bazár, predaj, inzercia, predám

Pro Leveling systém spony 1/1.5/2/3mm pre obkladačov

Kategória: Náradie

Ponúkam systém vyrovnávania dlaždíc, 400 kusov v baleni.
Mám také rozmery:
1 mm
1,5 mm
2 mm
3 mm

Mám aj kliny a kliešte.
Pro Leveling systém spony 1/1.5/2/3mm pre obkladačov
Podobné inzeráty
Pro Leveling systém kliny pre obkladačov - 80 ks
Leveling systém pre profesionálov. Výrobok je balený vo vedre so 80 klinmi. Praktické kliny pre keramické dlažby. Používajú sa na vyrovnávanie keramickej dlažby rôznych hrúbok a veľkostí. Spony udržia dlažbu v rovine a zároveň zabránia šmýkaniu dlažby pri ukladaní. Kliny sú vyrobené z ​​kvalitného plastu
Predám leveling
Predám celú sadu leveling spony 100ks 1,5mm spony 1mm75ks a kliny 100ks a klešte
Levelys system na pokladku dlazby
Predam tento levelys system na pokladku dlazby. Kliny: 500ks Klieste: 1ks povodna cena cca 60e K tomu dam gratis spony co mi zostali po praci. Spony pre dlazbu 15-22mm, spara 3mm: 177ks Spony pre dlazbu 3-12mm, spara 3mm: 18ks Na SMS neodpovedam! Vzhladom na zle skusenosti s dobierkou na dobierku posielam len po predchadzajucej uhrade postovneho.
KLIEŠTE NA HADICOVÉ SPONY
Sada klieští na hadicové spony rôznych typov - Kliešte s lankom na samosvorné hadicové spony - Svorkové kliešte s 45 stupňovým uhlovým zakončením - Univerzálne kliešte na svorky - Špeciálne kliešte na priechodky - Kované kliešte na hadicové spony - Kliešte na hadicové spony - skrutkovač - skrutkovač s hákom. Celá sada je umiestnená v kufríku, z pevného plastu. Klik na meno a pozrite si aj moju ďalšiu ponuku
Kliešte na hadicové spony 9ks sada. kufrík
Sada klieští na hadicové spony slúži na rýchle a jednoduché uvoľnenie a odstránenie spôn na hadiciach v automobiloch. Sada obsahuje 9 ks náradia k demontáži a montáži spôn. Uložené v plastovom kufríku. Sada obsahuje: 1x kliešte s bowden lankom na samosvorné hadicové spony 1x svorkové kliešte so 45° zakončením 1x univerzálne kliešte na svorky 1x špeciálne kliešte na priechodky 1x kované kliešte na hadicové spony CLIC a CLIC-R 2x kliešte na hadicové spony s otáčajúcimi svorkami 1x skrutkovač 1x hák na odstránenie hadíc Pošlem aj na dobierku kuriérom +5,8€ alebo osobný odber. Pozri aj ďalšie moje inzeráty., (klikni na meno), viac náradia v ponuke.
Predám leveling systém + prisavku.
Predám leveling systém na vyrovnávanie dlažby a obkladov + prisavku na keramiku sklo atď. s kufrikom. Je to 5 balíkov po 50 ks. nové nepoužité, 7€ za balík. Ďalšie sú dvakrát použité, 4 balíčky po 50 ks. 5€ za balíček. Prisavka aj s kufrikom 45€. Všetko spolu pri osobnom odbere 100€,na dobierku 106€.