bazár, predaj, inzercia, predám

Pura silikónove náustky 2ks

Kategória: Kojenecké potreby

Predám 2ks nove a nepoužité Pura silikónove náustky na akúkoľvek Pura fľašku.

Kupene tuto: odber v Bratislave. Na dobierku posielam po uhradeny postovneho vopred. Na SMS neodpovedam.
Pura silikónove náustky 2ks
Podobné inzeráty
Termoska Pura
Predám termosku značky Pura, 200 ml. Fľaša bola využívaná, má chybičky krásy, viď. foto. Ponúkam ju komplet ako na foto, vrchnák + obal (dokupované). Okrem toho aj nové, nepoužívané, originál zabalené príslušenstvo, ktoré je v hodnote minimálne 50€. Ide o antikolikové cumlíky s rýchlym prietokom, na hustejšie príkrmy od 6 mes. Silikónové náustky a slamky s membránou proti rozliatiu od 6 mes., športové uzávery, vrchnáky, slamky a náustky.... Komplet cena s príslušenstvom 50€.
Pura flasa
Predam PURA flase modra so sportovym uzaverom 5€ ruzova 5€(je potrebne dokupit slamku naustok alebo sportovy uzaver)
Pura termofľaša
Predám Pura fľašu s cumlíkom a slamkou. Cumlík použitý 2x, slamka vôbec čiže je nová. U nás fľaška nemala úspech .
Elektrická odsávačka, sterilizátor, ohrievač fliaš  Avent
Predám Philips Avent sterilizátor, ohrievač mlieka, elektrickú odsávačku, ručnú odsávačku, darujem k tomu termosku na príkrmy. Philips Avent sterilizátor 3 v 1. Sterilizuje všetky typy fliaš do 6 minút s automatickým vypnutím. Vhodný až na 12 fliaš. Naraz som sterilizovala všetky fľaše, náustky, cumlíky, odsávačku mlieka. Plne funkčný, bez poškodení. Cena 12€ Ohrievačka fliaš a príkrmov Philips Avent, zohrieva rýchlo, udrží teplotu, rozmrazuje. Taktiež unkčný,bez poškodení. Cena 10€ Elektrická odsávačka mlieka Philips Avent, ako nová, používania cca 2 mesiace. Výborný pomocník už do pôrodnice. +malá 125ml a veľká fľaška 260ml, náhradný náustok, cumel. Cena 80€ Ručná odsávačka mlieka+ malá 125ml fľaška. Cena 15€ Ak zoberiete všetko naraz, cena je 100€ a pridám ešte termosku na jedlo. Ceny sú bez poštovného. V prípade záujmu prosím volať alebo písať mail, na sms nereagujem. Ďakujem
Avent flase
Predam rozne flase avent (pouzivane ale po kazdom pouziti sterilizovane naustky sa daju vymenit) a davkovac na mlieko a nikdy nepouzitu milka termosku a flasu so slamkou.
Avent hrnček Klasik 200 ml s držadlami
Predám používané hrnčeky Avent Klasik 200 ml s držadlami od 6 mesiacov, silikónový náustok, chlapec. Náustky sú opotrebované ale na fľašky pasuje cumeľ Avent. Hrnček z plastu, 0%BPA s objemom 200ml, s mäkkým silikónovým náustkom a držadlami, vhodný pre deti od 6 mesiacov. Variant - farba pre chlapca. mäkký náustok pre jednoduchý prechod od dojčenia alebo fľaštičky na pitie z hrnčeka, udrží tekutinu vnútri pohárika, anatomicky tvarované držadlá pre uchopenie detskými rukami, jednoduché čistenie a skladanie, môže sa sterilizovať a umývať v umývačke riadu. Cena za kus. Odpovedám iba na email cez formulár pod inzerátom. Telefónne číslo vymyslené. Posielam aj na dobierku cez Packeta.