bazár, predaj, inzercia, predám

Projekt Rodinného domu, gáráž, sklad, chatka...

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Ponúkam projektovanie a 3D vizualizáciu Rodinného domu, garáž, sklad, chatka na vydanie Stavebné povolenie.

Projekt Rodinného domu, gáráž, sklad, chatka...
Podobné inzeráty
PROJEKT_PROJEKTOVÁ DOKUMENTÁCIA_3D VIZUALIZÁCIA
PROJEKT_PROJEKTOVÁ DOKUMENTÁCIA_3D VIZUALIZÁCIA Ponúkam kompletné vypracovanie projektovej dokumentácie pozemných stavieb: - rodinný dom, bytový dom, jednoduché a drobné stavby (chaty, byty, oporné múry, ploty...) Stupne projektovej dokumentácie: ŠTÚDIA PROJEKT PRE STAVEBNÉ POVOLENIE REALIZAČNÝ PROJEKT REKONŠTRUKCIA PROJEKT SKUTOČNÉHO VYHOTOVENIA STAVBY 3D VIZUALIZÁCIA INTERIÉRU A EXTERIÉRU PROJEKT RODINNÉHO DOMU na stavebné povolenie je dodávaný vrátane: - statického posúdenia - požiarneho posúdenia - teplotechnického posúdenia Taktiež Vám viem zabezpečiť projekt zdravotechniky, vykurovania, plynofikácie, elektriky a rozpočet. Cena projektu je individuálna (závisí od veľkosti domu, druh pozemku...) Po dodaní podkladov Vám spracujem cenovú ponuku na projekt.
Ateliér M - Ivona Dlábiková, architektúra, 3D, interiér
Ponúkam návrhy interiérov bytov, domov, občianskych stavieb, rekonštrukcií aj návrhy celých budov a záhrad. Robím aj štúdie novostavieb rodinných domov a z nej sa dá prejsť na vypracovanie dokumentácie pre stavebné povolenie, kde zabezpečím a konzultujem aj projekty od ostatných profesií (statika, elektro, zdravotechnika, energetický posudok atď.). Návrhy sú prezentované architektonickou štúdiou s 3D vizualizáciami, kresbami, pôdorysom, pohľadmi - dokumentáciou so základnými rozmermi. Výsledné podklady obsahujú aj jednoduchú schému elektrických rozvodov - svetlá a vypínače, ktoré sú aj v 3D návrhoch. Priestor si zameriam, narysujem a konzultujem s klientom jeho predstavu ako by to malo vyzerať. Pracujem od roku 2016 a mám za sebou okolo 50 realizácií, z ktorých niektoré prikladám ako fotky alebo vizualizácie. Orientačná cena je od 4-10 eur za meter štvorcový, záleží od náročnosti a typu priestoru. Viac informácii poskytnem cez telefón alebo email ivona.dlabikova@ ďalšie práce sú na stránke Orientačné ceny za tieto návrhy sú (ale ceny sa stanovujú individuálne po konzultácii čo konkrétne sa má robiť): Vizualizácie a návrh obývačky s kuchyňou: 200-300e, záleží od veľkosti priestoru a náročnosti projektu (návrh obsahuje verzie ktoré vopred skonzultujeme, vizualizácie s osvetlením, materiálmi, pôdorysy a rezy s rozmermi, v cene je aj zameranie a cesta na miesto stavby, ale vieme sa dohodnúť aj cez internet) Návrh fasády domu: 200-300e (v cene je osvetlenie fasády, materiály, verzie fasády, zameranie, konzultácie...) Vizualizácie a návrh interiéru bytu, rozmery, zameranie: 500 - 1000 e (interiér je časovo náročný na vypracovanie projektu, kótujú sa nábytky, vypočítava sa plocha obkladov, dlažieb, vyberajú sa materiály, osvetlenie, priestor často zameriavam pretože plány sú staré alebo nepresné, vizualizácie robím vo viacerých variantách po dohode s klientom, projekt sa v priebehu práce mení viackrát až kým sa dosiahne harmónia) vizualizácie a návrh interiéru rodinného domu: 500 - 1000 e Štúdia novostavby rodinného domu: 600 - 1500 e podľa veľkosti objektu (v cene sú konzultácie a verzie vizualizácií stavby, obhliadka miesta stavby, potom sa dá prejsť priamo na dokumentáciu pre stavebné povolenie ktorú nacením a viem zabezpečiť podklady aj u ostatných profesií) Vopred väčšinou beriem zálohu 30% z ceny. #navrh interieru #3D #vizualizacie #architektura #projekt #podorys #dokumentacia #studia #studio #schody #kuchyna #kuchynska #linka #kupelna #wc #dom #rodinny #stena #nabytok #led #lampy #osvetlenie #svietidla #zahrada #stavebne #povolenie #konstrukcia #drevo #podlaha #kresba #perspektiva #projektant #byt #altanok #bazen #detske #ihrisko #izba #zrkadlo #satnik #strecha #stavebne #povolenie #Žilina #architekt #statika #profesie
Projekty domov
PROJEKTY RODINNÝCH DOMOV Nakreslím projekt rodinného domu, garáže, oporné múry, sklady, prístrešky, oplotenia a iné Kompletná projektová dokumentácia pre územné a stavebné povolenie. - zakreslenie existujúceho stavu - projekt pre kolaudáciu - projekt pre ohlásenie drobnej stavby - prípojky elektriky, vody, kanalizácie a plynu, statika, posudky, inštalácie, kúrenie, zdravotechnika, požiarna ochrana, rozpočty, tepelnotechnické posudky, projekty vjazdu, vizualizácie. Vybavenie stavebného povolenia na kľúč- potrebné žiadosti, vyjadrenia, papierovačky k vydaniu stavebného a územného povolenia. Stavebný dozor, rozpočty.
projekt pre stavebné povolenie
V našej projekcii robíme projekty novostavieb rodinných domov na mieru. Projekt Vám vieme vyhotoviť ako pre územné tak aj stavebné povolenie. Zaoberáme sa aj rekonštrukciami rodinných domov, prístavieb k rodinným domom kde je treba projekt pre stavebné povolenie, legalizáciu stavby alebo skutočné vyhotovenie stavby. Keďže v projekcii robíme aj priemyselné projekty, poprípade zateplenia bytoviek, polyfunkčné objekty (spomeniem naše najznámejšie projekty ako sú pokladne a D-čková hala v Inchebe, senior dom Márie Terézie v Holíči...), vieme Vám vypracovať kompletnú projektovú dokumentáciu aj na tieto stavby. Robím ohlásenie drobných stavieb ako sú garáž, prístrešok, zastrešenie terasy, altánky. lenka.baumgartnerova@ tel.
Stavebné,murárske práce,rekonštrukcia,zateplenie,autodoprava
Ponúkame komplexné služby v oblasti STAVEBNÍCTVO a STAVEBNÁ ČINNOSŤ: MUROVANIE, BETONÁRSKE PRÁCE, STAVEBNÉ PRÁCE - stavba domu, stavba základovej dosky, murárske práce, výstavba múrov, stropu, betonáž, šalovanie, potery, omietky, maľovanie stien a iné. REALIZÁCIA STAVIEB, STAVBA DOMU, REKONŠTRUKCIA BYTU ZATEPLENIE DOMU - zateplovacie práce, zateplenie fasád, obvodových stien, izolácie a pod. INTERIÉROVÉ PRÁCE - REKONŠTRUKCIE INTERIÉROV - napr. rekonštrukcia kúpeľne, bytového jadra, montáž sadrokartónu, potery, stierka a pod. OBKLADY - OBKLADAČSKÉ PRÁCE - pokládka obkladov, dlažieb, plávajúce podlahy alebo parkety. MAĽOVANIE STIEN - MALIARSKÉ A NATIERAČSKÉ PRÁCE - maliari, maľovky izieb, stierka a pod. EXTERIÉROVÉ PRÁCE - napr. stavba, rekonštrukcia plotu, zamková dlažba, obklady, spevnené plochy-parkovisko, terénne úpravy, a pod. NÁKLADNÁ AUTODOPRAVA - VYKLÁPAČE Tatra - preprava stavebného materiálu, rozvoz, odvoz a dovoz štrku, kameňa, makadamu, zeminy, suchý betón, drevo, sypké materiály a iné... DOPRAVA A PREDAJ SYPKÝCH alebo PEVNÝCH STAVEBNÝCH MATERIÁLOV OD 0,5.tony DO 25.ton! POĽNOHOSPODÁRSKE KOMODITY - kukurica, cukrová repa, obilniny, krmivá, hnojivá... - ĎALŠIE DRUHOV MATERIÁLOV ako napr. pevné palivá, odpady, paletový materiál, prírodný materiál a iné... AUTODOPRAVA, VÝKOPOVÉ, ZEMNÉ, TERÉNNE, BÚRACIE, STAVEBNÉ PRÁCE - UNC nakladač, BAGER napr. Výkopové práce pre inžinierske siete (plynovody, vodovody, kanalizácia), prípravné práce pre stavby,výkop základov rodinného domu, kopanie bazénu, šachty, plotu, jazierka a iné... Úprava terénov a vodných tokov, oprava cestných komunikácií, chodníkov, vyrovnávanie, planírovanie a úprava svahovitého terénu, pozemkov a záhrad stabilizácia zeminy, rozhrňanie štrku, zeminy, zavážka základov RD, vytrhávanie starých kmeňov stromov a iné... Demolačné a búracie práce, likvidácia objektov, stavieb, búranie rodinného domu, garáže, skladu...- búracie kladivo - zbíjačka, vibračná doska, noha, žaba, mixovacia lopata - výroba betónu lyžicou - betónovanie. KONTAJNEROVÁ PREPRAVA A SLUŽBA - kontajnery 2m3, 4m3, 6m3, 10m3 až 15m3, 20m3, 35m3!!! PRENÁJOM A PRISTAVENIE KONTAJNEROV na rôzny odpad alebo stavebný materiál- štrkopiesky, zemina, kamenivo a iné. ODVOZ, LIKVIDÁCIA, ZNEŠKODNENIE A PREPRAVA ODPADU - kontajnery na odpad Ceny: dohodou Tel.
Nosníky H20 Prešov, stropné debnenie
Na predaj nové stavebne tregre H20, v ponuke všetky dlzky nosníkov. Ihneď k odberu 1.2, 2.45, 2.6, 2.9.,3.9 H20 nosníky Na predaj nové dosky 3S dosky žlté 500x2000mm hrúbka 21mm,stavebne stojky, trojnozky, hlavice, -komplet stropne debnenie na prenájom a predaj. -V ponuke fasadne lesenie Sklad Siroke Info smolenbau@ -po dohode dovoz az k Vam -STROPNE DEBNENIE SIROKE PRENAJOM-PREDAJ -VSETKO PRIAMO OD VYROBCU Viac info smolenbau@ - POZYVAM NA DALSIE NASE INZERATY , PONUKAME DALSIE CASTI DEBNENIA A SIROKY SORTIMENT DOPLNKOV K DEBNENIU PREDAJ NOVE DOSKY OKUTE AJ KLASIKA 3S DOSKA 200ks V akcii rozmer 500x2000cm hrúbka 21mm, v našej ponuke novinka preglejky dosky 2500x1250 breza alebo topoľ. VŠETKO SKLADOM SIROKE Na predaj nove trojnozky / pavúky ku stavebným stojkam K tomu hlavice stvorcestne tregre H20 všetky dlzky, dosky 3S šalovacie dosky, stavebne podpery 3m, 3.6m. Na predaj komplet cely systém debniaci systém box 100m2/200m2. Možnosť prenájmu stropneho debnenia a stenoveho debnenia, moznost dovozu až k Vám Sklad Siroke Info smolenbau@ Ponúkame na prenajom/predaj komplet systemove stropne debnenie. 5 dielny system doka , 3S dosky, tregre H20,H16, stojky, hlavice, trojnozky. Na predaj nové 3S dosky rozmer 500x2000cm hrúbka 21mm, brezová alebo topolova preglejka rozmer 1250x2500mm hrúbka 21mm, Tregre H20 všetky dlzky, stojky stavebne 3m, 3.6m , trojnozky , hlavice, pavúky. Príslušenstvo k debneniu žabky, svorky, odformovaci olej, srubtyce, matice. -cenova ponuka na počkanie -možnosť dopravy až k Vám -Sklad Široké -Info mail smolenbau@ -pozývam na ďalšie naše inzeráty STROPNE DEBNENIE NA PRENAJOM AJ PREDAJ. TREGRE H20 DEBNIACE PODPERNE STOJKY 3M. 3.6M (STAVEBNE SALOVACIE PODPERY) ,TREGRE, NOSNIKY, DOSKY, HLAVICE, TROJNOZKY (PAVUKY) MOZNA DOPRAVA VYCHODNE SLOVENSKO Pozývame na ďalšie naše inzeráty CENOVA PONUKA NA POCKANIE - NAJLEPSIE CENY + možnosť dopravy až k vám východné Slovensko. Tovar u Vás na druhy deň!!! Kontakty : ➡️➡️➡️debnenie Široké Email smolenbau@ Email smolenbuilding@ VIAC INFO Mobil Sklad 7