bazár, predaj, inzercia, predám

Profesionálny kávovar San Marino

Kategória: Ostatné

Predám profesionálny kávovar San Marino, typ SMMA*2 (dve hlavy E51 MAN.) po kompletnom Repase. Nový bojler, výmenník , čerpadlo ,regulácia , tesnenia , atď.
Profesionálny kávovar San Marino
Podobné inzeráty
Kávovar + mlynček predaj Profesionální kávovar
Predám Profesionální kávovar Casadio Undici A2 (dvojpákový) - použitý 5 mesiacov ako nový Ide o dvojpáku so samostatným kohútom na nepretržité servírovanie horúcej vody (napr. na čaj) 2 trysky na paru kávovar má 11l bojler a ekologický a úsporný spôsob nahrievania riadu na vrchnej strane kávovaru dávkovanie je programovateľné na presnú veľkosť požadovanej / pripravovanej kávy (prípadne je možné manuálne kedykoľvek proces spustiť aj zastaviť) dizajnovo podarený kúsok od skupiny Cimbali zákazníci boli z kávy nadšení pôvodná cena 5134 € vr. DPH , bez papierov Rozmery: Width (mm/in) 716 Depth (mm/in) 528 Height (mm/in) 529 Weight (kg/lb) 50 Dôvod predaja - po mesiaci prevádzky reštaurácie sme sa rozhodli v tomto odbore nepodnikať
Kávovar do prevádzky
Ponúkam na predaj profesionálny kávovar do prevádzky. Kávovar je v top stave pravidelne servírovaný. Viac info telefonicky.
Mlynček na mäso Maxima MM12
Mlynček Maxima MM12 Výkonný profesionálny mlynček na mäso Kryt a podnos z nehrdzavejúcej ocele Závitový a skrutkový krúžok z nehrdzavejúcej ocele Nože a taniere z kalenej ocele Brúsny diel je možné odstrániť jedným pohybom S 2 rýchlosťami: dopredu a dozadu Výroba: do 120 kg za hodinu Rozmery zásobníka: 215 x 325 x 45 mm Priemer otvoru v miske: 55 mm Priemer brúsnej doštičky: 70 mmf Ochranný spínač motora Stojí na štyroch gumených nohách Ľahko sa čistí Celková hmotnosť: 22 kg Rozmery: 240 x 410 x 410 mm 220 V / 50 Hz / 1 Fáza 750 W Zahŕňa: 1 posunovač 1 náplň na klobásy – Ø 20 mm 2 krížové nože Brúsna doska 6 mm Brúsna doska 8 mm Maxima mlynček na mäso | MMM 22 je výkonný profesionálny mlynček na mäso s plášťom a doskou z nehrdzavejúcej ocele. Okrem toho sú červ, nôž, pohon a prstenec z nehrdzavejúcej ocele. Model na MMM 22 má štyri gumené nožičky, a preto je zaistený zvlášť proti kĺzaniu. Toto zariadenie sa navyše ľahko čistí a mlecia časť je odnímateľná v jednej časti. Nižšie nájdete všetky charakteristiky Maxima mlynček na mäso MMM 22: Výkonný profesionálny mlynček na mäso Kryt a podnos z nehrdzavejúcej ocele Prevod a skrutkový krúžok z nehrdzavejúcej ocele Nože a taniere z kalenej ocele Brúsny diel je možné odstrániť jedným pohybom 2 rýchlosti: dopredu a dozadu Výroba: do 220 kg za hodinu Rozmery zásobníka: 215 x 325 x 45 mm Priemer otvoru v miske: 55 mm Priemer brúsnej doštičky: 82 mm Ochranný spínač motora Stojí na štyroch gumených nohách Ľahko sa čistí Celková hmotnosť: 32 kg Rozmery: 240 x 430 x 425 mm 220 V / 50 Hz / 1 Fáza 1100 Watt Zahŕňa: 1 posunovač 1 náplň na klobásy – Ø 20 mm 2 krížové nože Brúsna doska 6 mm Brúsna doska 8 mm Mlynček veľkosti 32 Výkonný profesionálny mlynček na mäso Kryt a podnos z nehrdzavejúcej ocele Závitový a skrutkový krúžok z nehrdzavejúcej ocele Nože a taniere z kalenej ocele Brúsny diel je možné odstrániť jedným pohybom S 2 rýchlosťami: dopredu a dozadu Výroba: Až 320 kg za hodinu Rozmery vaničky : V60 x Š350 x H500 mm Priemer otvoru podnosu: 80 mm Priemer brúsneho taniera: 100 mm Ochranný spínač motora Stojí na štyroch gumených nožičkách Jednoduché čistenie Čistá hmotnosť: 55 kg Rozmery: V570 x Š340 x H650 mm 220V/50Hz/1fáza 1500W Zahŕňa: 1 posunovač 2 krížové nože 1 náplň na klobásy – Ø 20 mm Brúsna doska 6 mm Brúsna doska 8 mm Cena veľkosti 12- 300€ Cena veľkosti 22- 420€ Cena veľkosti 32- 750€ Pozrite si našu ponuku na -Nové so zárukou a dokladom o kúpe Pozrite si našu celú ponuku (výhodné ceny) kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
Predám úplne nový profesionálny detektor kovov SIMPLEX+ PRO
Predám úplne nový profesionálny detektor kovov NOKTA SIMPLEX+ PRO Predám úplne nový profesionálny detektor kovov NOKTA MAKRO SIMPLEX+ Cena 250€ nikihorvath777@ Slovenský návod. Kúpený na slovensku. Vodotesný profesionálny detektor kovov s LCD obrazovkou za neuveriteľnú cenu! Pracovná frekvencia 12kHz. Zabudovaný bezdrôtový modul. LiPol batéria. Unikátne špičkové technológie. Update firmware cez USB. Najnovšia verzia s novou výkonnou cievkou a aktuálnym firmware.
tomtom rider moto navigácia
Predám navigáciu na motorku s kompletným príslušenstvom.Doživotná aktualizácia máp. Podrobné pokrytí: Albánie, Andorra, Belgie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Česká republika, Chorvatsko, Dánsko, Estonsko, Faerské ostrovy, Finsko, Francie, Gibraltar, Irská republika, Island, Itálie, Kosovo, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Makedonie, Malta, Moldavská republika, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Řecko, Rumunsko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Srbsko, Svatý stolec (Vatikánský městský stát), Švédsko, Švýcarsko, Ukrajina, Velká Británie Částečné pokrytí: Ruská federace (97%), Turecko (99%) Pokryté silnice: více než 14.8 milionů km / více než 9.2milionů mil Body zájmu: 12.7 million Body zájmu Informace o dodání: Včetně řeckých ostrovů Rychlostní profily technologie IQ Routes™ poskytují nejrychlejší trasu v libovolnou denní dobu. Poskytovatel mapových dat: TomTom
Benzínový zapaľovač,a oslička
Predám úplne nový model geo use Sadillac? Ťažko prečítať je to vryte, benzínový zapaľovač, cely kovový Cena je 5.eur Druhý zapaľovač je kovový San Marino tiež na benzín používaný, iskru dáva Cena je 4.eur. Oválna osličke 9^ aluminium , nová ,škoda ju nevyužiť, posuvam ďalej komu sa hodí. cena 13.eur.