bazár, predaj, inzercia, predám

Profi sada náradia Hikoki (Hitachi) 18 V

Kategória: Náradie

Predám novú bezuhlíkovú sadu náradia Hikoki (Hitachi)
Sada obsahuje
Aku vŕtacie kladivo DH18DBL
Aku vŕtací skrutkovač DS18DBSL
Aku uhlová brúska G18DBL
Aku rázový skrutkovač WH18DBDL2
3x 5 Ah batéria BSL1850
Nabíjačka UC18YFSL
Prenosná taška na náradie
Profi sada náradia Hikoki (Hitachi) 18 V
Podobné inzeráty
Hitachi
Predám úplne nový Hitachi AKU hoblík P14DSL spolu s 4 kusmi originál Hitachi BSL1430 Li-Ion 14.4V 3.0Ah 44Wh akumulátormi, 2 kusmi original Hitachi BSL1415x Li-Ion 14,4V 1,5Ah 22Wh a Hitachi nabíjačkou UC18YRSL s aktívnym chladením pri nabíjaní. K tomu pridam plne funkčnú aku utahovacku Hitachi DS14DSAL kompatibilnu pre vsetky baterie v tomto sete. A dalsiu Hitachi DS14DVF3 s Li-Ion bateriou Hitachi BCL1415 14,4V 1500 mAh. hoblovacia šírka 82mm max. hĺbka drážky 2mm počet otáčok naprázdno 16000 hmotnosť 1,9 kg celková dĺžka 330mm
Pásová brúska Hitachi SB 110 s liatinovým stojanom
Predám zo svojej zbierky náradia profesionálnu pásovú brúsku HITACHI SB110. Brúska bola málo používaná. Mám doma este jednu, preto túto predávam. Je to jedna z najlepších pásových brúsok, ktoré boli kedy vyrobené. Je to vďaka jej robustnosti, ideálnemu rozloženiu hmotnosti, nízkej hlučnosti, veľmi dobrému integrovanému odsávaniu a podobne. Brúska je veľmi spoľahlivá, so stabilným vedením brúsneho pásu. Takéto kvalitné, prakticky nezničiteľné brúsky sa už dnes bohužiaľ nevyrábajú. Brúsku predávam aj s originálnym stacionárnym liatinovým stojanom Hitachi. Pôvodná cena brúsky so stojanom bola cca 500 euro. Brúsku som Vám detailne nafotil, vrátane remenice a odsávacej časti. Popis: Pásová brúska HITACHI SB110. Prednosti : Dve rýchlosti na hrubší a jemnejší výbrus, ľahká montáž a regulácia brúsneho pásu, možnosť použitia pásu v dĺžke 620 mm, ľahká výmena brúsneho pásu, kovové ústrojenstvo a kovová napínacia páka, dokonalá protiprašná ochrana, ergonomický tvar krytu, prispôsobená k spolupráci s vysávačmi, motor prispôsobený na prácu s veľkým zaťažením. Technické parametre : .brúsna plocha (mm) 100x620 . rozmer brúsneho pássu (mm) 100 x 610, alebo 100 x 620 .príkon (W) 850/950 .rýchlosť pásu na prvý stupeň (m/min.) 350 .rýchlosť pásu na druhy stupeň (m/min.) 390 .napätie (V) 230 .hmotnosť (kg) 7,3 .celková dĺžka (mm) 392 Vyrobená v Japonsku.
Predám Narex profi sada, úplne nová
Predám Narex profi S line sada skrutkovačov 6-ks, nová, pôvodná cena bola 29,50 eur. Bezpečnostný TS10 S line profi, plochy 2x12x160mm, profi plochy 3x75mm, profi torx TX10 S line, profi torx TX25 S line, profi torx TX45.
Sada aku naradia Parkside
Predám Aku náradie parkside lidl ide o úplne novú sadu náradia ešte original zabalenú nikdy nepoužitu. Cena v obchode je necelych 250 € ja predavam za 169€ V podstate za cenu jedneho kusu profi náradia dostanete 5 kusov náradia v dobrej kvalite s čím spravite 99% prác okolo domu alebo na byte. Sada obsahuje : Aku vrtacíe kladivo PBHA 12 A1 Aku vrtací šrobovák - skrutkovač PBSA 12 D4 Aku priamočará pila PSTKA 12 B3 Aku multifunkčné náradie PAMFW 12 D4 Aku hoblík PHA 12 B2 Akumulátor 4 Ah PAPK 12 B3 Nabíjačka PLGK 12 A3 PARKSIDE Sada jednoručných rýchloupinacích svorek 2x mala 2x veľká svorka. Všetky stroje sú v plastových kufríkoch V balení každého stroja sa nachádzajú aj základne nástroje takže netreba v podstate nič dokupovať a môžeťe začať hneď po vybalení pracovať. Sú tam vrtaky SDS do betónu , vrtáky do železa-dreva, sada nadstavcov na skrutkovanie , pílka na železo, drevo a plast, a multifunkčny nadstavec - pílka na drevo na keramiku - maltu a škrabka, Predávam to iba všetko spolu Je to kupovane cez eshop v akcii preto je taka cena. Najlepšie osobný odber s možnostou vyskusania - prípadne po dohode doveziem v okoli Čadca KNM Žilina Cna je pevná a inzerat platí až do zmazania.
Milwaukee M18
Milwaukee M18 - 22.1. - 07:48 Predam Milwaukee M18 FPP2A2 Nove zabalene orginal kupovane v obchode Vyšší koeficient účinnosti pri zaťažení – nedostihnuteľný moment 135 Nm Extrémne kompaktný dizajn s dĺžkou iba 175 mm zaručuje prístup do obmedzených priestorov Zdokonalené skľučovadlo pre náročné aplikácie zaručuje lepšie prichytenie nástroja Spoločnosťou Milwaukee® vyvinutý a vyrobený bezuhlíkový motor POWERSTATE™ pre náročné aplikácie pod zaťažením Inteligentný systém REDLINK PLUS™ poskytuje náradiu aj batérii pokročilú digitálnu ochranu a unikátne posilňuje výkon náradia pri zaťažení Batériový modul REDLITHIUM‑ION™ sa vyznačuje modernou konštrukciou, pokročilou elektronikou a trvalým výkonom, a preto poskytuje dlhší čas chodu a viac práce za celú svoju životnosť Monitorovanie jednotlivých článkov optimalizuje dĺžku chodu náradia a zaručuje dlhodobú životnosť modulu Ukazovateľ zobrazuje stav nabitia batérie Najjasnejšie LED osvetlenie pracovného priestoru Celokovová otočná spona na remeň pre jednoduché a rýchle zavesenie vášho náradia Flexibilný systém napájania: funguje so všetkými batériami Milwaukee® M18™ MILWAUKEE M18 FID2 M18 FUEL™ 1/4" Šesťhranný rázový uťahovák Vyšší koeficient účinnosti pri zaťažení – nedostihnuteľný moment 226 Nm Vyššia rýchlosť uťahovania – až 3 600 ot/min a 4 300 rázov/min Extrémne kompaktný dizajn s celkovou dĺžkou iba 117 mm zaručuje prístup do obmedzených priestorov Systém Milwaukee® DRIVE CONTROL™ umožňuje prepnúť na jedno zo štyroch rôznych nastavení otáčok a uťahovacieho momentu pre maximálnu univerzálnosť použitia Režim 1 pre presnú prácu Režim 2 pre prevenciu poškodenia spojovacieho prvku a materiálu Režim 3 poskytuje maximálny výkon pre najnáročnejšie aplikácie Režim 4 je optimálny kompromis medzi presnou prácou a maximálnym výkonom a automaticky upravuje otáčky, rázy aj uťahovací moment Spoločnosťou Milwaukee® vyvinutý a vyrobený bezuhlíkový motor POWERSTATE™ pre náročné aplikácie pod zaťažením Inteligentný systém REDLINK PLUS™ poskytuje náradiu aj batérii pokročilú digitálnu ochranu a unikátne posilňuje výkon náradia pri zaťažení Batériový modul REDLITHIUM‑ION™ sa vyznačuje modernou konštrukciou, pokročilou elektronikou a trvalým výkonom, a preto poskytuje dlhší čas chodu a viac práce za celú svoju životnosť Šesťhranné skľučovadlo ¼" na rýchlu a jednoduchú výmenu nástrojov Flexibilný systém napájania: funguje so všetkými batériami Milwaukee® M18™ TECHNICKÉ PARAMETRE Sady náradia (2 stroje) Druh: Vysokovýkonné Napätie (V): 18 Typ balenia: Heavy Duty Kufor Typ motora: Bezuhlíkový FUEL™ Náradie 1: M18 FPD2 - M18 FUEL vrtací skrutkovač s príklepom Náradie 2: M18 FID2 - M18 FUEL 1/4" Šesťhranný rázový uťahovák podrobny popis na adrese:
NABÍJAČKA HITACHI HIKOKI
predám plne funkčnú nabíjačku Hitachi. UC18YGSL. Nabíja 14.4 aj 18 V