bazár, predaj, inzercia, predám

projektor, čitačka textu MEOPTA Epirex 19x19h

Kategória: Ostatné

Meopta Epirex
projektor, čitačka textu MEOPTA Epirex 19x19h
Podobné inzeráty
Premietacka Meopta Epirex 2A
Predam premietacku citacku textu Meopta Epirex 2A. Plne funkcna. Optika cista. Zbierkovy stav.
3D projektor na mobil.  12 palcov. Univerzalny
Univerzalny opticky projektor na mobil. Ak mate mensi telefon, nevadi. Staci pouzit tento projektor, ktory vam zvacsi obraz na 12 palcov. Idealny na cestovanie, do vlaku, na chatu, kempu...Vhodny aj ako darcek pre dochodcov, ako stojan na mobil a citanie textu na mobile.
Meosix color meopta
Dobrý deň, predám Meosix color meopta analizátor farieb a Meosix meopta ,používané ako pomôcka ku zväčšováku pri spracovaní fotografií v komore. Stav zachovalý bez dalšieho príšlušenstva a návodu
6x Meopta Objektívy do mikroskopu TOP STAV
6x Meopta Objektívy do mikroskopu TOP STAV Sú ako nové v lepšom stave ich sotva niekde zoženiete. S originálními púzdrami. Optika čistá ako nová. Vhodné na mikroskopy Meopta zeiss pzo leitz leica nikon olympus atď... 6x, 10x, 20x, 45x, 60x, 100x UŽ PREDANÉ 100x Kus za 40e. Pošlem aj poštou. PÍŠTE na mail alebo sms.
Hudobný kolotoč nad postieľku - 3 v 1
Hudobný kolotoč pre ľahké zaspávanie aj zabavenie dieťaťa, ktorý ponúka 3 možnosti použitia: • hudobný kolotoč pre deti • nočné svetielko a projektor do postieľky • nočné svetielko a projektor na nočný stolík Svetelný projektor premieta na stenu či strop hviezdičky a jemne tak osvieti detskú izbu. Spolu s upokojujúcou melódiou pomôže vášmu dieťaťu v pokoji zaspávať. Vhodné pre deti od narodenia.
MINI PROJEKTOR
Predám MINI PROJEKTOR (veľkost ženskej ruky-viď foto) so statickým držiakom, ktorý sa dá jednoducho namontovať. Cez projektor je možné pozerať filmy, fotografie... Bol použitý 2x, takže je jeho stav 10/10. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom SMS. Osobný odber BB-BA.