bazár, predaj, inzercia, predám

Prilba JOYOR M čierna nová

Kategória: Kolobežky

Predám štýlovú prilbu na elektrickú kolobežku JOYOR, čierna, veľkosť M.
Prilba JOYOR M čierna nová
Podobné inzeráty
Elektrokolobežka Joyor F3
Dobry den prajem, predam elektrokolobezku Joyor F3 v dobrom stave. Kolobezka je min. vyuzivana, nevhodny darcek. Nova stala 500€
Prilba JOYOR M Biela nová
Predám štýlovú prilbu na elektrickú kolobežku JOYOR bielu. Nová, veľkosť M.
Elektrická kolobežka JOYOR S5
Predám kvalitnú elektrickú kolobežku JOYOR S5 600W 48V 13 Ah lítium batéria. Nová 0km. Je ľahkej hliníkovej konštrukcie cca 22 kg, 10p nafukovacie kolesá, dojazd 40-55 km, rýchlosť 50 km/h, nosnosť 120 kg, široké riaditko a má Extra Dobré manévrovanie na malom priestore. Náhradné diely v rámci záruky. DOBIERKA po dohode možná. Ihneď k odberu.Osobný odber možný po dohode celý deň 7-19h, celý týždeň vrátane víkendu. Všetky kolobežky sú skontrolované- funkčnosť, celistvosť balenia a príslušenstva. Pri osobnom odbere poskladanie, nastavenie bŕzd, dohustenie pneumatík, typy a rady samozrejmosť.
Batoh na kolobežky JOYOR
Predám štýlový batoh na kolobežky zn. Joyor. Veľkosť 2L.
Elektrická kolobežka JOYOR S 10S 2000W 60V
Predám kvalitnú a silnú novú s 0km elektrickúú kolobežku JOYOR S10S. 60V! 18 Ah a 2000 W dual motor. Dojazd 70-85km, rýchlosť 65km/h, 10 palcové nafukovacie pneumatiky, kotúčové hydraulické! brzdy, nosnosť 120 kg. Je to veľmi pohodlná ľahká hliníková konštrukcia s 28 kg s dvomi motormi 2x1000W!, široké riaditko a má Extra Dobré manévrovanie na malom mieste, má malý priemer otáčania. Náhradné diely v rámci záruky+náhradná duša zadarmo. DOBIERKA po dohode možná. Ihneď k odberu.Osobný odber možný po dohode celý deň 7-19h, celý týždeň vrátane víkendu. Všetky kolobežky sú skontrolované- funkčnosť, celistvosť balenia a príslušenstva. Pri osobnom odbere poskladanie, nastavenie bŕzd, dohustenie pneumatík, typy a rady samozrejmosť.
Elektrická kolobežka Joyor G5
Predam el.kolobezku Joyor G5.Najazdene cca 800km.Kolobezka ma blinkre,klakson,farebne osvetlenie z boku.Max.rychlost 50km,dojazd 50km,zalezi od vahy jazdca a pouzitej rychlosti. Max.nosnosť 120kg.