bazár, predaj, inzercia, predám

Prijmeme stavebných pracovníkov

Kategória: Stavebníctvo

Do svojho kolektívu prijmeme 2 samostatných stavebných pracovníkov na rôzne stavebné práce v Banskobystrickom kraji.
Pracuje sa 8-10 hod. denne, víkendy sú voľné.
Podmienka je mať prax min. 5 rokov a vodičský preukaz sk. B.
Zálohy a ubytovanie neposkytujeme !
Mzda je podľa dohody a skúseností.

Po dohode je nástup možný ihneď.

Prijmeme stavebných pracovníkov
Podobné inzeráty
Príjmem stavebných pracovníkov
Hľadám spoľahlivých a skúsených stavebných pracovníkov na realizáciu stavieb v okolí Žiliny. Ak máte záujem pracovať v dynamickom prostredí a podieľať sa na zaujímavých stavebných projektoch, táto ponuka je pre vás! Požiadavky: Skúsenosti v stavebnom odvetví Zodpovednosť a dôkladnosť v práci Schopnosť pracovať v tíme Ponúkame: Mzdu od 9 do 12€ na hodinu, závislú od skúseností Fakturáciu každých 14 dní Splatnosť faktúr do 14 dní Možnosť dlhodobého zamestnania Zaujímavé a rozmanité stavebné projekty Príležitosť rozvíjať svoje stavebné schopnosti Ak vás táto pracovná ponuka zaujala, kontaktujte nás čo najskôr. Radi by sme vás spoznali a diskutovali o možnostiach spolupráce. Prosím, zašlite nám váš životopis a krátky popis vašich skúseností na náš e-mail
Prijmeme stavebných pracovníkov
Stavebná firma prijme stavebných pracovníkov na živnosť alebo TPP na zatepľovanie bytových domov. Ponúkame nadštandardné odmeňovanie, náradie, pracovné oblečenie a prácu počas celého roka. Bližšie informácie radi poskytneme na pracovnom pohovore.
príjmeme pracovníkov
Prijmeme spoľahlivých pracovníkov: 2 ľudí na pozíciu vodičov s oprávnením C,E 1 človeka na pozíciu strojník, miešanie na betonárku 2 ľudí vyučených ako TESÁR/MURÁR Práca šoférov/vodičov sa vykonáva v Krompachoch - Slovinky, prípadne podľa požiadaviek na Slovensku, registrácia zamestnancov je v Prešove. Prijmeme IBA UCHÁDZAČOV, ktorí majú absolvovanú alebo platnú VSTUPNÚ LEKÁRSKU PREHLIADKU, staršiu nie viac ako 3 mesiace. tlf: mail: info@
Ponuka práce
TRNAVA A OKOLIE DO 30 KM Do nášho tímu hľadáme skúsených stavebných pracovníkov na rekonštrukcie domov, bytov a objektov, rekonštrukcie bytových jadier. Ponúkame stabilnú, dlhodobú prácu, seriózne jednanie a ľudský prístup. Prijímame jednotlivcov s praxou alebo ucelené montážne partie živnostníkov = obkladačov, stavebných pracovníkov na montáž dverí, okien, podláh. Montážnikov tieniacej techniky , ktorí bývajú v okolí TT . Požadujeme zručnosť, spoľahlivosť, zodpovednosť, flexibilnosť a hlavne chuť pracovať, vodičský preukaz – výhodou. Plat vyplácaný po dohode – hodinovo, úkolovo na mesačnom vyplácaní. Plat : od 1000 € - 3000€ Práca – živnosť, dohoda (po skúšobnej lehote možná práca na TPP) Nástup možný ihneď alebo priebežne. Viac info na tel. č.: Volať len v prípade vážneho záujmu.
Stavební pracovníci v Holandsku
Hľadáme stavebných pracovníkov na pozicíciu: - murár, - obkladač, - pracovník na konštrukčné práce, - stavebných pracovníkov. Pracuje sa v mestách Deen Haag, Amsterdam a okolí. Ubytovanie v meste Deen Haag. Platové podmienky upresním pri telefonickom rozhovore.
Hľadáme stavebných pracovníkov
Hľadáme komplexných stavebných pracovníkov, ktorý sa neboja postaviť za svoju odvedenú prácu, vedia čítať výkresy a vedia pracovať samostatne bez toho aby im majster musel každých 20 min. hovoriť, čo treba robiť. Na živnosť alebo TPP. Práca je väčšinou okres Tvrdošín, Námestovo.