bazár, predaj, inzercia, predám

Príjmeme vodiča na TPP sk. C

Kategória: Doprava a logistika

Príjmeme vodiča na TPP sk. C na dobu neurčitú.
Pravidelná - denná preprava tovaru Poprad - Košice a späť. Poprad - Michalovce a späť. Poprad - Prešov a späť. Poprad - Spišská Nová Ves a späť. Poprad - Poprad.
Základná mzda 1000€ + cestovné náhrady + variabilná zložka, 1 100 - 1 300 EUR v čistom. Jednoduchá, stabilná, dobre platená práca pondelok až piatok.
- Odmeny + firemné benefity,
- zaujímavá, nenáročná, dobre platená práca,
- stabilná práca
Príjmeme vodiča na TPP sk. C
Podobné inzeráty
Vodic MKD C+E
Z dôvodu neustáleho rozširovania vozového parku prijmeme do TPP kolegu - vodiča MKD C+E na prepravy vrámci EU ( SK, CZ, HU, AT, DE, IT, FR, BENELUX ). Zároveň prijmeme do TPP vodiča na kolečkové prepravy SK-DE-SK ( najlepšie z okolia VM/DS ). Pridelené vozidlo VOLVO, benefity za spotrebu a iné výhody. Nástup od 1.9.2023. V prípade záujmu a viac informácií prosím kontaktovať telefonicky kedykoľvek.
Príjmeme do TPP vodiča MKD
Príjmeme na TPP vodiča MKD, jazdíme 90% DE vždy tam a späť, víkendy voľné, vodič má pridelenú vlastnú súpravu ktorú nestrieda. Všetky mýta sú na faktúru, vozidlá sú pravidelne servisované v autorizovaných servisoch. Ponúkame veľmi výhodné platové podmienky, plat vždy na čas, slušné a seriózne jednanie. Všetky ďalšie otázky rád zodpoviem osobne alebo na tel. č. . Nástup možný okamžite alebo po dohode aj neskôr.
Prijmeme vodiča na kamión na TPP, rozvoz v rámci PO a okolia
Prijmeme vodiča na rozvoz tovaru na TPP. VP: C+E, KKV, Psych. testy, zdrav. prehliadka. Práca od 7:00 do 16:00. Rozvoz v rámci Prešova a okolia, max 5 vykládok. Víkend volny. Jazdi sa podľa AETR. Vozidlo tahac + naves. Mzda cca 1300 Eur
Prijmeme vodica MKD na TPP. VP: C+E
Prijmeme vodiča MKD na TPP. VP: C+E, KKV, Psych. testy, zdrav. prehliadka. Práca od 18:00 do 5:00. Jazdi sa nočná linka každý pracovny den. Víkend volny. Jazdi sa podľa AETR. Vozidlo tahač+náves. Cena dohodou po telefóne , no +/- 1500 Eur .
Prijmeme vodica MKD na TPP. VP: C+E
Prijmeme vodiča na kamión TPP. VP: C+E, KKV, Psych. testy, zdrav. prehliadka. Práca od 18:00 do 04:00. Jazdi sa nočná linka každý pracovny den, začína sa a končí sa v okolí Žiliny. Začína sa pondelok poobede, končí sa v sobotu ráno. Víkend volny. Jazdi sa podľa AETR. Vozidlo tahač + náves . Mzda za danú prácu dohodou po telefóne na základe ochoty a skúseností uchádzača.
Vodič MKD
Prijmeme vodiča MKD na TPP. Sme slovenská firma zaoberajúca sa vnútroštátnou a medzinárodnou prepravou dreva - SK, CZ, PL, HU. - práca na TPP - práca od pondelka do piatku - víkendy voľné - zaujímavé platové podmienky - pravidelné vyplácanie mzdy - pridelené vozidlo (jazda jednotlivca nie dvoj osádka) - vozidlá vybavené mýtnymi jednotkami SK, CZ, HU - firemný mobilný telefón - zamestnávateľ platí poistenie spôsobenia škody zamestnanca zamestnávateľovi - nástup ihneď Požiadavky: - vodičské oprávnenie C+E - platné všetky potrebné doklady (KKV, tachografová karta vodiča, platné psychotesty a zdravotnú spôsobilosť vodiča) - vzťah ku zverenému vozidlu - samostatnosť, spoľahlivosť, zodpovednosť, flexibilita - dodržiavanie 561/2006 + 1054/2020 ES V prípade záujmu alebo bližších informácií nás kontaktujte emailom alebo telefonicky