bazár, predaj, inzercia, predám

Prim sport1 Prim diplomat

Kategória: Zberateľstvo

Dobrý deň predám hodinky Prim sport 1 v perfektnom stave cena 250€ a Prim diplomat v cene 280€ puknuté sklíčko ináč v dobrom stave idú presne
Prim sport1 Prim diplomat
Podobné inzeráty
Hodinky PRIM DIPLOMAT
Predám hodinky PRIM DIPLOMAT v zlatom prevedení. Po servise, prečistené, nové sklíčko. Stav ako na foto v inzeráte.
Hodinky prim diplomat
Predám pekné hodinky prim diplomat.Sú funkčné a predávam ich bez remienka.
Taniere na stenu a stolové hodiny PRIM a SLAVA
Predám rôzne staré taniere na zavesenie na stenu: Tanier Tri Grácie - kobaltový porcelán,kobaltová glazúra so zlatým dekorom,zn.Epiag,Karlovarský porcelán, priemer 24 cm(20 €), Tanier starý drevený,priemer 18,5cm(10 €), Tanier imitácia vyrezávaného dreva(nie je to drevo),priemer 23,5 cm (10 €), Tanier Argentína Tango - porcelán,priemer 25,5 cm(10 €), Tanier Zámok Neuschwanstein Nemecko kovová zliatina 28 cm (20 € ), Tanier keramický -keramika priemer 28 cm(5 €), Tanier porcelán priemer 23,5 cm(5 €). Pri kúpe viac kusov,ceny dohodou. Predám staré retro hodiny PRIM a SLAVA v nálezovom stave ktoré sú vhodné len ako dekorácia . Predám staré naťahovacie stolové retro hodiny - hodinky Prim v zachovalom ale nefunkčnom stave. Celková výška hodín je 19,5 cm. Hodinky nejdú , vhodné ako dekorácia alebo na opravu alebo na náhradné súčiastky. Hodiny nejdú,chýba im kyvadielko - kyvadlo. Predám staré retro ruské hodiny SLAVA na baterku ,chýba krytka na baterku, výška 8,5 cm . Hodinky nejdú , vhodné len ako dekorácia. Hodinky PRIM a Hodinky SLAVA predám najradšej spolu. Ak má niekto záujem,ponúknite cenu. Ponuky mailom, nie sms(SMSKY MI NEPÍŠTE) - na sms nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty.Inzeráty sú vždy aktuálne až do zmazania. Uprednostním osobný odber alebo pošlem po vložení peňazí na účet. Ak sa posiela poštou , pripočítava sa cena poštovného. PLATBA VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Na dobierku neposielam.
Hodinky Prim Ronda
Ponúkam zo zbierky menej videné pánske hodinky prim quartz z prvej polovice 90tych rokov,majú strojček Ronda ktorý sa používal v hodinkách prim od r.1992,pozlátene púzdro 5 mikronov,novy remienok a novú kvalitnú batériu,sú s venovaním na zadnom dienku 35 rokov VSŽ,pri záujme pošlem video funkčnosti ,osobne Košice, poštou po prevode. ( staré hodinky,hodinky prim,retro,)
Hodinky Prim 1954-1994 - Libor Hovorka
Kniha Prim, kompletný katalóg hodiniek Prim ,viac ako 1300 obrázkov, rok vydania 2018, kniha je nová v ochrannej fólií,vhodné aj ako darček pre zberatela,cena 70 €,osobne Košice, poštou po úhrade. Cena v obchode cca 110€, (staré hodinky, hodinky prim, )
Automoto-znak ADLER DIPLOMAT
Automoto-znak ADLER DIPLOMAT Cena je 20eur + pošta KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!