bazár, predaj, inzercia, predám

Radová zástavba, Rodinné domy, Bytové domy 2706 m2

Kategória: Pozemky

Spoločnosť upliving vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj stavebný pozemok vo výmere 2706 m2 nachádzajúci sa v jadre obce Dolné Srnie, v jestvujúcom urbanistickom bloku zastavaného územia.



O obci:

· poloha: Dolné Srnie sa nachádza v priestorovej štruktúre okrajového pásma okresného mesta Nové Mesto nad Váhom prvej úrovne, to znamená, že patrí medzi prvú alternatívu bývania na dedine so stále dobrou dostupnosťou do okresného mesta. Vzdialenosť z centra obce do centra Nové Mesto nad Váhom je iba 5 km / 5 minút autom.

· Územný plán: Nový územný plán obce právoplatný od 05/2023 vyčleňuje územia na rozvoj z momentálneho stavu 992 obyvateľov na stav v navrhovanom období na počet 1557 obyvateľov, prognóza vývoja počtu obyvateľov je detailnejšie spracovaná v územnom pláne. Obec má vzhľadom na svoju pozíciu vysokú perspektívu rozvoja, rastu a s tým spojený rozvoj občianskej vybavenosti a zvýšenie lukratívnosti obce v pozícii k okresnému mestu.

· Občianska vybavenosť obce: obecný úrad, pošta, kostol, základná škola + MŠ M. R. Štefánika (v prevádzke len MŠ), kultúrny dom, potravinové a nepotravinové predajne, pohostinstvá, reštauračné zariadenia, športové zariadenia (futbalové ihrisko ŠK Dolné Srnie, multifunkčné ihrisko)



Vlastnosti pozemku:

· Pozemok je rovinatý, zložený zo 4 samostatných pozemkov obdĺžnikového tvaru. Spolu veľmi veľkorysá vstupná šírka z verejnej komunikácie v dĺžke 68 metrov otvára priestor pre všestrannosť využitia. Pozemok je slnečný, južne orientovaný vstup ponúka priestor pre využitie potenciálu tepla a svetla zo slnka.

· Územný plán: pozemok je v územnom pláne 05/2023 v zóne kde je možné postaviť: bytový dom, radová zástavba rodinnými domami, samostatne rodinné domy (každý druh stavby s vlastným koeficientom zastavanosti).

· Niekoľko metrov od pozemku sa nachádza el. SR skriňa s dostatočnou kapacitou napojenia ako pre rodinné domy tak aj pre bytový dom/domy. V ceste sa nachádza miestny vodovod, plynové potrubie, všetky uvedené siete sú dostupne v bezprostrednej blízkosti, priamo na vedľajšom pozemku obce. V obci momentálne nie je vybudovaná kanalizácia, existuje však už vypracovaný projekt, ktorý sa postupne pripravuje pre stavebné povolenie.



Je naozaj zrejmé, že sa jedná o pozemok s rôznorodým využitím, bezproblémovým napojením na všetky uvedené siete. Je už iba na Vás či sa rozhodnete pozemok zastavať ihneď, čiastočne alebo sa na pozemok pozerať ako na vhodnú investíciu, keďže ceny pozemkov ako jediné doteraz nezaznamenali pokles. Cena 92,5 Eur/m2



Pre viac informácií a technických podrobností či už o regulatívoch územného plánu alebo napojenia na technické siete ma neváhajte kontaktovať. Vaše otázky s radosťou zodpoviem.



Daniel Krajčo

Tel:

e-mail: krajco.upliving@
Radová zástavba, Rodinné domy, Bytové domy 2706 m2
Podobné inzeráty
Investičné pozemky Košice - Krásna
Plánujete investíciu do nehnuteľnosti? Na kúpu pozemkov je teraz ten správny čas. Voľné pozemky ubúdajú a nové nemajú ako pribudnúť, preto nečakajte a nakupujte pozemky, kým je ponuka pestrá. V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj investičné pozemky v Košiciach - Krásna nad Hornádom. V súčasnosti sú na LV vedené ako orná pôda, v zmysle platného Územného plánu mesta Košice je táto lokalita určená pre plánovanú zástavbu do budúcnosti. Všetky pozemky sú evidované ako parcely registra C a ich hodnota sa výrazne navýši a využitie pozemkov zlepší vybudovanie druhého úseku rýchlostnej cesty R2, ktorá je vo výstavbe od 23.3.2022. Pozemky sú platným Územným plánom Mesta Košice zóny Krásna nad Hornádom funkčne určené nasledovne: • Parcela o výmere 877 m2- "Občianska vybavenosť - rezerva" a "Malopodlažná zástavba - rezerva" • Parcela o výmere 932 m2- "Viacpodlažná zástavba - rezerva" • Parcela o výmere 691 m2 - "Viacpodlažná zástavba - návrh" • Parcela o výmere 1785 m2 - polyfunkcia "Viacpodlažná zástavba a občianska vybavenosť - rezerva", v bezprostrednej blízkosti plánovaného malého obchvatu Mesta Košice • Parcela o výmere 3696 m2 - "Viacpodlažná zástavba - rezerva" • Parcela o výmere 1894 m2 - "Plochy dopravných zariadení - návrh" • Parcela o výmere 1274 m2 - bez funkcie v ÚPN Z • Parcela o výmere 2295 m2 - bez funkcie • Parcela o výmere 1120 m2 - bez funkcie, v ochrannom pásme ŽSR • Parcela o výmere 2556 m2 - bez funkcie, v blízkosti ochranného pásma R2 Stupeň rezerva určuje výhľad možného funkčného využitia v dlhšej budúcnosti, ich využitie nemusí byť záväzné. Pozemky v stupni návrh sa stanú stavebnými pozemkami v budúcnosti - po dobudovaní kapacitne poddimenzovanej verejnej infraštruktúry. Využite túto výbornú investičnú príležitosť, ktorá sľubuje výhodné zúročenie dnešného vkladu a kúpte si investičný pozemok v Krásnej za ceny v rozmedzí 15-55 €/m2 - cena pozemku závisí od jeho funkčného využitia.
Predaj pozemku v Pezinku medzi Muškátom a Cajlou
Dobrý deň, ponúkam na predaj stavebný pozemok v Pezinku určený v zmysle platnej UPN na výstavbu rodinných domov. Pozemok má rozlohu 2212 m2, toho času vedený ako vinica v časti Pezinka medzi sídl. Muškát a Cajlou - časť Záhumenice. Na celý blok sa robila štúdia , na základe ktorej mesto povoľuje výstavbu rodinných domov. Prípojky ako aj prístupové cesty k pozemkom sa budú realizovať. Bližšie informácie poskytnem vážnemu záujemcovi. Rozmery pozemku: cca 38x58m Funkčné využitie: obytné územie rodinné domy Urbanistická štruktúra: voľná zástavba solitérov, kompaktná radová zástavba Intervenčné zásahy: nová výstavba Podlažnosť 2 Koeficient zastavania: 0.30 Cena :120€/m2 Prosím kontaktovať iba mailom. Ďakujem
Pozemok Vhodný pre Výstavbu OV | Liptovský Mikuláš
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám LDreality, s. r. o. ponúka k odkúpeniu pozemok o výmere 2212 m2 pri priemyselnom areáli na Palúčanskej ceste, k. ú. Palúdzka, v Liptovskom Mikuláši. Prípustné využitie pozemku: bytové domy s polyfunkčným parterom, rodinné domy s integrovanými zariadeniami OV v existujúcej zástavbe, vhodne začlenené do okolitého prostredia, rodinné domy v existujúcej zástavbe (so zastúpením rodinných domov) vhodne začlenené do okolitého prostredia, bytové domy v existujúcej zástavbe (so zastúpením bytových domov) vhodne začlenené do okolitého prostredia, zariadenia výrobných služieb a drobnej výroby bez neprimeraných negatívnych dopadov na okolie, zariadenia pre šport a rekreáciu, služobné byty v objektoch občianskej vybavenosti, areály obrany štátu, obslužné komunikácie, zariadenia verejnej dopravy bez neprimeraných negatívnych dopadov na okolie, plochy a objekty statickej dopravy, hromadné garáže vhodne začlenené do okolitej zástavby atď. (viac v územnom pláne mesta LM, strana 15) Cena: 120€/m2
PNORF – st. pozemok pre 2 byt. domy, 1742 m2,  Dvorníky
Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj investičný, stavebný pozemok s výmerou 1742 m2, na ktorom je možné postaviť dva bytové domy, nachádzajúci sa v susedstve zastavanej časti obce s pripojením na cestu II. triedy 507 v Dvorníkoch. Bytové domy Na ucelenom a rovinatom pozemku je podľa územného plánu možné postaviť dva trojpodlažné bytové domy s podkrovím, každý s 10 bytovými jednotkami a príslušným počtom parkovacích miest. IS Všetky inžinierske siete vrátane kanalizácie a internetu sa nachádzajú pred pozemkom. Lokalita Pozemok sa nachádza na bývalom futbalovom ihrisku pod lesom na pravej strane najdlhšej slovenskej cesty II. triedy spájajúcej Gabčíkovo s Žilinou v smere zo Serede na Hlohovec. Leží uprostred pôvodnej zástavby rodinných domov. Neďaleko cez cestu sa nachádza obecný úrad a zastávka medzimestskej dopravy. P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
Pozemok pre RD Detva  037-14-VLPa
037-14-VLPa Ponúkame Vám exkluzívne na predaj pozemok - pre rodinné domy v centre Detvy. Pozemok sa nachádza v kľudnej časti centra mesta na Štúrovej ulici. Nie je to bežná radová zástavba, len tri parcely so spoločnou prístupovou cestou. Plocha: pozemku 851m2. Pozemok je slnečný, mierne svahovitý. Vybudovaná vodovodná prípojka, kanalizácia, elektrina (220 V, 380 V) s rozvodnou skriňou na pozemlu, telekomunikačná optická kabeláž, betónová prístupová cesta s osvetlením sa bude realizovať v rámci vzájomnej dohody. Výborná občianska vybavenosť : základná škola, materská škôlka, reštaurácie, potraviny, lekáreň len pár metrov od pozemku. Výjazd na R1 asi 2 minúty jazdy. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. V prípade kúpy nehnuteľnosti formou úveru Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho centra . Pre ďalšie informácie a možnosť obhliadky nás neváhajte kontaktovať. , pivarci@
Pozemok pre rodinný dom Detva (036-14-VLPa)
036-14-VLPa Ponúkame Vám exkluzívne na predaj pozemok - pre rodinné domy v centre Detvy. Pozemok sa nachádza v kľudnej časti centra mesta na Štúrovej ulici. Nie je to bežná radová zástavba, len tri parcely so spoločnou prístupovou cestou. Plocha: pozemku 774m2. Pozemok je slnečný, mierne svahovitý. Vybudovaná vodovodná prípojka, kanalizácia, elektrina (220 V, 380 V) s rozvodnou skriňou na pozemku, telekomunikačná optická kabeláž, betónová prístupová cesta s osvetlením sa bude realizovať v rámci vzájomnej dohody. Výborná občianska vybavenosť : základná škola, materská škôlka, reštaurácie, potraviny, lekáreň len pár metrov od pozemku. Výjazd na R1 asi 2 minúty jazdy. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. V prípade kúpy nehnuteľnosti formou úveru Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho centra . Pre ďalšie informácie a možnosť obhliadky nás neváhajte kontaktovať. , pivarci@