bazár, predaj, inzercia, predám

Pucvola - materiál na tkanie kobercov

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj materiál priadzu na tkanie kobercov (ručne tkaných kobercov) - pucvolu.
Farby: KRÉMOVÁ, alebo FAREBNÁ. Cena za 1kg/0,8-1,7€. Materiál je dobre zabalený, čistý a bez odpadu. Balené po 20-35kg. Ľahká manipulácia. Krémova pucvola (aj biela) je balená samostatne a farebná tiež samostatne.

Ďalej ponúkam na predaj PAMOK (PAMUT) na osnovu na tkanie kobercov. Cena 6€/1kg.

Materiál na tkanie NEPOSIELAM POŠTOU. Iba osobný odber, alebo môžem doviesť.
IBA VOLAŤ, NA MAILY NEREAGUJEM!!
Volajte:
Pucvola - materiál na tkanie kobercov
Podobné inzeráty
Priadza na hačkovanie , vyšívanie , tkanie ...
Krabica rôznych priadzí , mulinky , tiež na tkanie kobercov ako na obrazku . komplet všezko na prvom obr za 10€. Osobne v KE alebo poštou. Pri platbe vopred na učet hradím poštovné ; pri dobierke uvedena cena + poštovné. Platí = je aktuálne do zmazania inzerátu. Napíš SMS - zavolám.
korálka na tkanie paracordu
korálka na tkanie paracordu. zliatinový materiál. cena 8€ -10 ks plus poštovné prosím nevolať písať na mail Vďaka
korálky na tkanie paracordu.
korálky na tkanie paracordu. materiál - zliatina veľkosť fotografie. cena 1 kus - 3 eurá 3 kusy - 2,5 eura 5 kusov - 2 eurá + poštové služby písať na mail. Vďaka
korálka na tkanie paracordu.
korálka na tkanie paracordu. Plastik cena 0,25€ -1 ks plus poštovné prosím nevolať písať na mail Vďaka
TEPOVANIE VOZIDIEL, SEDAČIEK, KOBERCOV
Ponúkam tepovanie interiérov áut, sedacích súprav, matracov, kobercov a iného čalúneného nábytku pomocou profesionálneho zariadenia Kärcher Puzzi 10/1. Službu vykonávam v nasledovných mestách vrátane okolia: Martin, Turčianske Teplice, Ružomberok, Dolný Kubín, Žilina. A prečo tepovať? 1. Z estetických dôvodov! Fľaky zo znečistených kobercov, sedačiek, stoličiek nie je jednoduché odstrániť bežnými čistiacimi prostriedkami. 2. Zápach! Najčastejšie nepríjemný zápach z fajčenia, telesného pachu. Najefektívnejší spôsob, ako sa ho zbaviť je tepovanie, nakoľko znečistenie býva hĺbkové. 3. Z preventívnych dôvodov! Aj keď Vaša sedačka, koberec, stolička vyzerajú na prvý pohľad čisto, neznamená to, že to tak je. Znečistenie spôsobené roztočmi, odumretou kožou alebo inými malými časticami nie je na prvý pohľad viditeľné. Počas čistiaceho procesu takýchto povrchov je vidieť ich znečistenie prostredníctvom odsávanej vody, ktorá býva veľmi znečistená. Tepovanie je ideálne realizovať 2 x do roka počas dôkladného upratovania domácnosti.
Tkáčške krosná
Predám zachovalé, funkčné tkáčske krosná na tkanie kobercov. Osobný odber