bazár, predaj, inzercia, predám

Projekty požiarnej bezpečnosti

Kategória: Nové projekty

Vypracujem projekt protipožiarnej bezpečnosti stavby potrebne pre stavebné aj územné konanie, pripadne zmeny stavieb. Prepočet odstupových vzdialeností, únikových ciest apod..
Projekty požiarnej bezpečnosti
Podobné inzeráty
MILIONÁR: Posledný lukratívny pozemok v obci Mošovce, 5385m2
AstonReal Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj stavebný pozemok o rozlohe 5385m2 v tichej časti obce Mošovce neďaleko mesta Martin a Turčianske Teplice. Ide o lukratívny pozemok ktorý bol vyrovnaný, obkopaný, upravený a určený na výstavbu rekreačných domov, apartmánového domu, chát alebo rekreačného strediska. Na pozemku sú dokonca zapustené betónové piliére, ktoré boli pripravené na výstavbu rekreačného strediska. TAKÝTO POZEMOK UŽ NENÁJDETE! Pozemok sa nachádza sa na rovine v tichej lokalite s inžinierskymi sieťami a nefrekventovanou prístupovou cestou. Konkrétna parcela sa nachádza v intraviláne a je zahrnutá v územnom pláne obce. Bonusom je hlavne výhodná poloha a strategická lokalita. Na pozemku sa nachádza aj vlastná voda, vyviera tu nemrznúci prameň, ktorý by mohol poslúžiť aj na iné developerské projekty. Pozemok je vhodný pre developera. Výhody pozemku: • Lukratívna poloha v blízkosti Martina a Turčianskych Teplíc • Súkromie a rovinatý pozemok pripravený na výstavbu • BONUSOVÁ INSIDE INFORMÁCIA pre nového majiteľa, ktorá stojí zato Pri serióznom záujme sa vieme baviť o dohode na cene! V prípade záujmu ma kontaktujte na hvizd@ | Dodatok k cene: Ponúknite Rozloha pozemku: 5385m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno Orientácia: juhovýchodná Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
MODERNÉ A NÍZKOENERGETICKÉ RODINNÉ DOMY - Radimov
GRAND-REALITY • EXKLUZÍVNY PROJEKT • LEN U NÁS • Ponúkame na predaj 3-izbové a 4-izbové novostavby rodinných domov typu „bungalov“ v stave hrubá stavba, s kuchyňou, jedálňou, samostatnou toaletou, kúpeľňou s toaletou, chodbou, terasou, garážou a dvomi stojiskami pre auto v obci Radimov (okres Skalica). Domy sa nachádzajú v novobudovanej lokalite. Ide o kvalitné domy s nízkymi nákladmi na bývanie, s vlastnou záhradou a krásnym výhľadom na okolitú prírodu. DISPOZÍCIA • Vstup do každého domu tvorí závetrie, chodba do tvaru „L“ s priestorom na vstavanú šatníkovú skriňu, jedno samostatné WC, jedna kúpeľňa s umývadlom, vaňou, sprchovým kútom a WC. Ďalej obývacia izba s jedálenskou časťou so vstupom na terasu a záhradu, prepojená s kuchynskou časťou. Z chodby je vstup buď do dvoch alebo troch obytných miestností (podľa typu domu). Každá miestnosť je so samostatným vstupom, z jednej spálne je vstup na terasu. Úžitková plocha domov je od 98 m2 do 108 m2 + terasa. Zastavaná plocha je od 130 m2 do 151 m2. Pred garážou je ešte jedno parkovacie miesto pre ďalšie auto zo zámkovej dlažby a pripravené ďalšie (tretie) parkovacie státie. Pred domami je predzáhradka s chodníkom. Každý rodinný dom má vlastnú prípojku vody, plynu, elektriny, plynové kúrenie a odpady do žumpy. V cene hrubej stavby je projektová dokumentácia, územné rozhodnutie, právoplatné stavebné povolenie, základová doska, obvodové múry, interiérové deliace priečky, strecha a strešná krytina, odkvapy a žľaby, ležatá kanalizácia. Ceny hrubých stavieb sú: typ A ➔ 104.500 € • typ B ➔ 102.000 € • typ C ➔ 99.500 € • typ D ➔ 101.500 € • typ E ➔ 95.500 € + cena za pozemok: ➔ pozemok č. 3 o výmere 642 m2 • cena: 28.890 € ➔ pozemok č. 4 o výmere 617 m2 • cena: 27.765 € ➔ pozemok č. 6 o výmere 665 m2 • cena: 29.475 € Bungalov je cenovo dostupný. V tejto cene je dom v stave hrubá stavba, dokončenie podľa vašich predstáv, alebo vám dom dokončíme. Vybavíme za vás všetky potrebné doklady na stavebnom úrade a katastri, projekty, ušetríme váš čas. Taktiež vybavíme financovanie, právny servis, kolaudáciu, a to všetko bezplatne. Rodinný dom je po dohode možné aj dokončiť a skolaudovať. Viac informácií v našej realitnej agentúre. SME ZMLUVNÝM PARTNEROM INVESTORA PROJEKTU. KLIENT NEPLATÍ PROVÍZIU RK. ➔ Pôdorysy všetkých typov bungalovov, informácie o lokalite, financovaní a ďalších podrobnostiach nájdete na ➔ bit.ly/projekt-radimov ➔ Video ➔ bit.ly/grand-youtube Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Bc. Dáša Vlková, RSc.
Projekt rodinného domu Promiprojekt
Predám projektovú dokumentáciu moderného rodinného domu Laguna 446, úžitková plocha 149,20m2