bazár, predaj, inzercia, predám

Profesionálny automobilový motion-simulátor

Kategória: Herné zariadenia

Predám 3-ročný profi simulátor značky Motorsport Simulator. Sim je v bezchybnom stave kupovaný ako nový v cene 60 000Eur. Pohyblivá platforma, najkvalitnejšie komponenty skutočne dodajú najbližší pocit k reálnemu jazdeniu. Simulátor je konštrukčne robený pre profesionálnych pretekárov a ich tímy, rovnako amatér či nadšenec sa môže priblížiť k pocitu skutočného pretekania. Veľmi jednoduché na spustenie, nie je potreba nič programovať, nastavovať a podobne. Vďaka elektromotorom žiadny potrebný servis! Pre podrobné fungovanie a otázky ma prosím kontaktujte.
Profesionálny automobilový motion-simulátor
Podobné inzeráty
Logitech G Saitek Farm Simulator - Vehicle Side Panel
Predám nový herný ovladač Saitek pre farmárske simulátory, slúži ako ovládač ťažných strojov, žeriavu, motorových píl, drviča, návesu a ďalších zariadení. Ovládač je originálne zabalený, nový nepoužívaný. Kód produktu je 945-000014. Garantujem bezchybný stav a kompletné balenie. Fotky sú reálne, mnou nafotené. Osobný odber v Žiline, po serióznej dohode pošlem aj na dobierku. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať na mobile alebo cez email, inzerát je platný do zmazania. Herné príslušenstvo Logitech G Saitek Farm Simulator - Vehicle Side Panel slúži ako ovládač ťažných strojov, žeriavu, motorových píl, drviča, návesu a ďalších zariadení. Páka na paneli umožňuje otáčanie osi. Na ovládanie príkazov máte k dispozícii viac ako 25 programovateľných tlačidiel. Tie poslúžia na zapínanie svetiel, nastavenie tempomatu, mapy, sledovanie stavu financií, komunikáciu na farme a iných akcií. Počas hrania si môžete nastaviť aj tempomat, ktorý môžete regulovať pomocou kolieska s číselníkom. Ovládač je kompatibilný s operačným systémom Windows 7/8.1/10, MAC OSX 10.10 (a novší), rovnako so všetkými farmárskymi simulátormi, ale aj hrami Euro Truck Simulator, Train Simulator a Elite Dangerous. Na pripojenie slúži 2 m kábel s konektorom USB 2.0. Vlastnosti ovládača: - Originálny herný ovládací panel pre farmárske simulátory - Pomocou neho môžete ovládať rôzne stroje a zariadenia, ako napríklad žeriav, traktor, motorovú pílu, drvič, náves, ťažné stroje a iné - Na ovládanie slúžia viac ako 25 programovateľných prvkov - Multifunkčná páka - Kompatibilita s Windows 7/8.1/10, MAC OSX 10.10 - Konektivita prostredníctvom 2 m kábla s USB 2.0 konektorom - Ovládač podporuje aj nefarmárske simulátory/hry: Euro Truck Simulator, Train Simulator a Elite Dangerous
Formula 1 Simulátor Fanatec, Sparco, Asetec, NLR, Lenovo
predám high-end formulový simulátor komplet set aj s licenciou na hru f1 2022 vrátane PC pripravený na okamžite používanie. v prípade záujmu všetky podrobnosti poskytnem v telefonickom rozhovore. Takmer všetky veci sú stále v záručnej dobe, ku ktorým poskytnem faktury. môžem zdôrazniť že ide o veľmi kvalitný simulátor, vhodný aj ako posilňovňa, alebo profesionálny pretekársky tréning. kompletnú špecifikáciu všetkých komponentov a zariadení poslem v prípade záujmu.
Saitek X52 Pro + 3D Vision + hra ... Všetko spolu 20 Eur.
Dobrý deň. Predám herný ovládač , 3D okuliare a PC simulátor. Logitech - nabíjateľný reproduktor pre tablet je BONUS! (Pozrite foto.) Zostava je nasledovná : 1. Saitek X52 Pro Flight Control System - súprava obsahuje : Joystick,plynovú páku,softvér CD,prepojovacie káble,8 kusov gumové prísavky. 2. GeForce NVIDIA 3D Vision Glasses Kit - súprava obsahuje : Okuliare,IR Emitter,USB prepojovacie káble,manuál a softvér CD,3x nosová opierka,utierka. 3. PC hra : - Microsoft Flight Simulator X - Vydanie Deluxe. - Microsoft Flight Simulator X - Acceleration Expansion Pack. Celá zostava je úplne kompatibilná - ovládač,okuliare aj hra spolu perfektne fungujú. (Radosť lietať.) !!! 3D okuliare - treba sa uistiť,či Váš monitor a grafická karta podporujú technológiu NVIDIA 3D !!! Všetko je vo veľmi dobrom stave,nepoškodené a kompletné v pôvodnom balení. Teraz sa zameriavam na iné herné žánre ako sú letecké, a preto rád posuniem túto pre mňa už nevyužitú zostavu ďalej. Predávam to spolu ako jeden balík za SYMBOLICKÚ CENU. Osobný odber v Dubnici nad Váhom. Volajte,alebo píšte sms ak som nedostupný. Tel: Ďakujem a pekný deň.
predam zavodny simulator
Predam perfektne vybaveny zavodny simulator s nasledujucimi komponentami: podium-wheel-base-dd1 clubsport-steering-wheel-porsche-918-rsr clubsport-pedals-v3 clubsport-shifter-sq-v-1.5 clubsport-handbrake-v1.5 clubsport-pedals-v3-brake-performance-kit sim-lan p1-x-sim-racing-cockpit sedadlo-turn-one-eco simulator bol minimalne pouzivany, mozno 30 hodin hrania, ide stale o najnovsie komponenty, ktore vyrobcovia predavaju
Leap Motion VR Controller
Predám Leap Motion VR Controller. Dôvod predaja je prechod na IR170.
Predám simracing zostavu s Playseat + TS-XW + Ferrari SF1000
Ponúkam na predaj kompletnú simulátorovú zostavu ako je na fotografiách. Je vo výbornom stave, všetko funguje ako má. Na simulátore som hral len v rukaviciach. Sedadlo Playseat je plne nastaviteľné, takže si pripravíte posed ako vo Formule 1 bez ohľadu na vašu výšku. S replikou volantu Ferrari SF-1000 budete mať pocit ako v skutočnom kokpite F1 a ak vás efjednotka prestane baviť, môžete nasadiť volant Sparco a pustiť sa napríklad na GTčka. K samotnému simulátoru prikladám aj stojan TV Playseat + televízor, ktorý máte nastavený presne na úrovni očí. Na simulátor už nemám dosť času a v podstate mi len zaberá miesto, preto ho ponúkam na predaj... Zostava sa dá pripojiť k PC alebo Xboxu. V prípade záujmu viem priložiť aj Xbox Series X (+ dva ovládače a hru FIFA22). Za doplatok dodám aj herný účet s hrami F1 2022 a F1 2023. Takže - Základňa Thrustmaster TS-XW s pedálmi a volantom Sparco P310 - Volant Thrustmaster Ferrari SF1000 Add-on - Stojan na TV Playseat TV Stand Pro - Podložka PlaySeat - 50-palcový televízor HiSense 50E76GQ Môžem priložiť Xbox Series X + dva ovládače + hra FIFA 2022 za 470e. Ak máte záujem aj o účet s hrami F122 a F123, tak spolu za 500e. Osobný odber vo Zvolene. Pred predajom odporúčam si simulátor prísť vyskúšať.