bazár, predaj, inzercia, predám

PU brit

Kategória: Ostatné

Predám PU brity 300x 2500 mm. radlica , zhrnovač, brit
Cena 120 € ks
PU brit
Podobné inzeráty
Line 6 AM4 Amp Modeler
Predám Line 6 AM4 Amp Modeler. digitálne efekty: 16 Tube Preamp Tiny Tweed Small Tweed Tweed 410 Blackface 112 Blackface 212 Class A-15 Class A-30 Match Chief Zen Master Plexi 45 Plexi 50 Brit 800 Solo 100 Rectified Insane továrenské presety: 20 programovateľné kanály: 4 ovládače: Effect Selector Drive Bass Mid Treble Volume/Gate vstupy: 1/4" jackový Input (Mono) výstupy: 1/4" jackový Output (Mono) 1/4" jackový Expression Pedal možnosť pripojenia externého pedálu: áno
☆☆☆ SNEZNY PLUH ☆☆☆
-Predam snezny pluh za traktor do trojbodu -Gumový brit -Zaber pluhu : 2,9 m -Vyška pluhu : 0,50 m
Lyžice, rychloupináky.
Na všetky značky minibagrov do 8 ton. Hardox brit HB 500. Úchyt na mieru na Váš bager. Rychloupináky vhodné i na kladiva vrtáky...
Radlica na sneh
Predám radlicu na sneh pre štvorkolku. Systém upínania click and go, širka 150cm, používana ale plne funkčná. Poctivá z hrubého materiálu, gumený brit vhodný pre zámkovu dlažbu.
Radlica na sneh a posýpač.
Predám masívnu radlicu na odhŕnanie snehu.Bola použitá na traktorbagri New Holland a natáčaná pomocou dvoch hydraulických valcov.Brit hardox.Posýpač je hnaný hydromotorom a je komplet aj s držiakom na bager.Dalej predám reťaze veľkosť 16,9-28.Darujem k tomu kolesá pod reťaze.Disky sú prerobené z traktorovych,nie sú originál.Rozumná dohoda na cene možná.
Laboratorná váha Chirana
Misková laboratorna váha Znacka: Chirana Plne funkcna vratane zavazi. Technické rovnoramenné váhy. Používajú sa v školách a chemických laboratóriách. Jedná sa o rovnoramenné dvojmiskové váhy, ktorých vahadlo je uprostred opatrené trojbokým hranolom z tvrdého materiálu. Ostrá hrana hranola (brit) sa opiera o leštené ložisko na statíve (stojana). Na oboch koncoch vahadla sú zavesené misky na britoch rovnobežných so stredným britom. Uprostred vahadla je jazýček, ktorý ukazuje na stupnicu. Tieto váhy sú opatrené aretáciou, ktorá chráni oceľové alebo achátové brity váh pred poškodením. Váhy sa pomocou aretačnej skrutky opatrne odaretovávajú pred každým vážením a zaisťujú sa ihneď po vážení. Váživosť je od 100 g do 10 000 g a citlivosť od 2 mg do 200 mg. S technickými váhami sa používa sada závažia, gramové závažia sa vyrábajú z nerezovej ocele alebo z mosadze. Zlomkové závažia s hmotnosťou menšou ako 1 g sú zhotovené z tenkého mosadzného alebo hliníkového plechu a majú rôzny tvar.