bazár, predaj, inzercia, predám

Prodám knihu Opatrovanie ťažko chorých a umierajúcich

Kategória: Ostatné

Opatrovanie ťažko chorých a umierajúcich
Autor: Kay Blumenthal - Barby
Vydáno 1989, Osveta (Martin)
Orig. název
Betreuung Sterbender, 1984
Počet stran 240
Jazyk vydání slovenský
Překlad František Kalina, Karol Gecík, Vladimír Pleško, Zuzana Redlichová, Mária Ulbrichtová, Július Lenko
Edice Zdravie všetkým
Autor obálky Robert Brož
Vazba knihy měkká / brožovaná
Náklad 7 000 ks
Obsah-Toto dielko príde vhod všetkým, čo sa venujú starostlivosti o ťažko chorého člověka - zdravotníkom, príbuzným, známym.
Kniha je nová všechny listy jsou jěště u sebe
Cena 4,-eu + poštovné
Brno
email ivodedek@
Prodám knihu Opatrovanie ťažko chorých a umierajúcich
Podobné inzeráty
Osobná asistencia/ opatrovanie / osobny asistent
Dobry den prajem, hladam milu osobnu asistentku (pre starsiu pani, ktora tazko chodi, tazko dycha, ma nefunkcnu pravu ruku), na pomoc pri upratovani, doprovod k lekarom, nakupy a ine bezne cinnosti, ktore nezvladne sama. Cas – doobeda, idealne dlhodobo 2- 3 x tyzdenne, 2-3 hodiny, podla potreby a vzajomnej dohody. Zaciatok: aj hned... Podmienkou Zmluva o osobnej asistencii... 5,52/hodina Lokalita: Petrzalka. Prosim iba seriozny zaujem/idealne volajte, prosim. Dakujem Vam.
Opatrovanie deti.
Dobrý deň, ponúkam opatrovanie deti,rôzneho veku. Mám 10ročnu prax, viem komunikovať v angličtine, ruštine. Hodinová mzda 12€. Na cene sa vieme dohodnúť. Mám flexibilný čas. Viem sa prispôsobiť.
Vecerne opatrovanie TZP, 2,3 hodiny, Lipany
Hladame k 60 r. pani opatrovatelku na vecerne opatrovanie na 2 max 3 hodiny. 5Eur/hod. Od 18.00. Viac info prostrednictvom emailu.
Opatrovanie ZŤP
Hľadám osobu na opatrovanie ZŤP muža vo veku 50 rokov. Náplňou práce má byť: komplexná ošetrovateľská starostlivosť + starostlivosť o domácnosť. Pracovný čas a plat dohodou.
Opatrovanie deti
Dobrý deň ponúkam opatrovanie detí,mám dlhoročné skúsenosti,pracovala som v MŠ,v jasliach ako aj súkromne v rodinách.V prípade záujmu viem pomôcť aj so staršími ľuďmi s bežn.chorobami a pri obmedzenom pohybe.Byvam v Šali-Veci.Plat po dohode cca 4e-5e,ale záleží od pravidelnosti a počtu hodín.
Opatrovanie dievčatka
Hľadám pani/slečnu na opatrovanie 4-ročného dievčatka v Martine.