bazár, predaj, inzercia, predám

Protherm

Kategória: Ostatné - biela

Ponúkam zostavu plne funkčného14kw elektrického kotla a bojlera 115l Protherm Aqua Complet B120S.Zostava bola servisovaná a okrem ohrevu vody vie zohrievať podlahovku,alebo radiátory.Komplet predávame včetne materiálu na zapojenie.Len osobný odber.Aktuálne do zmazania.
Kontakt:Martin
Protherm
Podobné inzeráty
KOTOL PROTHERM
Predám funkčný kotol značky Protherm VP80. Cena je 120 EURO. + dohoda. Kotol sa nachádza v Prešove.
Predám koleno dymovodu Protherm
Predám nové koleno dymovodu protherm - nepasovalo na môj kotol. Uprednostňujem osobný odber v Partizánskom ale pošlem aj na dobierku (po úhrade poštovného vopred na účet).
NOVÝ PROTHERM ZÁSOBNÍK FE 120 BM
Nový nerozbalený PROTHERM ZÁSOBNÍK STACIONÁRNY FE 120 BM Nový nikdy neotvorená krabica, dôvod - nevošiel sa mi do TM - zabudol som na rozdelovač kúrenia ..musel som kúpiť menší zásobník.. Doklad mám o kúpe samozrejme... Bližšie tech. info viď výrobca na stránke .. Som zo ZA.. Cena heureka: min. cez 670 eur .
Plynový kotol Protherm 25 koo -A/1 - používaný, funkčný
Predám používaný kotol, funkčný - len keď sa zapne mierne hučí čerpadlo.
Plynový kotol
Plynový závesný nízkoteplotný (klasický) kotol pre kúrenie Protherm Tiger 24 KOZ, ohrev TUV so vstavaným 45l zásobníkom.Plne funkčný dôvod predaja výmena za nový kondenzačny odber osobný
Protherm pog19
Predam plynovy prietokovy ohrievac vhodny na diely alebo opravu , pravdepodobne zly generator napatia Cena dohodou ponuknite