bazár, predaj, inzercia, predám

PVC Guľový spätný ventil 50mm - 32 / 38mm SET

Kategória: Bazény

Predám nepoužitý Guľový spätný ventil pre pripojenie na hadice s priemerom 32 / 38mm

Nepotreboval som ho

Pôvodná cena 34 EUR


Podrobný popis

Guľový spätný ventil vhodný predovšetkým v bazénových inštaláciách kedy nie je možné dať bazénové čerpadlo pod úroveň hladiny vody tak aby sa samo zaplavilo vodou.
Set obsahuje

1ks guľový spätný ventil 50mm
2ks hadicových tŕňov 32 / 38mm

Inštalácia

Spätný ventil sa vždy umiestňuje na sacom vedení čo najbližšie k čerpadlu. Spätný ventil má na sebe vyznačený smer toku tzn. smer šípky je vždy smerom od bazéna k čerpadlu. PVC Guľový spätný ventil je nutné inštalovať vertikálnej polohe.
Dôležité

** Set je dodávaný zlepený **
PVC Guľový spätný ventil 50mm - 32 / 38mm SET
Podobné inzeráty
Nafukovací bazén s rozprašovačom vody, 250 x 180 x 55 cm
Nové, nikdy nepoužité. Osobný odber BB okolie. Popis: VEĽKÝ RODINNÝ BAZÉN: Pojme 580 l vody, užite si párty v bazéne na záhrade, môžete ho naplniť aj hracími loptičkami. DIZAJN BAZÉNA A ROZPRAŠOVAČA 2 V 1: Navrhnutý s detským postrekovačom, detský bazénik s obľúbenou časťou dieťaťa, voda strieka, ľahko upúta pozornosť dieťaťa. Táto letná hračka vytvára oceány dobrodružstiev EXKLUZÍVNY DIZAJN PRETEKU A DIZAJN ODVODU: Vonkajší bazén má jedinečný dizajn prepadu, udržujte bezpečnú hladinu vody, aby ste zabránili pretečeniu. Zabudovaný zakrivený vodný ventil zdvojnásobuje rýchlosť vypúšťania a zároveň zabraňuje tomu, aby vodná zátka v odtoku zablokovala vodný ventil vplyvom tlaku vody a ovplyvňovala odtok. 3 JEDNOTLIVÉ VZDUCHOVÉ KOMORY A DVOJITÝ VZDUCHOVÝ VENTIL: Robustný a stabilný dizajn priehradky, nafukovací bazén má 3 nezávislé vzduchové komory, každá vzduchová komora má dvojité prívody vzduchu a voľné výfukové ventily, aby sa zabránilo prenikaniu vzduchu a vody; Nafúknutie za 3-4 minúty pomocou elektrickej pumpy (nie je súčasťou balenia) BEZPEČNÉ A ODOLNÉ: Vyrobené zo 4 mm PVC, ktoré je bezpečné pre deti a je o 50 % hrubšie ako väčšina na trhu, čím sa znižuje riziko prepichnutia, aby sa zaistila dlhá životnosť. Zároveň má náš bazén vodnú hladinu a bezpečná výška zadržiavania vody, aby sa deti mohli hrať s istotou
Bazenova hadica 38mm
predam 8m hadicu priemer 38mm. Deliace/spajacie miesta v 1m. €20
Príslušenstvo k bazénu
Ponúkam na predaj NOVÝ zostatkový materiál k bazénom, prevažne Azuro. Hadicový tŕň 32/38~1""-1/2"" vonk. závit 2kusy PVC nátrubok/spojka/mufňa na lepenie priemer 50mm 1kus Časť nožičiek z nerez. schodíkov 2kusy Pásikový tester na vodu v bazéne, použité otvorené balenie. Kľúč na maticu vratnej trysky 77mm Matica trysky Flexi hadica priemer 50mm dĺžka 4m Hadicové spony ‪25-40 7‬kusov a ‪32-50 6‬kusov Ceny dohodou, ponúknite.
Predám bazén BESTWAY 3.05 m x 76 cm
Predám bazén BESTWAY 3.05 m x 76 cm. Jedenkrát použitý. Popis: Bazénová súprava Bestway Fast Set Pool s priemerom 305 cm x 76 cm prinesie dovolenkovú pohodu priamo do vašej záhrady. V bazéne si užijete kopec zábavy a môžete si v ňom dopriať osviežujúce ochladenie počas horúcich letných dní. Bazén s priemerom 305 cm má praktický vypúšťací ventil a je vyrobený z pevnej PVC fólie odolnej voči roztrhnutiu a poveternostným vplyvom, ktorá vám zaručuje, že sa budete môcť z kúpania v bazéne tešiť naozaj dlho. Fólia je vyrobená z 3-vrstvovej PVC tkaniny. Bazén možno rýchlo a jednoducho zmontovať bez použitia náradia. Po nafúknutí kruhu sa bazén počas napĺňania vodou automaticky postaví. Okrem bazénu Fast Pool je súčasťou balenia kartušové filtračné zariadenie (220 V - 240 V), ako aj príslušné hadicové spojenia. Vodná kapacita: 3638 l (naplnenie 80 %) Len osobný odber v Snine.
Pieskový filter pre bazén 6 m³/h
* Filter s bočným ovládacím 6-cestným ventilom * 6-cesntý bočný ventil PRAHER * Priehľadné veko * Vysoká odolnosť voči opotrebeniu * Priemer filtra: 450 mm * Materiál: PP * Manometer * Ovzdušnovací ventil * Pripojenie: lepenie Ø 50mm * Piesok: 75 kg (nie je súčasťou) MADE IN ITALY
Bazén kruh 3,66x0,76
Úplne nové bazény. Cena 60€ Nafukovací bazén Bestway s rozmermi 3,66 m x 0,76 m je rodinným bazénom stvoreným pre horúce letné dni, kedy si celá rodina rada užije osvieženie vo vode. Zmontovanie bazénu je veľmi jednoduché. Stačí uložiť bazén na rovný povrch, nafúknuť horný prstenec, napustiť vodu a stúpajúci stĺp vody bazén sám postaví. V balení nájdete aj filtračnú pumpu s prietokom vody 1249 l/h, ktorá hravo udrží vodu v bazéne čstú a sviežu. Po skončení sezóny je bazén možné rýchlo a jednoducho vypustiť pomocou vypúšťacieho ventilu, ktorý kontroluje prúd vody. Samonosné kruhové rodinné bazény z pevného trojvrstvového Tritech™ vinylu patria vďaka svojej jednoduchej a rýchlej montáži medzi najpredávanejšie na trhu. Pružná konštrukcia rodinného bazéna je odolná voči mechanickému poškodeniu a prepichnutiu, a zároveň vhodná a bezpečná pre deti. Pozrite si naše doplnkové príslušenstvo a vyberte si: sieťky, filtrácie, pumpy, schodíky, a iné. Vlastnosti 3,66 m x 0,76 m Objem: 5 377 l Jednoduchá montáž Odolné 3-vrstvové bočné steny zložené z PVC a polyesteru Vložka sa opiera o nafukovací horný prstenec Stačí uložiť bazén na rovný povrch, nafúknuť horný prstenec, napustiť vodu a stúpajúci stĺp vody bazén sám postaví Vstavaný vypúšťací ventil zabezpečí jednoduché vypustenie bazéna po pripojení ventila na záhradnú hadicu (zahŕňa aj adaptér) Lepiaca opravná záplata Extra odolné bočné steny sú vyrobené z Tritech™, 3-vrstvového zosilneného materiálu s polyesterovým jadrom, ktoré je obalené dvoma vrstvami hrubého PVC materiálu. Toto vrstvenie vytvára celkovú hrúbku 0,40-0,80 mm (16-32)