bazár, predaj, inzercia, predám

RAINBOW E-SERIES

Kategória: Vysávače

Predám vysávač Rainbow e-series s vodným filtrom, plne funkčný vo veľmi dobrom stave. Súčasťou je aj kompletné príslušenstvo so všetkými nadstavcami a kompletnou dokumentáciou.

V prípade, ak Vám nezdvihnem telefón, ozvem sa hneď, ako to bude možné /som v práci/
RAINBOW E-SERIES
Podobné inzeráty
Rainbow E2 Silver
Predám vysávač Rainbow E2 Silver s vodným filtrom. Po generálnej oprave, v plne funkčnom a veľmi zachovalom stave. Súčasťou je aj kompletné príslušenstvo so všetkými nadstavcami.
Rainbow D4G
Predám vysávač Rainbow D4G s vodným filtrom. Po generálnej oprave, v plne funkčnom a veľmi zachovalom stave. Súčasťou je aj kompletné príslušenstvo so všetkými nadstavcami.
Rainbow SRX RHCS19 Vysávač
Vysávač Rainbow SRX so všetkými nadstavcami + príslušenstvo MiniJet!!! Otvorená krabica, nikdy nepoužitá a je v PERFEKTNOM stave.
Vysávač robotický Rowenta x plorer series 50
Predám robotický vysávač Rowenta x plorer series 50 vo výbornom stave ako nový v záruke s komplet príslušenstvom takmer nepoužívaný,ovládaný aj cez aplikáciu.
Robotický vysávač Rowenta series 60
Na predaj robotický vysávač Rowenta series 60. Vysáva aj mopuje. Prevádzkový čas cca. 60 minút. Výška len 6cm, zmestí sa pod nábytok. Kúpený 10/2021. Nie je moc používaný, preto je na predaj. Cena 140 €.
Parný čistič a vodný separátorový vysávač v jednom prístroji
ATHENA je multifunkčný upratovací systém - vodný separátorový vysávač a vysokovýkonný parný čistič v jednom. to všetko za bezkonkurenčnú cenu dokonca aj voči samostatným vodným separátorovým vysávačom (Rainbow, Hyla, Pro-aqua, Lura, Ritello), alebo samostatným parným čističom (Karcher, Aquel). cena je rozdielna v závislosti od zvolenej kombinácie príslušenstva a konkuruje i sáčkovým vysávačom v kvalite (Vorwerk, Lux). ATHENA je najnovší a najvýkonnejší prístroj tohto druhu na trhu s tlakom pary 6, alebo až 8 barov! všestranná využiteľnosť ATHENY pri čistení, upratovaní, vysávaní, tepovaní, umývaní, odmastňovaní v kombinácii so širokým spektrom príslušenstva, vrátane "klepača", Vám uľahčí prácu, ušetrí čas a financie v domácnosti i vo Vašej firme, prevádzke, výrobe, predajni, servise, . . . AKCIA - aktuálne v ponuke používaná Athena 6 Plus so zľavou 700 €! Viac informácií pri osobnom predvedení priamo u Vás v domácnosti, alebo firme. Dohodnite si termín ešte dnes telefonicky. Priložené video zobrazuje staršiu sestru Elektru, všetko presne tak isto urobí i novšia a výkonnejšia Athena