bazár, predaj, inzercia, predám

programátor WP - migrácie, frontend úpravy HO, PT,čas. flexi

Kategória: IT a telekomunikácie

Do nášho tímu hľadáme programátora na dlhodobú spoluprácu, ktorý zvládne

1. migrácie WP stránok aj s príslušným manažmentom (telefonické kontaktovanie klienta, hostingovej spoločnosti, ak je to potrebné)

2. drobné programatorské práce vo WP - úpravy webov podľa želania klienta, interné tasky súvisiace s našou firemnou web stránkou alebo marketingom.

Prácovný čas - flexibilný (po dohode), 4 hodiny denne

Homeoffice

Cena za migráciu paušál 45€

Cena za ostatné úkony - 15€/hodina

Ideálne platba na faktúru.

Pošlite prosím email obratom Vás budeme kontaktovať.
programátor WP - migrácie, frontend úpravy HO, PT,čas. flexi
Podobné inzeráty
WP programátor - migrácie, frontend úpravy HO, PT,čas. flexi
Do nášho tímu hľadáme programátora na dlhodobú spoluprácu, ktorý zvládne 1. migrácie WP stránok aj s príslušným manažmentom (telefonické kontaktovanie klienta, hostingovej spoločnosti, ak je to potrebné) 2. drobné programatorské práce vo WP - úpravy webov podľa želania klienta, interné tasky súvisiace s našou firemnou web stránkou alebo marketingom. Prácovný čas - flexibilný (po dohode), 4 hodiny denne Homeoffice Cena za migráciu paušál 45€ Cena za ostatné úkony - 15€/hodina Ideálne platba na faktúru.
WP programovanie-migrácie, frontend úpravy HO, PT,čas. flexi
Do nášho tímu hľadáme programátora na dlhodobú spoluprácu, ktorý zvládne 1. migrácie WP stránok aj s príslušným manažmentom (telefonické kontaktovanie klienta, hostingovej spoločnosti, ak je to potrebné) 2. drobné programatorské práce vo WP - úpravy webov podľa želania klienta, interné tasky súvisiace s našou firemnou web stránkou alebo marketingom. Prácovný čas - flexibilný (po dohode), 4 hodiny denne Homeoffice Cena za migráciu paušál 45€ Cena za ostatné úkony - 15€/hodina Ideálne platba na faktúru. Pošlite prosím email obratom Vás budeme kontaktovať.
SPRÁVCA ESHOPU, GRAFIK, PROGRAMÁTOR
Hľadáme šikovného a kreatívného človeka na pracovnú pozíciu: správca eshopu, grafik, programátor ITčkar. Ak si to práve ty napíš nám a my sa ti ozveme. Ponúkame: - stabilný pracovný čas - nadštandardný príjem - osobnostný rast - firemné benefity - a mnoho dalšieho Miesto výkonu práce: BARDEJOV
Programátor Simatic Step 7–Nemecko
Informácie o pracovnom mieste Miesto výkonu práce Nemecko Termín nástupu 2023 Ponúkaný plat 35,00 €/hod. Brutto Pracovný pomer Živnosť Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním • stredoškolské s maturitou • nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie • vysokoškolské I. stupňa • vysokoškolské II. stupňa Požiadavky • Simatic Step 7 – pokročilý • nevyhnnutná znalosť anglického alebo nemeckého jazyka (B1) • viacročné pracovné skúsenosti v odbore (min. 2 roky) • flexibilita a spoľahlivosť • schopnosť pracovať samostatne ako aj v tíme • vodičsky preukaz skupiny B • zdravotná spôsobilosť a bezúhonnosť • vlastné auto Stručná charakteristika spoločnosti Medzinárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti výroby automobilov. Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Programovanie PLC cez STEP 7, diagnostika problémov Informácie o výberovom konaní Ak Vás táto pozícia zaujala, zašlite nám svoju žiadosť o zamestnanie spolu so životopisom (nutné v nemeckom alebo v anglickom jazyku) na e-mailovú adresu: entlassung-00.hort@ Adresa spoločnosti Briliant consulting, s.r.o. 92101 Banka
HTML5 webový programátor
Trvalá pracovná pozícia na plný úväzok. Výška platu od 2000 do 3500/mesačne podľa schopností a zručností. Znie pre vás práca z domu, flexibilná pracovná doba, cestovanie a práca z rôznych svetových destinácií podľa vašich predstáv? Naša firma Rocket Consulting so sídlom v anglicku hľadá do svojho týmu kompetentného front-end vývojára mobilných aplikácií so silnými skúsenosťami v HTML5 a CSS3 na prácu na množstve existujúcich a nových projektov. Ideálny kandidát bude mať dobré oko pre dizajn, ako aj solídne pochopenie osvedčených postupov pri vývoji front-endu a objektovo orientovaného programovania vo všeobecnosti. Okrem toho bude ideálny kandidát poznať BackboneJS, Bootstrap UI a bude schopný pracovať samostatne, rovnako dobre ako v tíme. Hlavné zodpovednosti: - Údržba a zveľaďovanie našich existujucich HTML5 aplikácii - Vytváranie nových aplikácií HTML5 - Skvelá disciplína pre prácu na diaľku z domu Požadované zručnosti: - JavaScript ES6 - JQuery - BackboneJS - Cordova/Phonegap - Bootstrap UI - Wepack - Git Vítané zručnosti: - VueJS, React, AngularJS - Android - iOS (Objective C) - Java - SAPUI5 - SAP BTP - NodeJS - TypeScript Vaše CV prosím zasielajte na: peter.hrebik@
TECHNIK BEZPEČNOSTNÝCH A IT SYSTÉMOV
Druh pracovného pomeru plný úväzok, živnosť Termín nástupu ihneď Mzdové podmienky (brutto) 1 100 - 1500 EUR/mesiac pri TPP mzda je závislá od miery odbornosti uchádzača. Možnosť práce aj na živnosť NÁPLŇ PRÁCE, PRÁVOMOCI A ZODPOVEDNOSTI Montážne a servisné práce na kamerových a zabezpečovacích systémoch. Správa a oprava počítačov a sietí. Budovanie optických a metalických sietí pre kamerové systémy ale aj počítačové siete. Práce sa vykonávajú aj vo výškach (rebrík a montážna plošina). Elektroinštalačné práce pri inteligentných elektroinštaláciách. ZAMESTNANECKÉ VÝHODY, BENEFITY - pravidelné odmeny za výkon - mobilný telefón - pružný pracovný čas - rôzne zamestnanecké benefity VZDELANIE V ODBORE elektrotechnika odborná spôsobilosť elektrotechnika min § 21 vyhl. MPSVaR SR č. 508/2009 Z.z JAZYKOVÉ ZNALOSTI Anglický jazyk - Začiatočník (A2) VODIČSKÝ PREUKAZ B OSOBNOSTNÉ PREDPOKLADY A ZRUČNOSTI - analyzovanie a riešenie problémov - pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti) - komunikácia (jednanie s ľuďmi) - technická gramotnosť INFORMÁCIE O VÝBEROVOM KONANÍ V prípade záujmu o pracovnú pozíciu posielajte Vaše životopisy na emailovú adresu info@ V prípade doplňujúcich otázok nás kontaktujte na tel.