bazár, predaj, inzercia, predám

PROGRAMOVATEĽNÝ IZBOVÝ TERMOSTAT COMPUTHERM Q7

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

COMPUTHERM Q7 izbový termostat s prevádzkovým za­pínaním je vhodný na reguláciu väčšiny kotlov a klimatizačných zariadení predávaných na Slo­vensku. Je možné ho pripojiť ku ktorémukoľvek plynovému kot­lu disponujúcemu prípojkou na izbový termostat s dvojitým ve­dením alebo ku klimatizačnému zariadeniu nezávisle od toho, či tento disponuje 24 V alebo 230 V prevádzkovým napätím. Prístroj je možné naprogramovať individuálne podľa Vašich potrieb tak, aby sa vykurovací (chladiaci) systém vo Vami požadovanom čase a na Vami požadovanú teplotu spustil a Váš byt, kanceláriu vykúril (schladil) a okrem zabezpečenia pohodlia prispel i k zníženiu nákladov na energiu.
Zvlášť na každý deň v týždni je možné vytvoriť samostatný, od seba nezávislý teplotný program.
Možnosť nastaviť 1 pevný a 6 voľne voliteľných časov spínania za deň, pre každý z nich možno zvoliť ľubovoľnú teplotu.
4 rôzne možnosti na dočasnú modifikáciu teploty podľa programu: modifikácia teploty do začatia nasledujúceho programu, modifikácia teploty pre 1. až 9. hodinový úsek, modifikácia teploty pre 1. až 99. dňový úsek, modifikácia teploty do nasledujúceho manuálneho nastavenia
Možnosť voľby citlivosti spínania
Kalibrácia vnútorného teplomera
Jednoduché prepínanie medzi režimami chladenia a vykurovania
Funkcia na ochranu čerpadla
Podsvietenie displeja
Zámok klávesnice

možnost poslat na dobierku +3,- €

kontakt email, mobil, SMS,

po kliknuti na ... Jimy... sa zobrazi cela ponuka

PROGRAMOVATEĽNÝ IZBOVÝ TERMOSTAT COMPUTHERM Q7
Podobné inzeráty
Predám dotykový termostat Salus ST 620s
Programovateľný izbový termostat SALUS ST 620 s dotykovým displejom a intuitívnym ovládaním SALUS S-Series ST 620 jedinečný termostat s unikátnym dotykovým ovládaním, vďaka ktorému zvládnete veľmi jednoducho termostat naprogramovať a nastaviť požadovanú teplotu. je týždenný programovateľný termostat, ktorý je vybavený 2 režimy programovania (režim 5 +2 alebo 7) s možnosťou až 6 rôznych teplôt pre každý deň termostat disponuje možnosťou proporcionálna kontrola a funkcií RCC, ktorá rádiovo kontroluje správne nastavený čas a nie je nutné meniť manuálne čas pri zimnom alebo letnom prechodu. tento typ termostatu je vzhľadom k svojmu širokému využitiu univerzálny programovateľný termostat vhodný na reguláciu všetkých typov kotlov, elektrických priamotopov, spína zariadenie od 0-230V s maximálnou záťažou 10A. Funkcia termostatu dva režimy programovanie (5 +2 / 7) až 6 rôznych teplôt pre každý deň režim dovolenka manuálny režim spánkový režim režim proporcionálny regulácia funkcia RCC - rádiové riadenie hodín podsvietený displej Technické parametre Rozsah riadenie teploty: 5-35 ° C Presnosť teploty: 0,5 ° C Spínanie: 0-230V, 50Hz, 10A Napájanie: alkalické batérie 2xLR6 Rozmery: 110 x 110 x 30mm (VxŠxH) Termostat je na riadenie podlahového kúrenia. Cena nového 100eur. Moja cena 60eur./ks Mám 5ks.
Solarny rozdielovy dvojity  termostat diferencialny
Predam rozdielovy solarny dvojity termostat . Jedna cast termostatu funguje ako rozdielovy termostat. Cize ak je teplota na solarny panely vacsia nez 5 stupnov nez je teplota na bojlery, tak termostat zopne obehovku. Obehovka beží dovtedy až kym sa obidve teploty vyrovnaju. Potom sa obehovka vypne. Druha, cast termostatu funguje tak ako bezny termostat. Cize nastavi sa na termostate teplota vody na bojlery. Ak je skutocna teplota nizsia, nez nastavena, tak termostat zopne rele. Toto rele moze zopnut vyhrevnu spiralu, obehovku k peci s pevnym palivom, alebo zopnut ohrev plynom. Termostat, obsahuje dve cidla, jedno na solarny panel a druhe do bojlera. Termostat obsahuje dva vystupne rele, jedno na obehovku k solarnemu panelu a druhe na zopnutie ineho zdroja tepla. napajanie 230V, presnost 1 stupna, hysterezia od 1 do 20,0 stupnov. rozsah merania od 1 do +99 stupnov spinanie zataze do 1000w (odporucam 100W) Cena : 37 € + 5 € postovne na dobierku Iba telefonujte : O 9 O 3 1 O 4 5 O 2 (volat mozte od 08:00-18:00 od pondelka do nedele aj sviatky)
Aluzan Wireless B-10 WiFi, bezdrôtový termostat. Nový
Aluzan Wireless B-10 WiFi, bezdrôtový programovateľný izbový termostat pre bezpotenciálové spínanie kotlov alebo elektrického vykurovania do 10 A Viac info na:
Bezdrôtový izbový termostat Protherm
Bezdrôtový izbový termostat Protherm Instat PLUS - bezdrôtový termostat vhodný pre všetky druhy plynových, alebo kondenzačných kotlov - umožňuje nastavenie až šiestich časových zón cez jeden deň - každej časovej zóne môžete priradiť vykurovaciu teplotu - termostat obsahuje proti mrazovú ochranu až na 200 dní - termostat disponuje detskou poistkou Ponúkam na predaj úplne nový a nepoužitý bezdrôtový izbový termostat značky Protherm s kompletným príslušenstvom a v originálnom balení. Možnosť vyzdvihnutia osobne alebo na dobierku. V prípade záujmu alebo nejakých otázok ma neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Telefonicky len Po - Pia od 7:15 do 15:45, v prípade že nebudem dvíhať mi pošlite SMS o čo by ste mali záujem a ja sa Vám ozvem. Tel.č.: alebo E-mail: miroslav@ alebo info@
Internet Thermostat  Salus iT 500
Predám bezdrôtový digitálny termostat, ovládaný s PC alebo telefónom,popis v linku. Stav noveho.
Wifi termostat - ThermoControl TC910RF-Wifi
Predam tento cisto novy wifi termostat. Termostat je este v zaruke s blockom. Viac info: TC 910RF-WIFI je bezdrôtový Wi-Fi termostat, ktorý umožňuje úsporné a ekologické riadenie akéhokoľvek typu vykurovania. Vyznačuje sa prehľadným menu a množstvom užitočných funkcií. Ovládanie termostatu je jednoduché a umožňuje prispôsobiť cyklus vykurovania dennému rytmu užívateľa. Vstavaný modul Wi-Fi umožňuje diaľkové ovládanie vykurovacieho systému pomocou smartfónu alebo tabletu – prostredníctvom aplikácie ENGO Smart. Užitočnou funkciou aplikácie je napríklad zobrazenie stavu spínačov prijímača, ktorý je pripojený ku kotlu. Balenie obsahuje: termostat (TC 910TX-WIFI), prijímač termostatu (TC 910RX-WIFI) a stojan. Zariadenia sú spárované z výroby.