bazár, predaj, inzercia, predám

prilba Scott mips M

Kategória: Ostatná cyklistika

velkost M,54-59cm,mips ochrana hlavy,280g,použitá ,bez poškodeni
prilba Scott mips M
Podobné inzeráty
Prilba Giro Cinder MIPS / veľkosť M
Predám prilbu, len vyskúšanú, s visačkami a krabicou, komplet balenie. nesadla mi veľkosť. Prilba nielen vyzera super, ale má aj výborné vlastnosti. Prilba má nízku váhu, kvalitné odvetranie, prémiové výstelky Air-Fx a zvýšenu ochranu Mips. Ďalšie Podrobnosti na linku. Preferujem osobný odber BA, viem aj poslať, cena plus poštovné. Platba vopred / alebo na dobierku.
NOVÁ PRILBA SPECIALIZED PROPERO 3 MIPS ANGI "M"
Predám NOVÚ (nenosenú )prilbu SPECIALIZED PROPERO 3 MIPS ANGI hyper green,veľkosť "M" 55-59. Info: Bývam v Marianke a pracujem v Bratislave. Ďakujem.
Prilba SPECIALIZED PROPERO 3 MIPS
Predám novú prilbu SPECIALIZED PROPERO 3 MIPS, veľkosť M. Dizajn inšpirovaný závodnými helmami zaisťuje neobyčajne padnúcu helmu za skvelú cenu. S výbavou podobnou prilbe S-Works Prevail, napríklad zapínaním pomocou pásikov Tri-Fix a odvetraním 4th Dimension Cooling, garantuje helma Propero III neuveriteľnú výkonnosť a fantastickú hodnotu. Vybavené MIPS. Ľahko nastaviteľný sťahovací systém Headset SL II so šiestimi pozíciami nastavenia výšky a kolieskom pre mikro nastavenia. Systém chladenia 4th Dimension Cooling System s odvetrávaním Mega Mouthport pre väčšie pohodlie. Vnútorná zosilnená konštrukcia z kompozitového materiálu dovoľuje, aby sme ju skonštruovali s väčšími ventilačnými otvormi pre lepšie chladenie. Tenké, mäkké a ľahké pásiky 4X DryLite sa pod vplyvom potu alebo vody nebudú rozťahovať. Rozdeľovač popruhov Tri-Fix pre lepšie pohodlie a jednoduché nastavenie upínania.
Bell Super 3 Mips
Predám prilbu BELL Super 3 MIPS - mat emerald/retina sear, veľkosť M (55- 59 cm), používaná, bez poškodenia, plne funkčná. Bližší popis: PC: 170€ Dôvod predaja: kúpa BELL Super Air Dobierka nie je problém.
prilba Lazer Coyote M mips
malo pouzita, top stav mtb prilba s Mips velkost M (55-59cm)
Cyklistická prilba SCOTT
Predám 2 cyklistické prilby: Prilba SCOTT: používaná, veľ. 59-61 cm, odlepovacie polstrovanie možné prať v práčke, šilt, trojbodový systém zapínania plne funknčný, zadné nastavovacie koliesko pre obvod hlavy. Prilba bola používaná, stav ako na fotografii. Cena novej bola 130 €, moja cena je 15 €. Prilba HQBC DIRTZ: PREDANÁ Pozri aj ostatné moje inzeráty. Kontakt len mailom - číslo vymyslené. DOHODA NA CENE MOŽNÁ