bazár, predaj, inzercia, predám

PUŠKOHĽAD HAWKE VANTAGE SF 6-24X44SF 1/2 MILDOT

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám PUŠKOHĽAD HAWKE VANTAGE SF 6-24X44SF 1/2 MILDOT bez poškodení v originál nepoškodenom balení
Kupovaný 2022
Používaný na športovú streľbu
Rozsah nastavenia stranovej aj výškovej korekcie je v rozmedzí 50 MOA. V prípade paralaxy je k dispozícii rozsah korekcie od 14 metrov do nekonečna.

K optike mám origo CZ montáž ale aj montáž na weawer/picantini lištu ktorú viem dodať po dohode

Dohoda na cene možná
PUŠKOHĽAD HAWKE VANTAGE SF 6-24X44SF 1/2 MILDOT
Podobné inzeráty
PREDANÉ, Hawke Vantage 3-9x40 AO (Mil Dot) puškohľad
Dobrý deň, predám puškohľad Hawke Vantage 3-9x40 AO (Mil Dot) kupovaný v , je v stave nového kusu, chvíľu používaný na PCP vzduchovke. Predávam bez montáží, s flip krytkami. Informácie o produkte: Vantage 3-9x40 AO (14123) (25,4mm / Vodeodolný) Telo: 25,4mm / 1“ Zámerná osnova: Mil Dot (laserom vyleptaná do skla) Maximálne vertikálne rektifikačné rozpätie je: 100 MOA Maximálne horizontálne rektifikačné rozpätie je: 100 MOA Nastavenie /Ovládanie paralaxy je: Nastaviteľný Objektív – 9m/10yds do nekonečna Zorné pole (m/100m / ft/10yds): 13-4,2m/100m (39-12,7ft/100yds) Očný reliéf: 89mm Dĺžka: 322mm Váha: 482g Plnené dusíkom – odolný voči vode, otrasu, hmle Testovaný na všetkých kalibroch Súčasťou balenia sú aj: Elastické krytky šošoviek Handrička na čistenie šošoviek Zámerná osnova Mil Dot - klasická Mil Dot zámerná osnova predstavuje rozmanité cieľové body na udržanie nad, alebo pod. Medzi každou bodkou sú umiestnené čiarky, poskytujúce viacej možností pre vybratie si cieľového bodu. Možné poslať dobierkou po uhradení poštovného vopred na účet. Najlepšie osobne.
PUŠKOHĽAD VALIANT THEMYS II 3-12X42
Predám puškohlad Valiant Themys II 3-12x42 + montážne krúžky 30mm Venox + clonu na puškohlad + puzdro na puškohlad. Puškohlad je nový zakúpený jún/2023. Zámerný kríž je HFT, Rektifikačný krok je 1/10 MRAD (jeden klik posunie kríž o 1cm na 100 m). Puškohlad má nastaviteľnú parelaxiu od 10m do nekonečna. Puškohlad je určený do kalibru cal.50 .( Puškohlad je na ostrú zbraň ) Puškohlad má dva roky záruku, doklady sú priložené k puškohladu. Dôvod predaja : nepasuje mi na zbraň. Nedostatok : na puškohlade je odtlačok z montažneho kružka. Predám celý komplet. Cena: 360€ + poštovné Cena je pevná vzhľadom že puškohlad nebol ešte ani použitý.
Termovizny puskohlad ATN Mars 4 384x288 4,5_18x
Predám tento puskohlad malo používaný. Doklad už nemám obsah balenia ochranný návlek puskohlad krabica. Termovízny zameriavací puškohľad ATN MARS 4 (THOR) je svojimi vlastnosťami a možnosťami určený na použitie v náročných klimatických podmienkach a obmedzenej viditeľnosti. Či už v úplnej tme, v dyme, hmle, za hustého dažďa alebo sneženia. Puškohľady ATN spĺňajú najprísnejšie kritériá kvality a výkonu, vďaka čomu sa radia medzi absolútnu svetovú špičku. Patria medzi najvyhľadávanejšie termovízne zariadenia či už medzi poľovníkmi, armádnymi zložkami alebo IZS. Termovízny puškohľad Mars 4 je vybavený veľkým množstvom funkcií, všetky parametre sa môžu v reálnom čase meniť priamo na displeji - od zámerných osnov, cez možnosť výberu typu zbrane, kalibru, munície, balistických kriviek, až po farebné schémy. Ďalej umožňuje výber 3 užívateľských profilov (biela - teplá) (čierna - teplá) ( farebný režim teplej). Zariadenie disponuje vstavanou 4 GB pamäťou a možnosťou zaznamenávania videí a snímok. Pamäť možno rozšíriť SD kartu až do veľkosti 64gb. Puškohľad Mars 4 je vybavený nastaviteľným senzorom prítomnosti, ktorý automaticky vypína displej v prípade, že nemáte puškohľad v blízkosti tváre. Užívateľov určite poteší možnosť výberu inverzného zobrazenia zámernej osnovy - pre rýchlu a presnú streľbu. Termovízny puškohľad je vybavený 3D gyroskopom, Barometrom, E-kompasom a ďalšími špičkovými technológiami. Ovládacie tlačidlá sú umiestnené tak, aby nemohlo dôjsť k ich nechcenému stlačeniu. Puškohľad je napájaný internou lithiovou batériu s výdržou až 18 hodín.
Puškohľad EG
Predám puškohľad 11 mm. montážou, podsvietenie EG : zelene, červene puškohľad: Boshile 4X20mm za 7eur puškohľad: Boshile 3-9x32 za 25eur puškohľad: Boshile 3-9x40 za 27eur puškohľad: Boshile 3-9x32EG za 27eur puškohľad: Boshile 3-9x40EG za 30eur puškohľad: Boshile 3-9x56EG za 35eur Volať na Všetko je nové a nepoužívané, originálne zabalené.
Nikko Stirling MountMast 6x40AO
Predám puškohľad Stirling MountMast 6x40 AO Puškohľad je odolný proti vlhkosti, prachu a bežným nárazom. Typ kríža je HMD (Half Mil Dot). Puškohľad má stále šesťnásobné priblíženie, priemer šošovky 40 mm. Puškohľad bol raz namontovaný a používal som ho iba na CO2 vzduchovke (bez spätného rázu) Nástrel držal výborne, nikdy neboli problémy. Má tenký, dobre viditeľný kríž. v prípade záujmu mam aj predĺženie - clonu a jednodielnu montáž HAWKE 9-11mm Vlastnosti: AO - nastaviteľný objektív nastaviteľná paralaxa priemer tubusu je 25,4mm / 1" puškohľad naplnený dusíkom viacvrstvové šošovky Vhodný na zbrane nižších kalibrov, napr.: malorážky malokalibrovky vzduchovky flobertky Nikostirling Nico Stirling NicoStirling montáž 20EUR puškohľad 50EUR slnečná clona 15EUR Cena spolu 75EUR, rozumná dohoda možná preferujem osobný odber :) Platí do zmazania
Puskohľad Discovery 4-16x42 AOAC
Úplne nový puškohľad Discovery VT-R 4-16x40 AO je  puškohľad s výborným pomerom cena/výkon. Puškohľad má zámerný kríž 1/2 MilDot, podsvietený. Zakryté komínky s klikaním 1/10MOA. Puškohľad má prednú reguláciu paralaxy a indikátor náklonu. Všetky puškohľady Discovery majú jednodielny tubus vyrobený z leteckého hliníku 6061-T6. Puškohľady sú vodotesné a plnené argńom proti zahmlievaniu. Discovery Optics je pomerne mladá značka, ktorá vznikla v roku 2014 a založili ju bývalí zamestnanci známého amerického výrobcu puškohľadov Vortex.