bazár, predaj, inzercia, predám

Prilba BLIZZARD nová +uvex apache 2

Kategória: Lyžovanie

Predám novú prilbu 55/59cm + okuliare uvex apache 2 Prilba samostane 30€ okuliare 50€ spolu 80€
Prilba BLIZZARD  nová +uvex  apache 2
Podobné inzeráty
K2 APACHE RECON L-181cm Radius-20m Lyže -
Predám lyže K2 APACHE RECON L-181cm Radius-20m Všestranná zbraň pre akékoľvek podmienky, K2 Apache Recon Ski sa cíti ako doma na pevnom snehu, ako to robí v čerstvom prášane. Vzhľadom na K2 Apache Outlaw, K2 Apache Recon sľubuje bezkonkurenčnú všestrannosť s trochu viac výkonu na snehu pre zlého chlapca. Toho sa dosahuje perfektnou zmesou pásu a šírky špičky pre flotáciu, nehovoriac o overenej carvingovej sile. Hromadí sa v dvoch vrstvách titánu v konštrukcii kovového laminátu a ľahkej technológii MOD Monic a máte jedno sako lyžiarskych strojov na horách! Výkonný K2 Apache Recon Ski je mimoriadne výkonný vo všetkých podmienkach a teréne a môže sa stať len vaším novým najlepším priateľom. Takže ísť ďalej-prieskum celéj hory. DETAILY PRODUKTU ĎALŠIE VLASTNOSTI MOD TECHNOLOGIE: Najvyššia v modernom dizajne lyží. MOD kombinuje sekundárne elastomérne jadro, ktoré funguje ako vysoko výkonný systém odpruženia a masívny tlmič, ktorý poskytuje najvyššiu mieru ľahkosti, sily, odpustenia a výkonu. MOD MONIC: Zameriava sa na výhody masívneho tlmenia do koncentrovanej oblasti. Spodná línia: ľahšia váha na všetkých správnych miestach. TITAN TECHNOLOGY: Viditeľné rozšírenie štandardného kovového laminátu. Znížená hmotnosť hojdačky ponúka lyžiarom väčšiu kontrolu, s menšou únavou. KOVOVÝ LAMINÁT: Dva listy titánovej zliatiny pretínajú dĺžku lyže, zatiaľ čo striedavo vrstvy sklolaminátu a titánu obklopujú drevené jadro. Poskytuje vlhkosť, presnosť a neprerušiteľný výkon ideálny pre lyže na expertnej úrovni. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(02152018)
UVEX Downhill 2100 CVLyžiarske okuliare  PC:119EUR
Predám Lyžarske okuliare UVEX Downhill 2100 CV Pôvodná cena:119EUR (poškodenie viď foto č.4)Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Všetko pod dohľadom, vždy a všade: uvex downhill 2100 CV plynule pokračuje v úspešnom príbehu série uvex downhill 2000. Zväčšené zorné pole je zaručené, že zostane bez zahmlievania vďaka povrchovej úprave uvex supravision® proti zahmlievaniu a inovatívna technológia uvex colorvision® zvýrazňuje farby a kontrasty, čím prispieva k dokonalému vizuálnemu zážitku na svahu aj mimo neho.
UVEX APACHE - DOUBLE POLARVISION PC:81EUR Lyžiarske Okuliare
Predám UVEX APACHE - DOUBLE LENS POLARVISION Pôv.cena:81EUR (poškodené sklíčko viď. druhá foto) Polarizovaný polykarbonátový, Litemirror Double Lens s prístrojom Supravision a ultraľahkým nízkoprofilovým rámom Zrkadlo gradientu UVEX znižuje IR prenos Velúrová penová podšívka pre jemné a pohodlné nosenie Pasívna ventilácia membrány regulátora a odvzdušnenie aktívnej šošovky Climazone Prilby na prilbu a kompatibilné s helmou. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (05062018)
167 cm dámske BLIZZARD VIVA CX 310 IQ TOP stav
Použité dámske lyže BLIZZARD VIVA CX 310 IQ, BLACK/violet + Marker TP 10 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190142 Rádius a dĺžka: 15 (167cm); Parametre: 116-70-100 (167cm); Pôvodná cena: 359€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Blizzard Viva CX 310 + IQ TP10 VIVA Rekreačné zjazdové lyže Blizzard Viva CX 310, ktoré sú vhodné prevažne na upravenú zjazdovku. Lyže sú vybavené IQ systémom viazania, ktorý tvorí homogénny celok medzi lyžou a viazaním. - IQ systém - kompozitová konštrukcia - X-frame - dvojité sklolaminátové zosilnenie - cap side wall bočná hrana - full camber IQ systém viazania IQ je prvý systém viazania, ktorý tvorí homogénny celok medzi lyžou a viazaním. Viazanie, lepšie povedané koľajnica viazania, je súčasťou konštrukcie lyže. Výhodou pre lyžiara je nižšia hmotnosť setu, priamy a precízny prenos síl na hranu a plynulý priehyb lyže. Dámske modely Viva majú 2 montážne body, ktoré umožňujú montáž podľa zdatnosti lyžiarky. IQ systém sa používa v celej kolekcii BLIZZARD. Full Camber Tradičná camber konštrukcia bez rockeru určená prevažne na upravený terén. Dôraz je kladený na rýchlu reakciu pri začatí oblúku a perfektné vedenie lyží na hranách. Odporúčame pre zdatných lyžiarov s technikou jazdy po hranách bez šmýkania. Side Wall SIDE WALL - bočné hrany konštrukcie: V spojení s IQ systémom viazania dosiahnete maximálneho precízneho prenosu síl na hrany lyže.
Lyžiarska prilba BLIZZARD MEGA CARBN MATT
Predám unisex lyžiarsku prilbu BLIZZARD MEGA CARBON MATT vo veľkosti 52-58cm. Prilba je vo veľmi dobrom stave, bez výrazných známok opotrebovania (má drobné chybičky krásy v podobe pár škrabancov), ale výrazné pukliny ani defekty nemá-nebola nikdy narazená, poskytuje plnú ochranu hlavy. K prilbe prihodím lyžiarske okuliare UVEX a taštička na prilbu a originál balenie je samozrejmosťou. Preferujem osobný odvoz.
lyže blizzard race 120 cm , lyžiarky salomon 36
Predam juniorské lyže Blizzard 120 cm , geometria 105-68-93 , r 8 s viazaním blizzard do 55 kg , posuvna pata i spica , hrany a sklznica su nabrusene , navoskovane. cena lyže 77 eur . lyžiarky salomon 36 , vnutorná dlžka 23 cm , skelet 276 mm , cena 43 eur . lyžiarska prilba Giro s uchytkou na Go pro , velkost 51 do 55 ,pánske S ,cena 49 eur . lyžiarske palice nove 12 eur . predám aj zvlast