bazár, predaj, inzercia, predám

Príslušenstvo k mobilným telefónom

Kategória: Ostatné

Predám nasledujúce príslušenstvo k mobilným telefónom:

1-2 Gumený obal Fixed k mobilnému telefónu Lenovo Lenovo Vibe P1a42
3 Ochranné fólie na display k mobilnému telefónu Lenovo Lenovo Vibe P1a42

4 Nové, nepoužité slúchadlá k mobilnému telefónu Lenovo Lenovo Vibe P1a42

5-6 Držiak mobilného telefónu do auta do vetriacej mriežky Simple Fast

7 Adaptér na USB port do zapaľovania
8 Nabíjačka Aligátor pre mobilný telefón
9 Držiak na opasok pre staršie mobilné telefóny
10 Stojan na staršie mobilné telefóny ako napr. Nokia 6300

V prípade záujmu výlučne kontaktovať iba MAILOM!
Príslušenstvo k mobilným telefónom
Podobné inzeráty
Bezdrotova IP kamera A9 Mini Full HD
Predám nepouživanu bezdrôtovú WiFi kameru ktorá vám poskytne sledovať, čo sa deje v reálnom čase u vás doma alebo pred domom. Mini kamera sa ovláda mobilným telefónom, pomocou aplikácie a umožní vám sledovať, čo sa deje aj keď ste práve na dovolenke alebo v práci. V prípade podozrivej aktivity vám kamera pošle poplachovú správu na váš mobil a záznam uloží pre neskoršie zhliadnutie na pamäťovú kartu kamery. Bezpečnostná kamera má možnosť ukladania záznamu na Cloud - v prípade detekcie pohybu kamera odošle oznámenie s fotografiou do vášho mobilného telefónu. Vynikajúci záznam aj za zhoršených svetelných podmienok Režim nočného videnia Detekcia pohybu Bezpečnostný sledovací systém Široký pozorovací uhol Ovládanie mobilným telefónom - aplikácia HDminiCAM Farebné prevedenie: čierna alebo biela Cena v eshope cca 40€ moja cena len 15€ Osobný odber: BJ , PO alebo posielam aj na dobierku.
Interkom komunikator WAYXIN R9 - 6 jazdcov Konferencia
Bluetooth komunikátor umožňujúci komunikáciu šiestich jazdcov súčasne. Prenosová vzdialenosť 1200m. Vhodné do všetkých druhov prilieb – v balení dva druhy mikrofónov s rychlospojkou. Párovanie s mobilným telefónom Android aj iOS iPHONE. Počúvanie hudby, jazdcov, pokynov navigácie GPS. Vstavaná nabíjatelná Li-Ion/Polymer batéria, s výdržou 10-12 hodín. Doba nabíjania 3 hod. Vstavané FM rádio. Balenie obsahuje sadu pre dve prilby. Vodovzdorný IP67. Možnosť zakúpenia aj sady pre jednu prilbu: 70€. Komunikátori sú úplne nové – nepoužívané. Obratom posielam na dobierku. Sena Interphone komunikator comunicator komunikacia cardo
Bluetooth interkom s integrovanou kamerou s Full HD 2K rozl
Interkom S11 je najnovší model interkomu od spoločnost SCS. Je vybavený 2K kamerou s objektívom SONY IMX335, ktorá vám umožní natáčať vašu jazdu v rozlíšení FULL HD. Pomocou technológie Bluetooth 5 získate možnosť komunikácie s ďaľšími jazdcami alebo môžete príjímať dôležitý hovor, poprípadne počúvať obľúbenú hudbu zo svojho mobilného telefónu. Batéria s kapacitou 2000 mAh zabezpečí 15 hodín hovoru alebo 6 hodín natáčania videa. Funkcie: – Kompatibilné so všetkými typmi prilieb – Bluetooth® stereo verzia V5.0 – DSP systém pre redukciu vonkajšieho hluku – Maximálna vzdialenosť pre komunikáciu 500 m – Možnosť pripojiť 4 ďaľšie zariadenia – WIFI prenos dát – 2K kamera so zaostrovaním cez aplikáciu – 360° nastaviteľný uhol – Poskytuje hlasové správy o stave zariadenia a nabití batérie – Výdrž batérie: pohotovostný režim 15 dní – hovor 15 hodín – video 6 hodín – Doba nabíjania batérie: 2,5 hodiny – Audio súprava pozostávajúca z 2 stereo reproduktorov a 1 ramenného mikrofónu – Môže sa pripojiť ku všetkým mobilným telefónom, GPS a MP3 zariadeniam so vstavaným Bluetooth® – Môže sa pripojiť k akémukoľvek Bluetooth® interkomu (Universal Intercom) kompatibilnému s Androidom, IOS a Windows Phone video:
Samsung Galaxy Buds2 Pro slúchadlá
Predám úplne nové, nerozbalené bluetooth slúchadlá Samsung Galaxy Buds2 Pro, farba Graphite. Kupované z oficiálneho obchodu Samsung v máji 2023. Záruka do mája 2025. Dôvod predaja: kupované spolu s mobilným telefónom, pričom už jedny mám. Cena pevná.
Bluetooth interkom SCS-S7 EVO DUO
Predam bluetooth interkom znacky SCS S7-EVO DUO urceny pre jazdca a spolujazdca. Pomocou technológie Bluetooth 5 získate možnosť komunikácie so spolujazdcom alebo môžete príjímať dôležitý hovor, poprípadne počúvať obľúbenú hudbu zo svojho mobilného telefónu. Batéria s kapacitou 200mAh zabezpečí 8 hodín hovoru. Funkcie: – Kompatibilné so všetkými typmi prilieb – Bluetooth® stereo verzia V5.0 – DSP systém pre redukciu vonkajšieho hluku – Maximálna vzdialenosť pre komunikáciu 200 m – Výdrž batérie: pohotovostný režim 120 hodin, hovor 8 hodín – Doba nabíjania batérie: 1,5 hodiny – Audio súprava pozostávajúca z 2 stereo reproduktorov a 1 ramenného mikrofónu – Môže sa pripojiť ku všetkým mobilným telefónom, GPS a MP3 zariadeniam so vstavaným Bluetooth® – Môže sa pripojiť k akémukoľvek Bluetooth® interkomu (Universal Intercom) kompatibilnému s Androidom, IOS a Windows Phone - NAJMENSIE ROZMERY NA TRHU - CENA ZA PAR
Predám bluetooth adaptér Nulaxy KM01
Predám bluetooth adaptér Nulaxy KM01 na prepojenie napr. klávesnice a myši napr. s mobilným telefónom. Napájanie cez USB alebo 2x AAA. Takmer nepoužívaný.