bazár, predaj, inzercia, predám

Profi masážna pištoľ BeautyRelax Kineticforece 30 rýchlostí

Kategória: Zdravie a krása

Predám čisto novú profesionálnu masážnu pištoľ BeautyRelax Kineticforece s ktorou si urobíte rovnaké pohodlie ako v masážnom salóne!

Nielenže vám pomôže uvoľniť stuhnuté svaly a stimulovať krvný obeh - pravidelnou masážou dokonca zlepšíte celkový stav vášho svalového tkaniva!

V balení nájdete 6 vymeniteľných hlavíc, každá pre iný druh masáže. Vibrácie si môžete nastaviť do 1 po 30.

Variácií masáže tak bude pre každého dostatok, rovnako tak ako možností zamerať sa na obzvlášť bolestivé miesta. Štandardná guľatá hlavica je vhodná pre všetky svalové skupiny, v balení ale navyše nájdete plochú násadku pre väčšie svaly a citlivé miesta, špičku pre tlak na špecifické miesto a rozdvojený nadstavec v tvare U na krčnú chrbticu. V jednom kompaktnom prístroji sa tak skrýva kompletný arzenál na plnohodnotnú masáž celého tela!


- svalová vibračná masážna pištoľ pre úľavu od bolesti
- vhodná pre športovcov na uvoľnenie svalstva po cvičení
- zmierňuje bolesť a stuhnutosť svalov, zvyšuje krvný obeh a zlepšuje zdravie mäkkých tkanív tela
- stačí 15min denne na udržanie zdravého životného štýlu
- 30 rýchlostí
- 6 rôznych nadstavcov (rôzne tvary a veľkosť)
- digitálny displej a dotykové ovládanie
- s údermi až 3200 za minútu, masíruje sval až do hĺbky 12mm
- praktické puzdro pre ľahký prenos
- certifikácia TÜV, CE v EÚ

Batéria: 16,8V Li-ion 2500mAh (nabíjacia)
Výdrž batérie: 4 hod (na jedno nabitie)
Doba nabíjania: 3 hod
Frekvencia: 1200 - 3300 ot./min
Zdvih: až 12 mm
Výkon: 60 W
Hlučnosť: 38 dB (veľmi tichý chod)
Hmotnosť: 1010 g
Rozmery: 24 x 17 x 6.5 cm

Masážne nadstavce:
zaguľatený štandard - na všetky svalové skupiny
zaguľatený plochý - pre väčšie svaly a citlivé miesta
úzky plochý - okolie chrbtice
tvar palcovitý - pre uvoľnenie menších svalov
rozdvojený - na masáž krčnej chrbtice
tvar kužeľa - zameranie na špecifické miesta


Balenie: masážna pištoľ, 6ks masážne hlavy, sieťová nabíjačka, 2ks náhradné tesnenie, užívateľská príručka, praktický prenosný kufrík


Ak máte záujem, píšte cez kontaktný formulár, prípadne volajte alebo SMS
Cena 69€ + poštovné, alebo osobne v ZH
Profi masážna pištoľ BeautyRelax Kineticforece 30 rýchlostí
Podobné inzeráty
Concept MV-7110 masážna vanička
Masážna vaňa je vybavená 232 masážnymi bodmi, 6 masážnymi valčekmi a masážnym hrotom, ktorý zaistí masáž Vašich unavených chodidiel na veľmi vysokej úrovni. Masážna vaňa je vybavená 3 prevádzkovými funkciami pre zlepšenie prekrvenia pokožky a krvného obehu v oblasti chodidiel. Vaňa Vás zaujme svojím moderným a nadčasovým dizajnom, ktorý je vhodný do každého typu kúpelne. Masážna vaňa je vybavená veľmi praktickým označením výšky hladiny vody a okrajom pre ľahké vylievanie vody. Protišmykové nožičky Vám zabezpečia vyššiu stabilitu masážnej vane. Technické parametre: Masážna vaňa - rady MASSAGE a RELAX 232 masážnych bodov 6 masážnych valčekov Masážny hrot 3 prevádzkové funkcie: 1/ masáž, 2/ teplo, bublinky, 3/ teplo, bublinky, masáž Označení výšky hladiny Okraj uspôsobený k vylievaniu vody Protišmykové nožičky Priestor pre navinutie napájacieho kábla (zospodu)
masážna podložka Lanaform
Ako nová, treba vyskúšať!!!! Obcas cestujem smer TN-BA Lanaform Back Massager je masážna podložka na kreslo s ohrevom. Ponúka možnosť výberu zo 4 stupňov intenzity masáže, jeden zo 4 vibračných režimov alebo si zvoliť automatický režim. Lanaform Back Massager 5 masážnych motorčekov môže podľa potreby masírovať spoločne alebo samostatne, s ohrievaním alebo bez neho. Možnosť ručným ovládačom vybrať masáž určitej telesnej oblasti - horná a dolná časť chrbta, boky a stehná. Možnosť vybrať masáž viacerých oblastí súčasne, zvoliť jeden zo 4 stupňov intenzity masáže, jeden zo 4 vibračných režimov alebo si zvoliť automatický režim. Časovač pre 15, 30, 60 minútovú masáž. Vďaka inteligentnému systému popruhov je masážna podložka neuveriteľne flexibilná a je možné použiť ju na akomkoľvek kresle doma, v práci či dokonca v aute. Masáž s jemným dotykom Masážna podložka Lanaform Back Massager zmení akúkoľvek bežnú stoličku alebo kancelárske kreslo na skutočné masážne kreslo. Ponúka 5 výkonných masážnych funkcií + funkciu poklepávanie. Ovládanie je z diaľkového ovládača s predvolenými masážnymi programami. Vaše telo môže povzbudiť jeden zo 4 stupňov intenzity masáže, jeden zo 4 vibračných režimov alebo si môžete zvoliť automatický režim. Masážna podložka je vhodná na chrbát, oblasť sedacieho svalstva, ktorý môžete používať doma, v práci i počas jazdy autom. mozem doviezt ukazat TN-Bratislava TN-PB TN-Bardejov
Ultrazvukový kozmetický prístroj s fotónonou terapiou
BeautyRelax Br-1150 Ultrazvukový kozmetický prístroj s fotónovou terapiou Kozmetický prístroj BeautyRelax BR-1150 bude hýčkať vašu pleť hneď niekoľkými technológiami: ultrazvukovými vlnami, fotónovou terapiou, ionizáciou a navyše príjemnou vysokofrekvenčnou mechanickou masážou. A to všetko účinne, bezbolestne, neinvazívne! Technológia ošetrenia prístrojom BR-1150: Ultrazvukové vlny. Fotónová terapia. Ionizácia. Vysokofrekvenčná mechanická masáž Špecifikácia: Technológia ultrazvukových vĺn s frekvenciou 3MHz. Tri svetelné režimy fotónovej terapie: červená, modrá a zelená. Vysokofrekvenčná mechanická masáž. Aplikátor z ušľachtilej nerezovej ocele. Používanie je úplne bezpečné a bezbolestné. Šetrný k pokožke. Vhodný pre všetky typy pleti. Jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel na tele prístroja. Kompaktný, malý a ľahký. Technické parametre: Frekvencia: 3 MHz. Vlnová dĺžka červeného svetla: 625 nm. Vlnová dĺžka modrého svetla: 465 nm. Vlnová dĺžka zeleného svetla: 525 nm. Fotónová terapia zaisťuje celkom 16 výkonných LED diód. Indikácia stavu batérie. Súčasťou balenia sú ochranné okuliare (v režime fotónovej terapie). Rozmery: 5 × 17 × 5 cm. Hmotnosť: 165 g. Batéria: zabudovaná Li-ion 1150mAh. Napájanie: USB káblom (súčasť balenia) Cena 59€ + poštovné, info mailom
Masážna podložka na nohy
Masážna podložka na nohy - [22.5. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Masážna podložka na nohy - 1 Masážna podložka na nohy - 2 Predám plne funkčnú masážnu podložku na chodidlá nôh. S ohrevom a tromi stupňami intenzity masáže. Predám v cene 10€. Môžem poslať aj poštou na dobierku. V prípade seriózneho záujmu kontaktovať na: Inzerát platí do zmazania.
Masážna pištoľ SMART Fascia GUN
Masážna pištoľ SMART FASCIA GUN pomáha zmierniť svalové napätie a stuhnutosť. Zvyšuje rozsah pohybu a zlepšuje cirkuláciu krvi. Vhodné na regeneráciu svalov, zmiernenie kŕčov vzniknutých intenzívnou fyzickou aktivitou. -4 vymeniteľné hlavice pre rôzne svalové skupiny - úplne nové -pôvodná cena 65 €
Elektrická shiatsu masážna podložka na kreslo
Predám veľmi zachovalú elektrickú masážnu podložku na kreslo bez poškodenia - dovoz Nemecko, v prevedení koža - textil. Obsahuje viacero masážnych a vibračných funkcií pre chrbtovú a sedaciu časť tela viď. nastavenia na ovládači. Shiatsu masážna podložka, 6 druhov masáži, 3 rýchlosti, predvádzacia funkcia, jednoduché ovládanie. Vibrácie (nízke / stredné / vysoké), nastaviteľná šírka masážnych valčekov. Vhodný pre väčšinu kresiel, ale použiteľný aj na sedačke. Ľahký a preto aj ľahko prenosný. Funkcia načasovaného vypnutia: 15 min. Málo používaná. Osobný odber Žilina.