bazár, predaj, inzercia, predám

Puzdro Giants Fishing Rod Holdall Deluxe 12ft

Kategória: Rybolov

Nove puzdro na 2 pruty - Giants Fishing Rod Holdall deluxe 12ft.
Osobny odber alebo dobierka
Puzdro Giants Fishing Rod Holdall Deluxe 12ft
Podobné inzeráty
Predám Giants Fishing Umbrella Brolly Exclusive 60 MKII
Predám Giants Fishing Umbrella Brolly Exclusive 60 MKII. Zakúpené 14.6.2022 z eshopu Rybarzv. Bolo použité dvakrát na dvojdňovú rybačku. Kompletné balenie ešte s originál štítkami 99% stav, bez akéhokoľvek poškodenia ako nový. Odolný materiál tej najvyššej kvality 5 000mm zrážok,Páskou podlepené švy a ukotvenie na zavŕtavacie kolíky,Predná vchodová časť vrátane dvoch bočných okien sú odvetrávané a možno ich ľahko uzavrieť. Tento brolly prístrešok je dodávaný s PU odnímateľnou podlahou, ktorá sa uchytí na suché zipsy. Rozmery: Dĺžka: 250cm Šírka: 260cm Výška: 125cm Transportné rozmery: 177x12x15cm Pre viac info o brolly pozri: Predávam ho z dôvodu nevyužitia. Len osobný odber
Brolly Giant fishing umbrella
Predám broličko Giant fishing v top stave.
Puzdro Giants Fishing
Predám úplne nové, len raz vyskúšané po rozbalení puzdro zn. Giants Fishing Padded Sleevs 1 Rod, dĺžky 145 cm, dnes doručené po zakúpení z eshop-u, nakoľko mi vôbec nesadla poloha časti puzdra na navijak.
Rybársky stojan giants fishing compact rod pod 3
Dobrý deň predám rybársky stojan giants fishing compact rod pod 3 bez poškodenia Dôvod predaja prechod na iný model. Ponukám aj prúty Delphin PARANOYA 3 m 3 lb 2 diely (cena 160)
FOX Púzdro R Series 3 Rod Holdalls 12ft
Luxusné, veľké púzdro pre 6 prútov.Nová vodeodolná pevná tkanina 400 denier polyester * Kompletne polstrované vrátane centrálnych deliacich prepážok pre kompletnú ochranu vašich prútov * Navrhnuté pre uloženie prútov s 50mm prvými očkami a veľkými big pit navijaky * Dokáže pojať tri 12ft prúty s navijakmi a ďalšie tri 12ft prúty bez navijakov * Hliníková výstuha chrbtice púzdra * Pásky na suchý zips ideálnej veľkosti opatrené ergonomicky tvarovanými gumovými úchyty pre ľahké zapínanie * Vysoko odolný a spoľahlivý dvojitý 10mm zips * Odnímateľný, polstrovaný ramenný popruh * Dve externé vrecká: jedna pre vidličky, druhá pre búrkové tyče a podberák * Hlavný vonkajší materiál: 100% Polyester, Výplň 70% Polyetylén 30% polyuretán, Podšívka 100% Polyester Rozmery: 196cm x 31cm Púzdro je ako nové, v bezchybnom stave. Cena v obchodoch 115€. Moja cena je 75€. Pre tých, čo hladajú kvalitu!
Pelzer Púzdro Na Prúty XT Holdall 3+3 12 ft
Luxusné polstrované puzdro na 3 prúty 12ft vr. navijaka. Puzdro je rozdelené na 2 sekcie kam sa ukladajú prúty. Do puzdra je možné uložiť až 3 prúty s navijakom a 3 prúty bez navijaku. Vrecká pre navijak sú extra priestranné a pojmú aj veľké kaprové navijaky. Puzdro má na bočnej strane dve praktické pozdĺžne vrecká na podberák a napr. Na vidličky. Samozrejmosťou sú kvalitné zipsy, silné plastové pracky, nastaviteľný polstrovaný popruh pre nosenie puzdra cez rameno a alebo ucho na nosenie v ruke. polstrované puzdro na 3 prúty s navijakom a 3 prúty bez navijaku 2 veľké podlhovasté bočné vrecká na podberák a vidličky silné kvalitné zipsy a plastové pracky polstrovaný popruh pre nosenie cez rameno, ucho na nosenie v ruke dlzka vonkasia 200cm vnutorna 190cm, plostrovanie pre navijak od 40 do 85cm Cena: 70 Eur Marek Bratislava