bazár, predaj, inzercia, predám

Rainbow six siege gold edicion xbox one

Kategória: Hry

Predám hru rainbow six siege na xbox one ani raz nehranu len odhalená z obalu.
Ma ešte nepoužité kódy na season pass a ďalšie
Ak máte záujem kontaktujte ma

Rainbow six siege gold edicion xbox one
Podobné inzeráty
Úplne nové hry pre hernú konzolu Microsoft Xbox One a One S
Predám tieto hry pre hernú konzolu Microsoft Xbox One S. Hry pre XBOX One sú ešte nerozbalené (úplne nové, zabalené, nehrané). Mám na predaj tieto nasledovné 4 hry: 1. EVOLVE (len pre Xbox One) - Cena: 10 € 2. FIFA 19 (len pre Xbox One) - Cena: 9 € 3. STATE of DECAY 2 (len pre Xbox One) - Cena: 20 € 4. Tom Clancy’s The Division 2 (len pre Xbox One) - Cena: 10 € Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
Predam Rainbow Six Siege PS5 - Deluxe Edition
Predam Rainbow Six Siege PS5 - Deluxe Edition
Rainbow Six Siege PS4
Predám hru na PS4/PS5 Rainbow Six Siege,raz prejdení tak posúvam ďalej. Cena 12 eur.
Predám hru Rainbow Six Siege (Playstation 4)
Predám vojenskú hru Tom Clancy’s Rainbow Six Siege pre Playstation 4. Funkčná, na funkčný stav dám záruku. Pošlem: pošta (3,50€), Zásielkovňa (3,00€) možný je tiež osobný odber Košice, Prešov. Máte záujem? SMS, WhatsApp, mailom cez formulár dole.
Predám / vymením hry na XBOX ONE
Predám alebo vymením nasledovné hry na XBOX ONE: FIFA 21 FOR HONOR HALO 5: GUARDIANS RAINBOW SIX SIEGE Všetky hry sú samozrejme plne funkčné. V prípade predaja cena 10€/kus. Možnosť výmeny za inú hru na XBOX ONE osobne v Žiline /ponúknite mailom zoznam hier na výmenu/. Kontakt mailom alebo volajte. Nie SMS, ďakujem. Pozrite aj moje ostatné inzeráty - kliknutím na meno.
XBOX hry - ceny v popise
Predám hry na XBOX One Halo 5: Guardians (Limited Edition) SteelCase 7€ | Assassins Creed Origins: 13€ | Tom Clancys The Division: 6€ | Battlefield 1: 5€ | Crash, FarCry, CoD predané. Len osobný odber, neposielam. Kompatibilita s : Xbox One Xbox One S Xbox One X Xbox Series S Xbox Series X