bazár, predaj, inzercia, predám

Profi Aku Spájkovačka Soldinger Parkside komp. (Nová)

Kategória: Ostatné drobné

Originálna, nová, nepoužitá, nerozbalená spájkovačka Soldinger PC-100 kompatibilná s akumulátormi Parkside X 20 V Team. Akumulátor nie je súčasťou balenia.
Viac info:
Profi Aku Spájkovačka Soldinger Parkside komp. (Nová)
Podobné inzeráty
Profi Aku Spájkovačka Soldinger Makita komp. (Nová)
Originálna, nová, nepoužitá, nerozbalená spájkovačka Soldinger PC-100 kompatibilná s akumulátormi Makita. Akumulátor nie je súčasťou balenia. Viac info:
Profi Aku Spájkovačka Soldinger DeWalt komp. (Nová)
Originálna, nová, nepoužitá, nerozbalená spájkovačka Soldinger PC-100 kompatibilná s akumulátormi DeWalt. Akumulátor nie je súčasťou balenia. Viac info:
Profi Aku Spájkovačka Soldinger Bosch komp. (Nová)
Originálna, nová, nepoužitá, nerozbalená spájkovačka Soldinger PC-100 kompatibilná s akumulátormi Bosch. Akumulátor nie je súčasťou balenia. Viac info:
PARKSIDE Lepiaca pištoľ vrátane 6 lepiacich tyčiniek - nové
PARKSIDE Lepiaca pištoľ vrátane 6 lepiacich tyčiniek - nové PARKSIDE® Nízkoteplotná lepiaca pištoľ PNKP 105 B1, vrát. 6 lepiacich tyčiniek Popis Nízkoteplotná technika na dekorovanie materiálov citlivých na teplo Pracovná teplota 105 °C pre bezpečné a rýchle tavné lepenie Rýchlo pripravená na používanie vďaka krátkej dobe zohrievania Sklopné držadlo pre bezpečné odstavenie Na bežné lepiace tyčinky s Ø 7 mm (napr. lepiace tyčinky PARKSIDE PNKPZ 3 B2) Dodané príslušenstvo: 6 priehľadných lepiacich tyčiniek (po 10 cm) Technické údaje Menovitý príkon: 5 W Doba zohrievania: 5 minút Dĺžka kábla: 1,5 m Cena 9.99€
Parkside PLS 48 B1 spajkovačka
Dobrý deň, Predávam funkčnú ale nepoužitu a nevyužitu spajkovačku značky Parkside PLS 48 B1. Je v dobrom stave.Funkčné. v prípade zaujmu posielať email na davidfustos1993@ Na cene dohodneme :) Ďakujem.
Spájkovačka 100W
Predám elektrickú trafo spájkovačku letovačku Parkside. Nové, pri platbe na účet poštovné zdarma. Napätie: 230V, 50 Hz Výkon: 100 W Max. teplota hrotu: 540°C Dva vymeniteľné hroty: plochý a tupý