bazár, predaj, inzercia, predám

Pyrotechnika kompakt 200rán

Kategória: Ostatné

Predám kompaktný ohňostroj, 200 ranovy.
Osobný odber v Dubnici nad Váhom
Pyrotechnika kompakt 200rán
Podobné inzeráty
Zábavná pyrotechnika a ohňostroje
Najlepšia zábavná pyrotechnika za super ceny. Predajne Prešov Sabinovská 87 A Lukov 118 okres Bardejov Všetky produkty, videa a ceny nájdete na stránke Hľadáte ohňostroj ale z našej ponuky ste si nevybrali ? Hľadáte väčší ohňostroj? Ponúkame tiež odpálenie väčších ohňostrojov kde sa používa viacero klasických ale aj profi kompaktov,kde je mohutnejšie finále. Tieto ohňostroje odpaľujeme pomocou profi zariadení. Ak máte záujem o ohňostroj kontaktujte nás na tel: alebo na email: superohnostroje@
Dum bum,pyrotechnika,SKLADOM
Dum bum 170g-3ks-60eur Dum bum 170g-1ks-25eur Dum bum 50g-4ks-40eur Dum bum 50g-1ks-10eur Dum bum 5g-20ks-20eur Dum bum 120db-20ks-10eur DOPRAVA V KE A KE-OKOLIE GRATIS.STALE AKTUALNE,KLUDNE VOLAJTE,PISTE!!!MOZNOST DOVOZU PO CELEJ SR,PO DOHODE!!!
Ohnostroj
Ponúkame na predaj kvalitnú zábavnú pyrotechniku za super ceny! -Kompakty -Rakety -Fontány -Rímske sviece -Petardy -Prskavky -Dymovnice -Detská pyrotechnika Organizujeme aj ohňostroje na rôzne príležitosti, ako sú narodeniny, svadby a silvestrovské oslavy. Osobný odber v Jalovci. V prípade záujmu, poskytneme viac informácií cez mail alebo cez mobil.
Zabavna pyrotechnika,ohňostroj
Zdravím predám pyrotechniku . 16ran 12€ 64/30mm 85€ mutant Do 16ranovy po 364ranovy
Predám elektronický hľadáčik Olympus VF-4
Predám elektronický hľadáčik Olympu VF-4 Výkonný elektronický hľadáčik Olympus VF-4 s výklopným telom, extrémne vysokým rozlišením 2,36 Mpx a očným senzorom navrhnutým špeciálne pre fotoaparáty Olympus rady PEN, OM-D a kompakt XZ-2. Vďaka vstavanej zväčšovacej optike ponúka väčšie obrazové pole, jako akákoľvek iná súčasná zrkadlovka. Elektronický hľadáčik na rozdiel od optického hľadáčiku zobrazuje aj všetky korekcie a úpravy, ako je vyváženie bielej, zmeny pomerov strán, korekcie expozíce, a to ešte pčervená samotným stisknutím spúšte. Elegantní externí elektronický hledáček Eextrémně vysoké rozlišení 2,36 Mpx pro pohodlné fotografování i za nepříznivého světla Jasný displej a vysoký kontrast od středu po okraje Úhel náklonu až 90° pro maximální flexibilitu a pohodlí při fotografování Přibližně 1,48x zvětšení, díky kterému získáte větší obraz, než v kterékoli současné profesionální zrcadlovce 100% pokrytí záběru Oční senzor, který automaticky přepíná obraz z hledáčku do obrazovky a naopak Velká 21mm očnice pro pohodlné přiložení k oku Rozsah dioptrické korekce od -4 do +2 pro nositele brýlí Aretační tlačítko pro pevné a bezpečné uchycení k fotoaparátu Nízká hmotnost - pouhých 42g Měkký textilní obal v balení Při použití s fotoaparáty OM-D E-M5, PEN E-PL5, E-PM2, E-PL3, E-PM1, E-P3, E-PL2, E-Pl1, E-PL1, E-P2 a XZ-2 je zapotřebí aktualizovat firmware.
Vsetky knihy po 1,2,3 eur
Ponukam na predaj rozne knihy po 1,2,3 eur. Knizky (prevazne za 1-2 eura) mozu mat nejake nedostatky. Knihy za 1 euro Murphyho zakony 2 - zachovala Robin Cook Muz, ktory za hral na boha Zahada Chirugovej topanky Kakaova princezna - vyradena z kniznice Priklady z matematiky Filozofia - vyradena z kniznice Charles Cumming Typhoon The Bourne Sanction Jazdci zo zapadu Neuveritelne Male Klamarky Ladislav Mnacko Oneskorene Reportaze Milostna sonata Strateny svet v podzemi 250 otazok a odpovedi (horne cast je osuchana na listoch) Detektiv Kanarik Operacia Stonozka Nemcina Dve Lasky Philippa Marcenata Deti Duhy (vyradena z kniznice, v lavo dole poskodena vazba) Skamenena dievka (osuchana vazn=ba, vyradena z kniznice) Giuseppe Desi Krajina tienov Paroztekovci - poskodena vazba, vyradena z kniznice Oblacne rozpravky (vyradena z kniznice Teoria Konca Zabudnute Ostrovy Francuzstina 1 (nieco obcas ceruzkou) Metlobal (obcas drobne skvrny) Knihy za 3 eura Prazsky hrad (osuchany obal) Velka kniha o Matke a dietati Nepoznany svet Toxo Vidiet Poznat Puste Velky Obrazkovy Slovnik Walt Disney nemecko-slovensky Zemepis I v skocke Nova maturita dejepis Prirucka Slovenskej literatury Informatika O psychiatrii Dejepis II Miesane Napoje Zmaturuj z nemeckeho jazyka Pan tragacik a neviditelni Matematika strednej skoly v testoch 2. cast Knihy za 2 eura Leipzig Ostrava Vecne navraty India cierno-biely kompakt Nemcina Joe AberCrombie Last Argument of Kings F. Scott Fitzerald The great Gatsby Slavna Patka (horny roztek odtrhnuty) BabyWeb Do ruky Tipy a triky na lepsie ucenie Cakame druhe dieta Vasa kniha o materstve Ludia a ludkovia z politickej elity Rozpravkovy vencek Karate Zem 10 Vynalezcov ktori zmenili svet (dole su strany trochu osuchane) Velky obrazkovy slovnik Walt Disney nemecko-cesky Slovnik spolocenskych vied - vyradena z kniznice Navrat Sherlocka Holmesa Sir Arthur Conan Doyle THe dark between Stars