bazár, predaj, inzercia, predám

Prinker Tattoo tlačiareň

Kategória: Ostatné

Predám tlačiareň na tetovanie.

Tlačiareň je nová, bola len odskúšaná.

Táto tlačiareň tlačí iba čiernu farbu !

Posielam na dobierku

Dohoda možná :)

Keby ste mali nejake otázky neváhejte mi napísať :)
Prinker Tattoo tlačiareň
Podobné inzeráty
Najlacnejšia mobilná VRP tlačiareň s ročnou licenciou
Predám mobilnú tlačiareň Print&Go pre virtuálnu registračnú pokladňu VRP pre Andorid zariadenia (aplikácia Pokladnica), PC alebo notebook. Balenie obsahuje: - Tlačiareň - USB kábel - Adaptér - Návod na použitie - Ročnú licenciu pre jedno zariadenie (mobil/tablet) Šikovná tlačiareň Print&Go je síce malých rozmerov ale vydrží veľa. Je vyrobená z odolného plastu a jednoduchá na použitie. Pomocou Bluetooth sa pripojí k vášmu Android inteligentnému telefónu alebo tabletu v priebehu sekundy a tak je vždy pripravená pre rýchlu tlač. Tlačiareň má vlastnú batériu vďaka ktorej nie ste obmedzovaný elektrickým zdrojom napájania. Batéria vydrží dni alebo aj týždeň bez nabíjania v závislosti od intenzity tlače. Skvelá pre podnikateľov, ktorí potrebujú jednoduchú a rýchlu tlačiareň alebo potrebujú byť mobilný. Tlačiareň je schopná poňať väčšiu rolku papiera s priemerom 50mm, čo predstavuje návin papiera až 20 metrov. To je dostatočná kapacita pre dennodennú potrebu. Rolku s termopapierom preto je treba menej často meniť. Pomocou aplikácie Bločkomat je možné túto tlačiareň použiť pre Virtuálnu registračnú pokladnicu. Tlačiareň prichádza s ročnou licenciou. Tlačiareň môžete využiť aj pre viac zariadení/IČO súčasne. Nakoľko sa licencia spojí so zariadením (mobil/tablet) na ktorom bola aktivovaná, stačí si dokúpiť na ďalšie zariadenie ďalšiu licenciu alebo licenciu od daného mobilného zariadenia odpárovať a zaregistrovať ju pre nové zariadenie. Licencia nie je viazaná na konkrétnu tlačiareň. S jednou licenciou viete tlačiť na ľubovolnom počte tlačiarní. Toto nové zariadenie vám viem poslať poštou na dobierku (cena 6 EUR s DPH) alebo si ho viete vyzdvihnúť po dohode osobne v Bratislave a v Pezinku.
Tetovacia sada pre začínajúceho tatéra
Predám kompletné tetovacie vybavenie, ktoré obsahuje : - kožené polohovateľné kreslo - tetovacia mašinka (pero) - zdroj zn. Thunderlord power s pedálom - catrtridge rôznych veľkostí RL,RS,M,RM,R - TKTX krémy 4ks - tattoo finish, tattoo stencil - rôzne farby zn. Eternal, Radiant, Panthera - krycia fólia, rozprašovač, fľaška na mydlo, obaly na kábel, umelá koža, stencil papiere, kalíšky vľ. M, - a rôzne ďaľšie drobné príslušenstvo, viď. na foto. Väčšina vecí boli objednávané z eshopu Pro tattoo a Celtic supply. Predávam len ako komplet, len osobný odber v Prievidzi.
Tlačiareň
Predám tlačiareň HP DeskJet 2720E .Tlačiareň je kompaktná a cenovo dostupná tlačiareň, ktorá je ideálna na domáce použitie. Je ľahké ju nastaviť a používať. Dokáže tlačiť, skenovať a kopírovať. Navyše má bezdrôtové možnosti, takže môžete tlačiť odkiaľkoľvek vo vašej domácnosti. Tlačiareň je minimálne používaná. Má skvelú hodnotu za svoju cenu. Má tiež vstupný zásobník na 60 listov a výstupný zásobník na 25 listov. Okrem toho podporuje širokú škálu veľkostí papiera vrátane 4x6 palcov, 5x7 palcov a 8x10 palcov. Tlačiareň bude za 30€ a + 2 tonery každý za 10 € . Všetko spolu 50€.
Tattoo návleky na ruku
Predám nové tattoo silónkové návleky na ruky, uni veľkosť. Cena za 1ks 4€.
Tattoo Strojček
Kvalitný nový tattoo strojček s dvomi batériami. Úplne tichý. Pôvodné balenie + dá sa napájať aj zo zdroja stačí pripojiť káblik s jackom.
Predám tattoo sadu CHEYENNE
Ponúkam na predaj originál tattoo sadu značky CHEYENNE (original z Nemecka). V pôvodnom obale a niektoré sú zabalené.viď fotky. Predám komplet sadu-nie jednotlivo. Viac info email.Čislo vymyslené. Osobný odber NR. Cena 400 +dohoda