bazár, predaj, inzercia, predám

Pršiplášť pre vozičkára s prekrytím topánok Rolko-rainPRO

Kategória: Zdravie a krása

Predám novú ani raz nepoužitú pláštenku na invalidný vozík z nepremokavého vonkajšieho materiálu a vnútornej sieťovanej tkaniny s prekrytím topánok.
Rolko-rainPRO active chráni pred vetrom a dažďom.
Obojstranný zips sa dá ľahko otvárať a zatvárať z oboch strán, vnútornej aj vonkajšej.
S rukávmi, s prekrytím na ochranu brady, kapucňa so šnúrkou na utiahnutie, v spodnej časti prekrytie topánok.
Výrezy na rúčky vozíka a fixačné popruhy.
Súčasťou sú aj reflexné prvky a vnútorné vrecká.
Veľkosť: univerzálna
Predná dĺžka: 150 cm
Zadná dĺžka: 54 cm
Možný len osobný odber v Bratislave – Vrakuňa (neposielam poštou ani kuriérom).
Cena: 65 EUR
Kontakt: 0948 477 867
Pršiplášť pre vozičkára s prekrytím topánok Rolko-rainPRO
Podobné inzeráty
Plošina ZŤP
Predám plošinu na invalidný vozík. Demontovaná. Málo používaná. Vhedné pre menšiu aj väčšiu dodávku, mikrobus na prepravu vozíčkara. Jednoduchá montáž.
Zdvíhaciu plošinu ZŤP
Predám plošinu pre vozíčkara s kompletnou dokumentáciou. Málo používaná (2018). Posledný rok vôbec. Plne funkčná, možnosť odskúšania pred demontážou.
Deodorant antiperspirant pre nohy a sprej
Deodorant antiperspirant pre nohy, ochrana proti potenia, proti vône a sprej do topánok, cena spolu 5€.
Vankúšiky proti poteniu 14 ks, veľ. L
Účinná ochrana pred fľakmi od potu alebo dezodorantu, ako aj proti nepríjemnému pachu. Efektívny a diskrétny prostriedok proti silnému poteniu. Nalepia sa jednoducho na oblečenie a absorbujú pot. Zabezpečia vám príjemný pocit po celý deň a vy si už nemusíte robiť starosti o oblečenie. Pre celodennú ochranu pred potením. Jednoduché použitie – stačí nalepiť. Diskrétne a stabilné. Výsledok: žiadne fľaky a príjemný pocit ochrany. Návod na použitie: Odstráňte ochranný papier zo zadnej strany vankúšika. Nalepte vankúšiky stredom cez vnútorný diel rukávového švu. Špička zárezu ukazuje smerom k prsiam. Ak by vankúšik nesedel dobre, odlepte ho a nalepte znova. Ak by sa oblečenie počas lepenia nariasilo, potiahnite látku jemne oboma rukami od seba a vyrovnajte ju. Vankúšik môžete po nosení jednoducho odstrániť. Dermatologicky testované. Veľkosť L, s rozmermi 90 x 145 mm. 2 vankúšiky som použila, v balení zostalo ešte 12 ks vankúšikov proti poteniu. Cena za balenie: 1,80 eur. Pozrite aj ostatné moje inzeráty, množstvo kvalitných vecí za zlomok ich pôvodnej ceny. V druhom inzeráte mám aj pohodlné mäkkučké gélové vankúšiky pod päty Balea /vložky do topánok/.
Sady a produkty AVON
Ponukam na predaj nasledovne produkty a sady znacky AVON: 1 - Planet Spa Thai Lotus Flower Spa set (cistiaca maska na plet, telove sufle, pena do kupela) 2 - Planet Spa Pamper Treasures Collection (telovy piling, telovy hydratacny krem, krem na ruky a nohy) 3 - Planet Spa Relaxing Provence Spa (levandulovy krem na ruky x2) 4 - Foot Works Party Survival Set (upokojujuci deodoracny sprej na nohy, tycinka proti otlacaniu obuvi, gelove vlozky do topanok) 5 - Planet Spa Hand and Foot Treatment (piling na ruky a nohy, krem na ruky a nohy, sada na manikuru) 6 - Planet Spa Purifying Face mask (levandulova cistiaca maska na tvar) Vsetko je nove, nepouzivane, rozbalene len kvoli foteniu. Predavam vsetko spolu, k tomu este pribalim darcek - maska, slapky a tasticka. Len volat. Postovne podla sposobu dorucenia.
Profi masážna pištoľ BeautyRelax Kineticforece 30 rýchlostí
Predám čisto novú profesionálnu masážnu pištoľ BeautyRelax Kineticforece s ktorou si urobíte rovnaké pohodlie ako v masážnom salóne! Nielenže vám pomôže uvoľniť stuhnuté svaly a stimulovať krvný obeh - pravidelnou masážou dokonca zlepšíte celkový stav vášho svalového tkaniva! V balení nájdete 6 vymeniteľných hlavíc, každá pre iný druh masáže. Vibrácie si môžete nastaviť do 1 po 30. Variácií masáže tak bude pre každého dostatok, rovnako tak ako možností zamerať sa na obzvlášť bolestivé miesta. Štandardná guľatá hlavica je vhodná pre všetky svalové skupiny, v balení ale navyše nájdete plochú násadku pre väčšie svaly a citlivé miesta, špičku pre tlak na špecifické miesto a rozdvojený nadstavec v tvare U na krčnú chrbticu. V jednom kompaktnom prístroji sa tak skrýva kompletný arzenál na plnohodnotnú masáž celého tela! - svalová vibračná masážna pištoľ pre úľavu od bolesti - vhodná pre športovcov na uvoľnenie svalstva po cvičení - zmierňuje bolesť a stuhnutosť svalov, zvyšuje krvný obeh a zlepšuje zdravie mäkkých tkanív tela - stačí 15min denne na udržanie zdravého životného štýlu - 30 rýchlostí - 6 rôznych nadstavcov (rôzne tvary a veľkosť) - digitálny displej a dotykové ovládanie - s údermi až 3200 za minútu, masíruje sval až do hĺbky 12mm - praktické puzdro pre ľahký prenos - certifikácia TÜV, CE v EÚ Batéria: 16,8V Li-ion 2500mAh (nabíjacia) Výdrž batérie: 4 hod (na jedno nabitie) Doba nabíjania: 3 hod Frekvencia: 1200 - 3300 ot./min Zdvih: až 12 mm Výkon: 60 W Hlučnosť: 38 dB (veľmi tichý chod) Hmotnosť: 1010 g Rozmery: 24 x 17 x 6.5 cm Masážne nadstavce: zaguľatený štandard - na všetky svalové skupiny zaguľatený plochý - pre väčšie svaly a citlivé miesta úzky plochý - okolie chrbtice tvar palcovitý - pre uvoľnenie menších svalov rozdvojený - na masáž krčnej chrbtice tvar kužeľa - zameranie na špecifické miesta Balenie: masážna pištoľ, 6ks masážne hlavy, sieťová nabíjačka, 2ks náhradné tesnenie, užívateľská príručka, praktický prenosný kufrík Ak máte záujem, píšte cez kontaktný formulár, prípadne volajte alebo SMS Cena 69€ + poštovné, alebo osobne v ZH