bazár, predaj, inzercia, predám

Prijmeme vodiča na kamión na TPP, rozvoz v rámci PO a okolia

Kategória: Doprava a logistika

Prijmeme vodiča na rozvoz tovaru na TPP. VP: C+E, KKV, Psych. testy, zdrav. prehliadka. Práca od 7:00 do 16:00. Rozvoz v rámci Prešova a okolia, max 5 vykládok. Víkend volny. Jazdi sa podľa AETR. Vozidlo tahac + naves.
Mzda cca 1300 Eur
Prijmeme vodiča na kamión na TPP, rozvoz v rámci PO a okolia
Podobné inzeráty
Prijmeme vodiča na rozvoz potravín C+E   Nemšová
Prijmeme vodiča C+E na rozvoz potravín pre LC Lidl Nemšová, práca na TPP, rozvoz potravín po predajniach LIDL. Jedná sa o nočný rozvoz formou 5 nočných a 5 dní voľno, plat 100 e v čistom na noc. Viac info na tel.
vodič nákladného vozidla
Prijmeme do TPP , komunikatívných a zodpovedných,spoľahlivých vodičov na chladiarenské sólo do 18t, práca s hydraulickým čelom a vodiča na kamión.Jedná sa o rozvoz chladeného a mrazeného tovaru.Rozvoz po SK z veľkoskladu Tesco.Prax min.1 rok. Podmienkou sú platné doklady: vodičský preukaz skupiny C,E kvalifikačná karta vodiča,tacho karta,psychotesty+lekárska.Plat: 1600-2000 e Podľa odpracovaných dní. Nástup dohodou.
Prijmeme vodica MKD na TPP. VP: C+E
Prijmeme vodiča na kamión TPP. VP: C+E, KKV, Psych. testy, zdrav. prehliadka. Práca od 18:00 do 04:00. Jazdi sa nočná linka každý pracovny den, začína sa a končí sa v okolí Žiliny. Začína sa pondelok poobede, končí sa v sobotu ráno. Víkend volny. Jazdi sa podľa AETR. Vozidlo tahač + náves . Mzda za danú prácu dohodou po telefóne na základe ochoty a skúseností uchádzača.
Prijmeme vodiča na rozvoz potravín C+E LC Záborské
Naša spoločnosť príjme vodiča na rozvoz potravín pre Logistické centrum LIDL (Prešov - Záborské. Práca na TPP. Pracovná doba 5 nočných / 5 dní voľna ,rozvoz potravín po filiálkach LIDL. Plat od 90 - 135 e za jednu zmenu. Pre viac info volať
Prijmem vodiča na kamión vp na rozvoz potravín po východe SK
Prijmem Vodiča na kamión na nočný rozvoz potravín po východe SK.Mzda 80 EUR / nočnú jazdu netto.Najlepšie Prešov a okolie.V prípade záujmu vieme poskytnúť ubytovanie.
Príjmeme vodica MKD (C+E) na kamion + plachtovy MEGA naves
Prijmeme vodiča (C+E) na kamión s MEGA návesom - sme firma zo Sládkovičova (okres Galanta) - Jedná sa o pravidelné otočkové prepravy do Francúzska (FR) - sme menšia rodinná firma - každý vodič má pridelené svoje vozidlo, vozový park : RENAULT-T a MAN TGX. - Čo ti ponúkame ? férové platové podmienky a jednanie nastavené tak, aby šoféri mali chuť pracovať, priniesli vzájomnú dôveru a zodpovednosť. - seriózne a slušné jednanie zo strany firmy - víkendy vždy doma - iba Plachtový MEGA náves - parkovanie v stráženom objekte - Tankovacie karty + všetky mýta na faktúru + vodiči majú aj firemnú kartu - Nerobíme dokládky naši vodiči robia iba FTL-celovozy (Tovar ktorý vozíme sa vôbec negurtnuje a váha okolo 4 až 12 ton max.) Platové podmienky sa riešia individuálne s každým vodičom ale orientačne sa jedná od 1800,-€ v čistom (ak je dlhší mesiac aj viac ako 2200,-€) v čistom vrátane diét a + dochádzkové bonusy a preplatenie dovolenky. Pre viac info. tel.kontakt alebo Tešíme sa na Vás.