bazár, predaj, inzercia, predám

PRÍVESOK PANDORA

Kategória: Ostatné

Predám prívesok pandora, TOCIACE SRDIECKO SO ZLATOM
. 100% STAV, ako nový, nehodí sa do mojej kolekcie farbou.
Darček - takže pokladničný doklad nemám.
Balenie - áno

CENU NAVRHNITE - DOHODOU :-)

---- TELEFÓNNE ČÍSLO FUNGUJE VÝHRADNE AKO WHATSAPP!!! ----
....poprípade EMAIL!!!

...15 hodín denne pracujem, čiže súkromné číslo poskytnem po prípade po dohode. ????

FOTO ZNAČENIA POŠLEM V PRÍPADE ZÁUJMU NAPRÍKLAD DO EMAILU, WHATSAPPU...

Rajka - osobne

Poštou VÝHRADNE poistenou zásielkou uhradenou vopred. Podľa cenníka Slovenskej pošty
PRÍVESOK PANDORA
Podobné inzeráty
prívesky na kľúče a iné
obr.1: prívesok na kĺúče-ČSK-cena 2 eura, obr.2: prívesok na kľúče-polokruh-cena 1 euro, obr.3: prívesok na kľúče-vojačik-cena 1 euro, obr.4: prívesok na kľúče-FORD-cena 2 eura, obr.5: prívesok na kľúče Ballantines-cena 2 eura, obr.6: prívesok na kľúče-A-cena 2 eura, obr.7: prívesok na kľúče-cena 2 eura, obr.8: prívesky na kľúče-cena spolu 3 eura, obr.9: nález-rôzne kĺúče-cena spolu 4 eura, obr.10: dve skoby-cena spolu 2 eura
Pandora prívesok ružová korálka
Predám prívesok - ružová korálka na náramok Pandora. Nový, nenosený, s krabičkou a taštičkou. Pošlem aj poštou, ale po skúsenostiach požadujem peniaze vopred na účet. Info len sms alebo email.
Prívesok na mobil
Custom prívesok na mobil, kľúče alebo na tašku je teraz ⭐️ aktuálnym trendom ⭐️ Možnosť výberu farebného prevedenia, štýlu a mena alebo písmen. V ponuke aj fosforkujúce koráliky ✨bližšie info - mailom alebo whatsapp. Skvelé ako darček, či už pre seba alebo pre svojich blízkych. ❤️ Prívesok príde krásne zabalený a Vy sa už nemusíte zaoberať balením darčeka. #prívesok #prívesoknamobil #mobileaccessories #phonestrap #phonecharm #pendant
SWAROVSKI - original suprava nausnice +privesok na retiazku
Predam original-takmer novu,nepouzivanu krasnu supravu sperkov znacky SWAROVSKI. Supravu tvoria nausnice a privesok na retiazku. Dlzka nausnic aj privesku je 43mm. V pripade zaujmu vam mozem predat aj jednotlivo/zvlast nausnice alebo privesok/. Cena za kompletnu supravu je 80 eur/ 50 eur nausnice + 30 eur privesok/.
Krabičky Pandora
Predám krabičky Pandora - 3 ks a 1 ks bežnú darčekovú krabičku (1 Eur), vid foto. Cena Pandora 1,50 Eur/ks. V BA je možný aj osobný odber.
PANDORA prstene
Prsteň PANDORA Pozlátený Nebeské žiarivé slnko veľ. 60 PANDORA prsteň Žiarivý modrý mesiac veľ. 60 Prstene sú úplne nové nenosene, bohužiaľ mi nesadla veľkosť tohto krásneho darčeka. Ideálne osobný odber.