bazár, predaj, inzercia, predám

Profesionalna meteostanica WH1080

Kategória: Ostatné

Este zabalena. Nikdy nepouzita.

Meteostanice WH1080 s komunikací s PC, měřící barometrický tlak, vnější teplotu, vnitřní teplotu, vnější i vnitřní rel.vlhkost, rychlost větru, množství srážek


Meteostanice WH 1080 je jako jedna z mála stanic tohoto druhu vybavena dotykovým LCD displejem s podsvícením. Podsvícení není stálé, svítí po dotyku několik vteřin zelenými LED diodami. Stanice má v základní výbavě srážkoměr, miskový anemometr, čidlo na měření směru větru a kombinovaný senzor pro měření venkovní teploty a vlhkosti. Všechny tyto senzory se instalují na přiložený stojan pomocí instalační sady, jenž je u stanice. Z venkovního senzoru pro měření teploty a vlhkosti putují všechna naměřená data bezdrátově (komunikace až do 100 m na frekvenci 868 MHz) do hlavní stanice, jenž je vybavena EEPROM pamětí pro 4080 datových souborů. Z hlavní jednotky můžete uložená data stáhnout do PC přes USB port a pomocí přiloženého programu EasyWeather (lze nastavit též češtinu).



Bezdrátový přenos naměřených dat z čidel na frekvenci 868 MHz s dosahem cca 70 až 100 m v otevřeném prostoru

Možnost zavěšení, nebo postavení hlavní jednotky

Napájení na baterie, nízká spotřeba

 


Zivotnost baterií (alkalických)

Hlavní část: 12 měsíců (životnost baterií je závislá na podmínkách provozu)

Čidlo pro měření teploty/vlhkosti: až 24 měsíců (životnost baterií je závislá na podmínkách provozu)

Profesionalna meteostanica WH1080
Podobné inzeráty
Meteostanica
Evolve Revolution je veľmi zaujímavá a prevratná domáca meteostanica, ktorá za veľmi príjemnú cenu ponúkne také funkcie a presnosť predpovede, o ktorej sa môže bežným meteostaniciam používajúcim predpoveď založenú na zmene tlaku len zdať. Informácie totiž čerpá z preverených zdrojov (SHMÚ a ďalšie národné meteorologické služby) a sťahuje ich z internetu prostredníctvom pripojenia Vášho počítača. Softvér spoločnosti Foreca navyše umožňuje získavanie týchto údajov aj pre stovky malých miest a obcí po celej Českej republike, v ktorých sa žiadne meteorologické stanice nenachádzajú. Na výber je 280 miest v SR. Meteostanica dokáže na nasledujúce štyri dni poskytnúť údaje o maximálnej a minimálnej teplote, vlhkosti vzduchu, UV indexe, pravdepodobnosti zrážok, aktuálnu vnútornú teplotu, aktuálnu vonkajšiu teplotu alebo teplotu v ďalších miestnostiach (možno pripojiť až tri externé čidlá), čas východu a západu slnka a priemernú rýchlosť a smer vetra. Meteostanicu je možné využiť aj pri ceste na dovolenku, stačí iba zadať cieľové mesto a krátku chvíľu počkať na vykonanie aktualizácie údajov. Internetové pripojenie je vyžadované najmenej raz za desať dní, čím častejšie ale bude aktualizácia vykonávaná, tým presnejšie budú poskytnuté informácie. Parametre a špecifikácie: Poskytované informácie: Maximálna teplota Minimálna teplota Vlhkosť vzduchu UV index Pravdepodobnosť zrážok Aktuálna vnútorná teplota Aktuálna vonkajšia teplota alebo teplota v ďalších miestnostiach (možno pripojiť až tri externé čidlá)Čas východu a západu slnka Priemerná rýchlosť a smer vetra Aktuálny čas.Cena je 35+ pošta.Cena je pevná!
Meteostanica WH1080
Predám plne funkčnú rádiovú domácu meteostanicu za 50€. Stačí pripevniť na sledované miesto a máte doma prehľad o počasí aj so zápisom. Možnosť pripojiť k pc. Najlepšie osobný odber (Hlohovec), je skompletizovaná. Asi rok nainštalovaná a už rok ležala na povali, inštaloval som profesionálne zariadenie.
Norberg & Linden Profesionálna sada ceruziek na kreslenie
predam profi sadu na skicovanie: nove, nerozbalene Norberg & Linden Profesionálna sada ceruziek na kreslenie pre nováčikov a skúsených skicárov 41 ks osobne Malacky, Kúty a okolie pošta, alebo packeta kontakt e-mail cislo vymyslene
BIELA PROFESIONÁLNA FARBA
Ponúkam na predaj bielu profesionálnu farbu na maľovanie stien značky PRIMALEX PROJEKT. jedno vedro 25 kg s 1 kg sa vymaluje 10-14 m2 s celým vedrom 240-350 m2 je to kvalitná-profesionálna farba. predtým cena 58-60 eur teraz 30 eur za vedro osobný odber v Košiciach
CND™ LED Lampa, profesionálna LED
Nová 3C technológia. CND™ LED Lampa, profesionálna LED lampa na nechty + darček tipy. Je to profi lampa najnovšej technológií. Stručný popis na koľko netreba viac popisovať pre tých ktorý poznajú túto technológiu. 3C Technológia ™ - táto lampa je určená pre vytvrdzovanie CND produktov - Shellac, Brisa Gel. -Optimalizuje svetlo, čas a energiu pre maximálny lesk a trvanlivosť v celej škále farieb -LED lampa CND ™ je vybavená 4 prednastavenými kontrolami kalibrovanými pre dokonalé vytvrdenie CND ™ SHELLAC ™ a BRISA ™ o polovicu rychlesientvrdnitie, kvalitnejšie a jediná ktorá využíva zrkadlovku technológiu odrazu a zamerania. Balenie obsahuje: Lampu Krabica Napájací zdroj Darček tipy na nechty Pozri si na: /cndtm-led-lampa.htm Manikúra, pedikúra, nechty, štúdio, lampa na nechty.
Meteostanica s bezdrôtovým vonkajším čidlom
Ponúkam plné funkсnu meteostaničku, LED osvetlenie, budík, ukazuje dátum, čas, vlhkosť, vnútornú a vonkajšiu teplotu. S bezdrôtovým vonkajším sensorom. Po dohode môžem odoslať na dobierku. Platí do zmazania. Ďakujem za pozornosť, aj pekný zvyšok dňa prajem.