bazár, predaj, inzercia, predám

PRO AQUA

Kategória: Vysávače

Predám vysávač PRO AQUA - funkčný motor, nutné vymeniť vrtulku na nasávanie vzduchu a KLEPÁČ - plne funkčný.
PRO AQUA
Podobné inzeráty
Philips 8000 Aqua Plus 3v1 univerzály čistič -XC8347/01
Bezšnúrový vysávač Philips 8000 Aqua Plus 3 v 1 s jedinečnou hubicou Aqua vysaje a umyje jedným ťahom rôzne typy nečistôt. Okrem toho disponuje výkonnou hubicou na suché vysávanie a ručným vysávačom pre maximálne všestranné upratanie celého domu.mierne používaný, hlavica mopu má na vrchnej strane prasknutú jednu časť nádržky na vodu. Funkčný.
Philips PowerPro Aqua FC6408/01
Predám plne funkčný vysavac Philips PowerPro Aqua FC6408/01 skoro nepoužívaný so všetkým príslušenstvom. Dôvod predaja nepoužíva sa.
Náhradná hlavica pre vysávač Philips Aqua plus 3v1 8000
Adaptívna hubica pre zvýšenie výkonu -NOVÁ PRIAMO OD PHILIPS OBJEDNAVANA -AJ S NOVÝMI HANDRAMI -KOMPATIBILNÁ S PHILIPS 8000 series -DÔVOD PREDAJA- NEPASUJE NA INÝ TYP VYSÁVAČA, KTORÝ MAME MY Nová adaptívna hubica Aqua, vždy najskôr vysaje a až potom umyje. A to aj v prípade pohybu dopredu, aj dozadu. Hubica sa ohýba a šikovným spôsobom smeruje sanie na miesto, kde je to potrebné pre zvýšenie výkonu pomocou dvoch sacích kanálov - jedného vpredu, druhého vzadu. Oba sacie kanály majú špeciálny kľukatý dizajn a jedinečnú patentovanú distribúciu vody pre maximalizáciu výkonu.
Thomas Aqua Multi Clean x10 Parquet
Bezvreckový multifuknčný vysávač Thomas Aqua Multi je vhodný tak na suché, ako aj mokré vysávanie kobercov, podláh i parkiet. Zároveň sa dá použiť aj na tepovanie kobercov a čalúneného nábytku. Možnosť dokúpiť vrecká na vysávanie a elektre alebo online obchodoch. Obsahuje komplet príslušenstvo pozostávajúce z 8 nástavcov, rovnako je v cene špeciálny čistiaci prostriedok. Sací výkon sa dá regulovať, takže je vhodný tak na koberce s dlhým vlasom ako aj na vysávanie závesov, či vysávanie prachu so špeciálnym nástavcom. Je vo výbornom stave. Odber možný len osobne v Bratislave alebo v Trenčíne.
Philips speedPro Aqua - prislusenstvo
Predám príslušenstvo k vysávaču Philip SpeedPro Aqua - tyč - LED hlavicu na vysávanie - nádrž na vodu a hlavicu na mokré vysávanie, - nádoba na prach Cena je 15 € za kus.