bazár, predaj, inzercia, predám

Prodám reproduktor dozorčího roty.

Kategória: Vysielačky

Prodám reproduktory dozorčího roty. Nové, nepoužívané. Cena je za oba. Kontakt prosím e-mailem nebo SMS. Mikulov. Děkuji!
Prodám reproduktor dozorčího roty.
Podobné inzeráty
Externý PTT reproduktor a mikrofón k vysielačke
Na predaj úplne nový externý mikrofón / reproduktor k vysielačkám Baofeng UV-5r UV-82 BF-888 UV-S9 RT-5R a mnoho ďalších vysielačiek, ktoré používajú Kenwood konektor, ako napr. Retevis a pod. Máme skladom aj vysielačky. Výhoda spočíva v tom, že vysielačku môžete mať schovanú bezpečne v ruksaku, veste, v aute za sedačkou, alebo v priehradke. Vďaka tomu vám napr. nezavadzia anténa a vysielačka je zároveň chránená. Mikrofón takmer nič neváži, preto ho môžete mať pripnutý na pásoch, popruhoch a ani neviete, že ho máte a nezavadzia tak ako vysielačka. Na zadnej strane je štipec, ktorý sa dá otáčať 360 stupňov, vďaka čomu ho môžete upevniť na rôzne časti odevu alebo výstroje. K mikrofónu je možné pripojiť aj klasické slúchadlá(3,5mm jack) ktoré má skoro každý doma a používa ich k mobilu (napr. na počúvanie rádia) Posielame aj na dobierku (+4eurá - dodanie do dvoch pracovných dní) alebo osobne na predajni v Revúcej 9 eur - klasická jednotlačidlová verzia vhodná pre vysielačky s jedným PTT tlačidlom ako napr. UV5R BF888 RT5R UV9S 11 eur - dvojtlačidlová verzia (dual-PTT) pre UV-82 Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Stačí zadať do vyhľadávania číslo:
Albrecht AE 6110 VOX CB rádiá + príslušenstvo
Ponúkam na predaj CB rádiá, 1 rok používané. 5x Albrecht AE 6110 VOX, 50€/ks 1x Albrecht reproduktor k CB rádiu 10€/ks V prípade komplet odkupu predám za 200€.
Predám rôzne príslušenstvo k vysielačkam
Predám príslušenstvo k vysielačkam Baofeng / Quansheng / Retevis / Kenwood a pod. s 2pin konektorom "Kenwood K1 type" a anténovým konektorom SMA-F. Z niečoho aj viac kusov. Všetko úplne nové. 1) handset (ručný mikrofón/reproduktor) Baofeng základný - 9€ 2) handset Baofeng lepšia kvalita - 15€ 3) programovací kábel Baofeng - 9€ 4) anténa Nagoya NA-771 37,5cm VHF/UHF 3dB - 9€ 5) anténa Abbree AR-771 kópia NA771 - 7€ 6) anténa Nagoya NA-773 teleskopická VHF/UHF 11/40cm -7€ 7) anténa teleskopická VHF/UHF 14/40cm - 5€ Fotky sú reálne, dobierka, zásielkovňa OK po prevode poštovného vopred na účet. Preferujem kontakt cez mail. *** Pokiaľ inzerát vidíte, je aktuálny *** —————————————————————————— Ak Vám na mail nedpovedám do hodiny (skontrolujte prosím aj spam), napíšte prosím znova alebo mi rovno zavolajte (nie sms!), lebo v poslednej dobe sa žiaľ na maily cez nedá spoľahnúť! Ľudia typu "mám vážny záujem" - ale nikdy sa viac neozvem, prosím, nestrácajte môj čas! Ďakujem!
Externý mikrofón pre vysielačku Baofeng UV-5R
Predám nový nepoužívaný externý mikrofón/reproduktor pre rádiostanicu Baofeng UV -5R. Mikrofón je možné klipom pripnúť na oblečenie. Je vybavený tiež 3.5mm jackom pre pripojenie externého sluchátka. Kompatibilné s : Baofeng UV-5R, UV-5RE, UV-B2, UV-6R, UV-3R a iné. Osobný odber v Nitre, pošlem aj na dobierku zásieľkovňa
Núdzové tlačítko pre seniorov (SOS tlačítko)
Predám núdzové tlačítko pre seniorov, v stave nového, len pár dní zapojené a potom odložené, nevyužité... výborná vec pre seniorov, v prípade núdze, stačí potlačiť tlačítko na ruke, alebo na šnúrke a stolová jednotka zavolá preddefinovaný kontaktom, s možnosťou hovoru cez vstavaný reproduktor... funguje to perfektne, u nás sa bohužiaľ neujal... komplet dokumentácia a záruka do 11/2022, pôvodná cena 300€ Bližšie informácie o podukte:
Diaľkové ovládanie
Prodám dálkové ovládání, případně i s motorkem (lineární pohon) na přidávání plynu nebo pneumatickými válci na brzdu a navíjení navijáku Krpan. Ideální pro LKT s dvoububnovým navijákem, který má elektricky ovládáný hydroelektrické cívky navijáku, ale možno i na další stroje jako UKT, případně i navíjáky Krpan apod. Ovládání jsem montoval hlavně tedy na LKT ale i na pásový traktor, krpan. 12 až 24 volt (nebo 24-80V AC/DC), dosah přes 100 m, voděodolný jak vysílač, tak přijímač, nové nepoužité. Schéma zapojení součástí. Řešil jsem i zapojení na LKT 80 s pomocí pneumatických válců nebo úpravu pákového navijáku Krpan, Igland a další na vzduchové válce s dálkovým ovládáním. Ovládání, lkt, ukt, zetor, naviják, dálkové ovládání, krpan, igland, válce, uniforest, TUN 40