bazár, predaj, inzercia, predám

Print Tulipány, Lúčne kvety, Lúka - rozmer 40 cm x 30 cm

Kategória: Umelecké predmety

Mám na predaj print tulipány vhodný na zarámovanie. Kvalitný potlačený plagátový print. Rozmer je 40 cm x 30 cm. Obrázok sa mi trošku zle fotil. V skutočnosti má pekné výrazné farby. Cena je 8 eur. Mám na predaj aj print Lúčne kvety , rozmer 40 cm x 30 cm. Cena je 8 eur. A aj print lúka. Rozmer 40 cm x 30 cm. Cena je 8 eur. Printy sa k sebe hodia. Keď sa zarámujú budú z nich pekné obrazy. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Ak by ste mali záujem, tak mi napíšte , ktorý print ste si vybrali. Prosím píšte na e - mail.
Print Tulipány, Lúčne kvety, Lúka - rozmer 40 cm x 30 cm
Podobné inzeráty
Obraz lúčne kvety - veľkosť 91 cm x 33 cm
Mám na predaj starší obraz lúčne kvety. Obraz má veľkosť 91 x 33 cm. Obraz je v ráme z dreva. Obrázky sú pod sklom. Obraz sa mi trošku zle fotografoval. Poštovné a balné je 6 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík - pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Osobný odber obrazu by bol najlepší. Píšte prosím na e -mail.
Plagátový print kvety v bielej pasparte,40 x 30 cm
Mám na predaj plagátový print kvety v bielej pasparte. Veľkosť obrázka s paspartou je 40 cm x 30 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Obrázok dobre pasuje do rámov z Ikea.Poprosím písať na e-mail.
Obraz na stenu....trojdielny obraz...tulipány vo váze
- obraz na stenu - obraz na plátne - trojdielny obraz - tulipány vo váze - nový nepoužívaný - rozmer jedného obrazu 80x30cm - rozmer všetkých dokopy (šírku si prispôsobíte podľa seba-podľa rozloženia obrazov) 80x90cm plus pošta (balík)
Predám print Bratiska - Palisády
Predám print Bratiska - Palisády. Ponúkam na predaj print Bratiska - Palisády. Nerozbalené. Nepoškodené. Cena printu "Bratiska - Palisády" je 90 € Osobný odber Bratislava alebo zaslanie cez zásielkovú službu Packeta / Slovenskú poštu (+ poštovné k cene printu/printov). #bratiska #palisady #palisády #risoprint #grafika
Olejomaľba od Štefan Filep
Vstúpte do očarujúceho sveta Štefana Filepa, uznávaného akademického maliara pochádzajúceho z malebných Košíc na Slovensku. Filep svojimi úchvatnými olejomaľbami očaril nadšencov umenia na celom svete a zanechal ich očarených svojím jedinečným štýlom, živými farbami a nesporným talentom. Nechajte sa preniesť do ríše krásy a pokoja pri skúmaní jeho fascinujúceho umeleckech diela s názvom "Kvety vo váze". Štefan Filep sa počas svojej niekoľko desaťročí trvajúcej kariéry stal významnou osobnosťou v oblasti výtvarného umenia. Svoj život zasvätil zdokonaľovaniu svojho remesla, zdokonaľovaniu svojich zručností a rozvíjaniu osobitého umeleckého hlasu, ktorý s divákmi rezonuje na hlbokej úrovni. Filep, je známy svojou dokonalou technikou a dôkladným zmyslom pre detail, oživuje svet hýriaci farbami, svetlom a emóciami. Bohatá paleta, ktorú Filep používa, je ukážkou jeho hlbokého porozumenia energii farieb a citlivého pohľadu na kompozíciu. Teplé tóny sa miešajú s chladnými odtieňmi a vytvárajú podmanivú vizuálnu harmóniu, ktorá je upokojujúca a zároveň povzbudzujúca. Súhra svetla a tieňa, jemne vykreslená Filepovou šikovnou rukou, vtláča dielam trojrozmernosť, akoby boli kvety pripravené na odtrhnutie z plátna. Umelecká cesta Štefana Filepu sa začala klasickým vzdelaním na prestížnej Vysokej škole výtvarných umení v Košiciach, kde si pestoval technické zručnosti a rozvíjal svoj vnútorný talent. V priebehu rokov získal množstvo ocenení a zúčastnil sa na nespočetných výstavách, čím si získal uznanie a pochvalu znalcov umenia a zberateľov na celom svete. Majstrovské diela Štefana Filepu dnes zdobia steny galérií, múzeí a súkromných zbierok po celom svete. Jeho diela sú svedectvom o sile umenia, ktoré presahuje hranice jazyka a spája ľudí prostredníctvom spoločných emócií. Každý ťah jeho štetca je preniknutý vášňou a vyzýva diváko aby našli útechu v kráse, ktorá ich obklopuje. Ponorte sa do sveta Štefana Filepa, kde sa sny formujú na plátne a kvety večne kvitnú. Zažite hlbokú radosť a úžas, ktoré vyvoláva jeho umenie, a objavte nadčasový poklad v nádhernom diele "Kvety vo váze". Dovoľte Štefanovi Filepovi, aby si podmanil vaše zmysly a preniesol vás do ríše, kde krása nepozná hranice. Rozmer s rámom - 46cm x 42cm Maľované na sololit Maľba je podpísaná maliarom V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte na SMS cislo , dakujem :) Pozrite si aj moje ostatne inzeráty, dohoda na cene je možná. Poštovné na celom Slovensku ZADARMO!!
Obraz herbár - veľkosť 52,5 cm x 73 cm
Mám na predaj veliký vidiecky obraz. Rám drevo. Plagátový print kvetov v pasparte. Veľkosť - 52,5 cm x 73 cm. Obraz sa hodí k bielemu nábytku. Kvety - print sú pod sklom. Pasparta pekne zvýraznila samotný obrázok. Poštovné a balné je 6 eur platba vopred na účet. Veliký obraz posielam ako pozor sklo. Tieto služby sa na pošte priplácajú navyše, preto poštovné stojí viac. OSOBNÝ ODBER BY BOL NAJLEPŠÍ. Poprosím nevolať, píšte prosím na e -mail.