bazár, predaj, inzercia, predám

Prijmeme vodiča na nákladné vozidlo do 12t skupina C

Kategória: Doprava a logistika

Prijmeme vodiča skupiny C.
Vedenie vozidla celkovej váhy 12t v rámci SK, CZ, HU.
Víkendy a sviatky sa nepracuje. Práca od pondelka do piatku. Vodič každý deň doma, prípadne dá sa ja prespávať je to na dohode.
Každý vodič má pridelené svoje vozidlo.
Potrebné doklady: VP sk. C, KKV, KV, platná lekárska prehliadka a doklad o psychickej spôsobilosti vodiča (psychotesty).
Prijmeme vodiča na nákladné vozidlo do 12t skupina C
Podobné inzeráty
Prijmeme vodiča na nákladné vozidlo do 12t skupina C
Prijmeme vodičov skupiny C. Vedenie vozidla celkovej váhy 12t v rámci SK, CZ, HU. Víkendy a sviatky voľné. Práca od pondelka do piatku. Vodič každý deň doma. Každý vodič má pridelené svoje vozidlo. Mzda 1038 brutto plus diéty na účet plus rôzne benefity ako príspevok na dochádzku. Potrebné doklady: VP sk. C, KKV, KV, platná lekárska prehliadka a doklad o psychickej spôsobilosti vodiča (psychotesty).
Hľadam vodiča na 12t auto
Príjmeme vodiča na rozvoz KE-MI KE mesto vozidlo 12t VP skupiny C 65€/deň Nástup od 1.7.2023
Prijmeme vodiča
Príjmeme vodiča na nákladné sólo vozidlo s hydraulickou rukou . Práca od pondelka do piatku ,každý večer doma,jazdíme SK,AT.Požadujeme slušné vystupovanie ,bezúhonnosť ,prax vodiča aspoň 2 roky ,všetky potrebné dokumenty pre prácu vodiča,Požadujeme prax-skúsenosti s obsluhou hydraulickej ruky. Zaujmavé finančné ohodnotenie cca 1500-2000,Euro v čistom ,Viac informácii na tel. 0905 87 49 77 ak som nedostupný prosím pošlite sms ozvem sa Vám alebo kontakt mailom na : chudy@
Prijmeme vodiča
Príjmeme vodiča na nákladné sólo vozidlo s hydraulickou rukou . Práca od pondelka do piatku ,každý večer doma,jazdíme SK,AT.Požadujeme slušné vystupovanie ,bezúhonnosť ,prax vodiča aspoň 2 roky ,všetky potrebné dokumenty pre prácu vodiča,Požadujeme prax-skúsenosti s obsluhou hydraulickej ruky. Zaujmavé finančné ohodnotenie cca 1500,Euro v čistom ,Viac informácii na tel. 0905 87 49 77 ak som nedostupný prosím pošlite sms ozvem sa Vám alebo kontakt mailom na : chudy@
vodič na nové 12t. vozidlo
Príjmeme vodiča na 12t. plachtové vozidlo, ktorý bude vykonávať prepravy na trase SR-ČR-SR.
Prijmeme vodiča strojníka na nákladné auto
Prijmeme vodiča -strojníka na nákladné auto - valník osemkola práca HR palfinger , turnusova praca v CZ Požiadavky: - Vodičský preukaz skupiny "C" - Kvalifikačná karta vodiča - Tachografová karta Mzda 4000€ / mesiac. (Živnostnik) Bližšie info tel.