešov, Žilina, Banská Bystrica. Najviac BONUSOV len u nás: - Registráciou nič neriskujete - všetky NÁKLADY na potrebné TAXI dokumenty Vám PREPLATÍME až do výšky 100€. - Psychotesty môžete absolvovať u nášho psychológa ZDARMA - Interné flotilovské BONUSY, SÚŤAŽE a MOTIVAČNÝ PROGRAM Výhody našej flotily: - Preplatíme všetky nákladov na potrebné taxi dokumenty - Pomôžeme s vybavením preukazu vodiča vozidla taxislužby - Psychotesty u nás ZDARMA - Interné flotilovské BONUSY, SÚŤAŽE a MOTIVAČNÝ PROGRAM - Výhodný prenájom vozidiel po celom Slovensku - Výplata každý týždeň načas - Multisport karta za zvýhodnených podmienok - Účtovné poradenstvo - Podpora flotily na telefóne - Možnosť spolupráce: živnosť, s.r.o. , TPP (dohoda) Od šoférov požadujeme: - Zodpovedný prístup - Bezúhonnosť - Slušné vystupovanie - Čisté a voňavé auto Zamestnanecké výhody, benefity Možnosť práce na firemnom aute alebo prenájom vozidiel. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním základné vzdelanie študent strednej školy stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie študent vysokej školy vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa vysokoškolské III. stupňa Vzdelanie v odbore Vodič , Taxi, Kuríer, Šofér , Logistika, Skladnik, Bolt Vodičský preukaz B Pozícia je vhodná pre absolventa Áno Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti Partner BOLT TAXI, WOLT, FOOD PANDA Počet zamestnancov 500-999 zamestnancov Kontakt Kontaktná osoba: Marek Tel.: Vstupný formulár: Vyplnením vstupného formulára urýchlite proces náboru a môžete skôr začať zarábať. Inzerát platí do zmazania.
Prijmeme sofera
Prijmeme soférov kvoli rozsierenie vozového parku Práca je aktuálná Od 01.07.2023 Na trasu SK-AT-SK kazdy sofer má vlastné auto nestriedá sa Plat 10-ho na ucet Vikendy doma!! Flotta bővités miatt kamion sofőroket keresünk A munka 2023.07.01 aktuális. A következő destináciora SK-AT-SK minden sofőr saját kocsit kap nincs váltózás. Fizetés 10-én számlára. Hétvégék othon!!
Prijmeme vodičov TAXI služby
Prijmeme šoférov taxislužby s potrebnými dokladmi. - karta vodiča taxislužby - psychotesty - lekárske potvrdenie - bezúhonnosť Nové vozidlá škoda scala. Viac Info
Práca vodiča vykladač/nakladač a práca po okolí vodičský C+E
Hľadáme vhodných kandidátov na voľné pracovné miesta šoférov na pozície skladník, nakladač, vykladač + prepravy po okolí pre našu spoločnosť so sídlom v Novom Meste nad Váhom. Naša spoločnosť už s 30 ročnou históriou vlastní svoj objekt v ktorom je zabezpečené parkovisko pod kamerami pre sukromné vozidlá a firemné vozidlá , budova v ktorej sú servisné haly , administratívna časť , kuchynka, sprchy a šatne pre šoférov. Vozový park sa priebežne obmieňa. Vozidlá majú vekový priemer 3 roky. Všetky vozidlá sú vybavené na prácu do zahraničia , takže majú kompletné vybavenie. Vo vozidlách máme namontované gps jednotky s kompletnou kontrolou vozidla. V každom vozidle sú všetky mýtne jednotky po celej európe. Zamestnanec ich nemusí dobíjať ale musí si strážiť aby mal dobre zapnuté nápravy a mýtna jednotka mu išla (prípadné pokuty za mýto firma na seba neberie). Mýto platíme formou faktúr. Každý šofér ma vlastný firemný smart telefon. Druh pracovného pomeru na plný úväzok. Všetci zamestnanci sú na zmluvu s prvými 3 mesiacami skúšobnej doby. Mzda 800,- euro v hrubom + čiastka za výkon + odmeny Mzda je podla dohody , vieme sa dohodnúť na fixnej mzde alebo ku mzde od hodiny. Požiadavky na zamestnanca: Vodičské oprávnenie C + E Platné psychotesty a lekárska prehliadka Platná KKV karta Platná tachografová karta Znalosť ciest po Slovensku Príjemné vystupovanie ku zákazníkom Flexibilita Bydliskom v okruhu NMnV idealne do 10km Ponuka práce: • Práca je od dodávky až po kamión (podľa momentálnej požiadavky) - nakládky a vykládky tovaru - doťahovanie kamiónov prípade že kolegom končí výkon - práca na sídle , nakladanie a prekladanie tovaru do áut - krátke práce po okolí Každý deň medzi 14:00 a 16:00 rozdelujeme práce na ďalší deň , aby si šofér vedel plánovať svoj deň. Hľadáme dvoch zamestnancov , ktorý si budú meniť medzi sebou pohotovosť počas víkendov. Vieme sa dohodnúť na pracovnej dobe 4 + 6 dní alebo na 5 a 5 dní. Zamestnanac spí každý deň doma , takže začína vždy v NMnV , preto je vhodné aby býval na okolií Nového Mesta. Viac najideálnejšie na pohovore priamo na sídle spoločnosti , kde si vieme dohodúť podmienky spolupráce.