bazár, predaj, inzercia, predám

Promax 4 + vybavenie TKR (nové nepoužité)

Kategória: Ostatné audio video

Predám vybavenie káblovej televízie:
merací prístroj Promax 4
Blankom SKU 512 2ks
Blankom SKU 412
Blankom SKU 312
odbočovač PTO 11 71 ks
vysokofrekvenčný zosilňovač VFTECH VFZ S4534P 2 ks
vysokofrekvenčný zosilňovač VFTECH VFZ D5534P 2 ks
+ ďalší inštalačný materiál
Promax 4 + vybavenie TKR (nové nepoužité)
Podobné inzeráty
Predam nove, nepouzite dvd cvicenie s Hankou Kynychovou
Predam nove, nepouzite dvd - cvicenie s Hanka Kynychová. Spolu za 3€. Osobne v BA alebo postou (plus postovne + platba vopred na ucet).
Predám nepoužité a zabalené Blu-ray BD Je to komplikované
Predám nové, nepoužité a zabalené Blu-ray BD film: Je to komplikované (Nejako sa to komplikuje, Nějak se to komplikuje, It's Complicated). Blu-ray obsahuje Cz jazyk. Hrajú: Alec Baldwin, Meryl Streep, Steve Martin ... Cena je 4,50 € (osobný odber) + 3 € (dobierka). Po dohode je možnosť dovozu po trase Púchov-Pov.Bystrica-Bytča-Žilina. Inzerát platí do zmazania.
Kryty na konc. tranzistory,indikácie výkonu TESLA AZK..
Kovové nepoužité originálne kryty s vetraním na koncové výkonové tranzistory,používané v zosilňovačoch TESLA - napr.AZK 221,/2e/kus,-kryt je určený pre ochranu konc.tranzistorov montovaných na chladičoch z vonkajšej strany zosilňovačov pred skratovým alebo mechanickým poškodením,pätice pre operačné zosilňovače kruhové s pozlátenými kontaktmi-väčšie množstvo s každého typu uvedeného materiálu. -Originálne nepoužité LED indikácie výstupného výkonu pre zosilňovače TESLA AZK220/2 x 200W/-osadené 25e/kus,neosadené 10e/kus -Neosadené indikácie výkonu pre zosilňovače TESLA A2400/AZK240/2 x 400W-15e/kus-/SMS NIE/
Bezpečnostné kamery 2Mpix-4x a káble BNC-4x (nepoužité)
Ponúkam na predaj nepoužité bezpečnostné kamery a káble ku kamerovým systémom.Dôvod predaja:neboli použité(vyostali z montovania). Mám v ponuke: 2x kameru LBM24AD200FE - 2Mpix AHD 2x kameru APTI-H50PC2-28W - 2Mpix AHD 4x BNC kábel - 20m Cena spolu 75 eur. > Kontakt: > Tel. číslo : > E-mail : patopogranyi@ > Alebo dole cez formulár
Nepoužité ramienko pre gramofon Tesla HC 07
Pôvodné zatial nepoužité.
Predám LNB, single, twin a quad
- Predám single nové LNB Opticum, nepoužité, doklad o kúpe je možné predložiť. Cena 3,50 euro kus, k dispozícii 3 kusy (obr.1) - Predám twin LNB ALPS, vhodné do multifeedov ale aj ako samostatné LNB k satelitnej parabole, LNB je mohutnejších rozmerov ako klasické LNB, na predaj sú tri kusy, jeden mierne poškodený, avšak plne funkčný, minimálne použitie cena 12 euro kus, prípadná dohoda (obr.2) - Predám dva kusy, nové LNB Quad /4 samostatné výstupy/, LNB sú nové, prípadne viem predložiť faktúru o zakúpení.Cena 10 euro kus (obr.3)