bazár, predaj, inzercia, predám

Profesionálny záznamník zvuku, videa a fotiek

Kategória: Ostatné audio video

Máte záujem o profesionálny záznamník zvuku, videa a fotiek? Ponúkam vám nepoužívaný a úplne nový produkt.

Má rovnaký dizajn ako hodinky a ukazuje presný čas, ale ponúka aj funkcie záznamu zvuku, videa a fotografií.

Tento záznamník je skvelým spôsobom, ako zabezpečiť svoju ochranu a získať dôkazy. Jeho jednoduché ovládanie a rýchle nabíjanie vám ušetrí čas a umožní vám sa zamerať na to, čo je pre vás dôležité. Navyše, jeho dizajn ho robí skvelým módnym doplnkom.

Fotografie sú ukladané vo formáte JPG (1920*1080) a video záznam vo formáte AVI. Súčasťou balenia je aj USB kábel a manuál.

Ak máte záujem o tento produkt, som pripravení diskutovať o cene. Chcem, aby boli obe strany spokojné a ponúkam vám najlepšiu možnú ponuku.
Kontaktujte ma pre viac informácií.
Profesionálny záznamník zvuku, videa a fotiek
Podobné inzeráty
Sony M-560V Záznamník
Predám funkčný mikrokazetový hlasový záznamník, Sony M-560V. Cena 25 Eur + poštovné. O tejto položke. Hlasom ovládané nahrávanie (VOR) aktivuje záznamník iba vtedy, keď je prítomný počuteľný zvuk, 30-hodinovú výdrž batérie umožňuje pokročilá technológia, ktorá predlžuje výdrž batérie Vstavaný mikrofón pre väčšie pohodlie, eliminuje potrebu externého mikrofónu.
Hikvision iDS-7204HUHI-M1/S
Nový video záznamník Hikvision iDS-7204HUHI-M1/S. 4 kanálový hybridný Turbo HD AcuSense záznamník pre analógové kamery. Nový, vrátane záruky, dokladu o kúpe, s možnosťou odpočtu DPH. V prípade potreby vieme prednastaviť, poprípade zrealizovať kompletnú montáž. V ponuke aj iné HIKVISION produkty, pozrite všetky inzeráty alebo FB stránku: # ICT-Express je mladá, postupne rozrastajúca sa spoločnosť zameraná na poskytovanie expresných a zároveň profesionálnych služieb v oblasti IT s vysokým dôrazom na dostupnosť a bezpečnosť.
Digitalny  zaznamnik 8 giga novy
Predam novy dig.zaznamnik nevhodny dar iba odskusany spickova kvalita zaznamu
telefónny záznamník
Predám telefónny záznamník v nálezovom stave.
NVR záznamník (4x PoE)
Predám NVR záznamník pre kamerový systém typu SN-NVR10/02T2. Má 4 PoE kanály. NVR je bez pevného disku. Sú k nemu adaptéry pre 12 V aj 48 V. Kontaktujte ma, prosím, kontaktným formulárom. Tel. číslo je neplatné.
Nový set videovrátnika HIKVISION DS-KIS603-P(C)
Ponúkam limitovanú edíciu novej verzie C (verzia B má ukončenú výrobu EOL) videovrátnika HIKVISION DS-KIS603P(C). Pozostáva z vonkajšej jednotky, monitora, 2ks napájacích adaptérov a komplet montážneho príslušenstva. → BONUS - pridám transparentný protidažďový kryt a 3ks prístupových čipov na otváranie dverí alebo motorickej brány. Vonkajšiu jednotku ako aj vnútorný monitor je možné pripojiť cez WiFi, teda nie sú potrebné žiadne káble. Pri zazvonení vrátnik zvoní na vnútorný monitor ako aj mobilný telefón (android alebo Iphone) a tak vás návšteva alebo poštár vždy zastihne aj keď nie ste doma. Kuriérovi môžete otvoriť bránku mobilom odkliaľkoľvek kde sa práve nachádzate pokiaľ ste v pokrytí mobilným signálom. → Na vnútornom monitore je možné nastaviť zobrazovanie kamier vášho kamerového systému a tak pri zazvonení vidíte obraz vašej návštevy z videovrátnika pred domom, následne ak im otvoríte, môžete sledovať napr. ako prichádzajú po chodníku až k vchodovým dverám. → Pridaním rozširujúceho modulu k videovrátnikovi viete z neho spraviť inteligentného a ovládať ho aj hlasovými pokynmi z pohodlia vášho gauča alebo z auta prostredníctvom hlasových asistentov Google Home resp. Amazon Alexa. → Po dohode môžem dodať ďalšie prístupové RFID čipy alebo sticky pre nalepenie do mobilu alebo peňaženky. → Ponúkam videovrátnika aj vo verzii s PoE switchom pre okamžité pripojenie k vašej domácej dátovej sieti a internetu. → V prípade záujmu vám viem vrátnika odborne namontovať, vrátane komplexného riešenia kamerového systému, smart inteligentnej domácnosti a výstavby kompletnej dátovej siete. Parametre: Vonkajšia jednotka Kamera: 2 MP HD kamera s nočným videním Nočné videnie: Režim IR pri slabom osvetlení: 3 m BLC: Ano DNR: Ano WDR: True WDR Zorné pole: horizontálne: 129 ° vertikálne: 75 ° Štandard kompresie videa: H.264 Main stream: 1080p @ 30fps, 720p @ 30fps, Sub-stream: D1@25fps Rozlíšenie Hlavný stream: 1920 × 1080p, 720p, Sub-stream: 704 × 576 Zvukový interkom: Obojsmerná zvuková komunikácia Vstup zvuku: Vstavaný všesmerový mikrofón Audio výstup: Vstavaný reproduktor Štandard zvukovej kompresie: G.711 U Rýchlosť kompresie zvuku: 64 Kbps Kvalita zvuku: potlačenie hluku a potlačenie ozveny Káblová sieť: 10/100 Mbps Ethernet Sieťový protokol: TCP / IP, RSTP Parametre riadenia prístupu Frekvencia čítania: 13.56Mhz Typ karty: Mifare Relé výstup: 1x (spôsob ovládania elektronického zámku z napájacieho adapteru 12V)