bazár, predaj, inzercia, predám

psík s ovládačom štekajúci

Kategória: Hračky

na baterky, vydáva zvuky a pohybuje sa
psík s ovládačom štekajúci
Podobné inzeráty
Detský kufor na kolieskach,psík v tme svietia očká
Zoberte svojho nového modrého kamaráta na prechádzku! V jeho brušku sa nachádza úložný priestor a preto tento zábavný štekajúci psík poslúži aj ako detský kufrík, či odrážadlo s nosnosťou 50kg. Dodávaný je s odnímateľným ramienkom ktorý v spolupráci s kolieskami prispieva k ľahkej manipulácii. Modrý psík sa stane ideálnym domácim zvieratkom pre deti od dvoch rokov. A ktovie, možno ho jedného dňa nahradí skutočné šteniatko... Hračka je vhodná pre deti od 2 rokov.
Hovoriaci psík od Fisher Price
Predám nepoškodenú, používanú, funkčnú plyšovú interaktívnu hračku vhodnú pre deti od 6 do 36 mesiacov. Cena novej 29, teraz 15 Eur. Tento psík sa postará o to, že učenie bude jedna veľká zábava. Keď sa dieťa svojho štvornohého kamaráta dotkne, zareaguje psík tak, že hneď spustí veselé pesničky a frázy, ktoré sa dieťa učí. Základné slová, časti tela, pestrý výber pesničiek, zvukov a krátkych viet. Špecifikácia Hračka rozpráva veľmi kvalitným, zrozumiteľným slovom slovensky. Hračka rozvíja jemnú motoriku a detské zmysly. Funguje na 3× AA batérie. Psík je vysoký 33 cm.
Psík na tlačenie so zvukom a svetlom
Psík na tlačenie so zvukom a svetlom Psík na tlačenie s tyčou. Psík je na tlačenie pri stačeni gombíkov svieti a vydáva zvuky zvieratiek alebo hrá rôzne melódie. Cena : 10,00€ Posielam poštou podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty KUK MÔJ PROFIL DARINA DADA HOLÚBKOVÁ ????????????✈️???????? RÔZNE INÉ HRAČKY
Stekajuci a chodiaci pes
Poslem postou.
Plyšový spievajúci psík
Predám milého plyšového spievajúceho psíka na baterky. Psík počas spevu hýbe labkou do rytmu. Psík spieva Americkú pieseň. Hračka bola ako dekorácia na poličke.
Magneticky labyrint psík
Magnetický labyrint psik, cena: 10€ v dobrom stave Hape magnetický labyrint psík  omôžete psíkovi Pepemu vyriešiť tento hlavolam? Zábavná magnetická hra pre najmenších umožní deťom zdokonaliť si jemnú motoriku, koordináciu pohybov, ale aj fantáziu a predstavivosť. Táto hračka pre dievčatá aj pre chlapcov od 24 mesiacov pozostáva z labyrintu, guľôčok a magnetického pera, pomocou ktorého treba guľôčky labyrintom viesť až do cieľa. Táto kompaktná hra je tiež ideálnou voľbou na cesty a dovolenky. Materiál: drevo, PMMA